Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tamam canim teşekkürler

saol kuzum Allah razı olsun

Sivi alımına cok dikkat etmeden yaptım canim Testler gelince merakimdan yaptim hemen Normalde ne zaman yapmam lazim canim var mi bi belirli saati bana ayrintili açıklama yapar mısın

Sıvı almamalısın canım yoksa sonuç yanlış çıkar test için en iyi zamanlar gündüz
12:00-16:00 arası , akşamda 20:00-22:00 arası. Instagram'da bi bayan var bu konuya çok hakim iyi analiz yapıyo bilgiler veriyo sürekli. Onun paylaştığı bi yazıyı paylaşayım

Bol bol su iciyorum bakalim hayirlisi zaten bu ayda kacti gitti ay sonuna kadarda allah buyuk ❤❤❤

Geçmiş olsun canım antibiyotik vücuttaki yararlı bakterileri de öldürdüğü için bağırsak sistemini bozar sana doğal bi formül vereyim denenmiştir bu bilirkişiden bi bilgi
Aktardan mısır püskülü ve kiraz sapı al
1 bardak kaynamış sıcak suyun içine bu ikisinden birer tutam at ağzı kapalı 5 dk demlensin sonra süzdürüp ılık sıcakken iç bu idrar yollarını temizliyo günde 2 bardak içebilirsin Allah'ın izniyle düzelirsin inşÂllah bide sarımsaklı ev yoğurdu yemeni öneririm

Sagol canim allah razi olsun ❤❤❤ kiraz sapini arada iciyorum yogurtta kendim yaptim onuda yiyorum ama digerlerini gastiritim oldugu icin sarimsak ve misir puskulu kullanamiyorum tekrar sagol canim bilgi icinn

Sagol canim allah razi olsun ❤❤❤ kiraz sapini arada iciyorum yogurtta kendim yaptim onuda yiyorum ama digerlerini gastiritim oldugu icin sarimsak ve misir puskulu kullanamiyorum tekrar sagol canim bilgi icinn

Rica ederim canım Allah şifâ versin
Kızılcık suyu da etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…