Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Daha var canm tek testle mi dewam ediyorsun bi baska marka daha almistin onunla yaptin mi hic
Evet canim tek testle devam ediyorum diger testi ekimde deneme yapacağım aya saklıyorum Ben normalde ağrılarımdan anladığıma göre 14 15 günler yumurtluyorum şuan böyle silik çıkması normal dimj

Evet canim tek testle devam ediyorum diger testi ekimde deneme yapacağım aya saklıyorum Ben normalde ağrılarımdan anladığıma göre 14 15 günler yumurtluyorum şuan böyle silik çıkması normal dimj
Anladim canm kaset tipde dalgalanma cok oluyor o yuzden boyle cikmasi normal gibi ama bu marka kaset test disindaki testler bnce daha hassas

Anladim canm kaset tipde dalgalanma cok oluyor o yuzden boyle cikmasi normal gibi ama bu marka kaset test disindaki testler bnce daha hassas
Ne bileyim canim bunu aldım ama yumurtlamayı gostermez mi ki diğer ay yumurtlama zamani diğerini de kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…