- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.721
Evet canım ilk testim daha tahminime göre 14. 15. Gün yumurtluyorum en çok da pik ne ladar sürecek onu merak ediyorumRica ederim canim ❤ ilk defa testte basladin degilmi
Sıvıya idrara dikkat ederek yap testlerini canımEvet canım ilk testim daha tahminime göre 14. 15. Gün yumurtluyorum en çok da pik ne ladar sürecek onu merak ediyorum
Bazen erkende yumurtlayabiliyoruz sen yapmaya devam et bakalim hayirlisi olsun ❤Evet canım ilk testim daha tahminime göre 14. 15. Gün yumurtluyorum en çok da pik ne ladar sürecek onu merak ediyorum
Napiyon kizz dinlendinmi azcikSıvıya idrara dikkat ederek yap testlerini canım
Öncelikle içten dile bacım inanarak dile Rabbim insallah istediğin gibi hayırlı sağlıklı bir salih evlat nasip eder bol bol yusuf suresi okukızlar bende 5 gün perhizle yumurtlama gününde birlikte oldum şuan hamileyim ne dualar okumam gerek acaba erkek bebeğim olsun istiyorum
Dinlendim canım. Senn napıyosunNapiyon kizz dinlendinmi azcik
Tam canım devam edecem inşallahBazen erkende yumurtlayabiliyoruz sen yapmaya devam et bakalim hayirlisi olsun ❤
Bende dinleniyorum hastaliklardan bi kurtulamadim simdide idrar yolu enfeksiyonu oldum bel agrisi istifra bilmem neDinlendim canım. Senn napıyosun
*4444 tefriciyekızlar bende 5 gün perhizle yumurtlama gününde birlikte oldum şuan hamileyim ne dualar okumam gerek acaba erkek bebeğim olsun istiyorum
Yok valla başlamadım daha hele bu ayda geçsinKis sen nie bukadar cok ban yiyorsunnasilsin neler yaptin basladinmi diyete
Ayy dikkat et kendine canım gecmiş olsunBende dinleniyorum hastaliklardan bi kurtulamadim simdide idrar yolu enfeksiyonu oldum bel agrisi istifra bilmem ne
Sivi alımına cok dikkat etmeden yaptım canim Testler gelince merakimdan yaptim hemen Normalde ne zaman yapmam lazim canim var mi bi belirli saati bana ayrintili açıklama yapar mısınSıvıya idrara dikkat ederek yap testlerini canım
Bdv de çok takılanım oluyor e bende cevap verince öyşr oluyorValla bende çok merak ediyorumAsbei neden yiyorsun banları
Sagol canim ❤❤Ayy dikkat et kendine canım gecmiş olsun
Geçmiş olsun canım maydonoz suyu iç çok faydasi oluyorBende dinleniyorum hastaliklardan bi kurtulamadim simdide idrar yolu enfeksiyonu oldum bel agrisi istifra bilmem ne
Sabah 7 de ilk idrarı yap. Hic su içmeden yada yarım bardal falan da içebilirsin 10,11 gibi testi yap canım şimdilik gunde 1 test yeterli koyulasmaya basladıkca test sayısını artır 3,4 saatte bir yaparsın ama sıvı almaman gerekSivi alımına cok dikkat etmeden yaptım canim Testler gelince merakimdan yaptim hemen Normalde ne zaman yapmam lazim canim var mi bi belirli saati bana ayrintili açıklama yapar mısın
Hayirlisi canim allah buyukYok valla başlamadım daha hele bu ayda geçsinböyle böyle ben 1 yola anca yaparım
Valla icmek isterimde suan antibiotik falan kullaniyorumya zaten midemde kotu oyuzden karistirmim zehirlenirim falanGeçmiş olsun canım maydonoz suyu iç çok faydasi oluyor
Antibiyotik kullanıyorsan deneme yapma canım vucut onu bi atsınValla icmek isterimde suan antibiotik falan kullaniyorumya zaten midemde kotu oyuzden karistirmim zehirlenirim falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?