Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlar bende 5 gün perhizle yumurtlama gününde birlikte oldum şuan hamileyim ne dualar okumam gerek acaba erkek bebeğim olsun istiyorum

kızlar bende 5 gün perhizle yumurtlama gününde birlikte oldum şuan hamileyim ne dualar okumam gerek acaba erkek bebeğim olsun istiyorum
Öncelikle içten dile bacım inanarak dile Rabbim insallah istediğin gibi hayırlı sağlıklı bir salih evlat nasip eder bol bol yusuf suresi oku

*4444 tefriciye
*Yusuf suresi
*Muhammed suresi
*Taha suresi
*41 yada 75 yasini serif hatmi
*Gunluk 100 Rabbi hebli mines salihin
*Gunluk 70 Ya varis, 40 ya evvel, 55 ya mücib
*İki rekat Allah rızası için hacet namazı ardından ayetel kürsi
*313 ayetel kürsi
*313 fatiha
*1001 ihlas
*İsmini Muhammed koyacağım diye yapılan dualar var bide eger ismini Muhammed koyarım dersen onları da yapabilirsin

Sıvıya idrara dikkat ederek yap testlerini canım
Sivi alımına cok dikkat etmeden yaptım canim Testler gelince merakimdan yaptim hemen Normalde ne zaman yapmam lazim canim var mi bi belirli saati bana ayrintili açıklama yapar mısın

Sivi alımına cok dikkat etmeden yaptım canim Testler gelince merakimdan yaptim hemen Normalde ne zaman yapmam lazim canim var mi bi belirli saati bana ayrintili açıklama yapar mısın
Sabah 7 de ilk idrarı yap. Hic su içmeden yada yarım bardal falan da içebilirsin 10,11 gibi testi yap canım şimdilik gunde 1 test yeterli koyulasmaya basladıkca test sayısını artır 3,4 saatte bir yaparsın ama sıvı almaman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…