- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.741
Bdv de çok takılanım oluyor e bende cevap verince öyşr oluyor
Antibiyotik kullaniyosan gerek yok maydonoza canim çabucacik şifanı bul inşallahValla icmek isterimde suan antibiotik falan kullaniyorumya zaten midemde kotu oyuzden karistirmim zehirlenirim falan
Tamam canim teşekkürlerSabah 7 de ilk idrarı yap. Hic su içmeden yada yarım bardal falan da içebilirsin 10,11 gibi testi yap canım şimdilik gunde 1 test yeterli koyulasmaya basladıkca test sayısını artır 3,4 saatte bir yaparsın ama sıvı almaman gerek
Bol bol su iciyorum bakalim hayirlisi zaten bu ayda kacti gitti ay sonuna kadarda allah buyuk ❤❤❤Antibiyotik kullanıyorsan deneme yapma canım vucut onu bi atsın
saol kuzum Allah razı olsun*4444 tefriciye
*Yusuf suresi
*Muhammed suresi
*Taha suresi
*41 yada 75 yasini serif hatmi
*Gunluk 100 Rabbi hebli mines salihin
*Gunluk 70 Ya varis, 40 ya evvel, 55 ya mücib
*İki rekat Allah rızası için hacet namazı ardından ayetel kürsi
*313 ayetel kürsi
*313 fatiha
*1001 ihlas
*İsmini Muhammed koyacağım diye yapılan dualar var bide eger ismini Muhammed koyarım dersen onları da yapabilirsin
Sivi alımına cok dikkat etmeden yaptım canim Testler gelince merakimdan yaptim hemen Normalde ne zaman yapmam lazim canim var mi bi belirli saati bana ayrintili açıklama yapar mısın
Bol bol su iciyorum bakalim hayirlisi zaten bu ayda kacti gitti ay sonuna kadarda allah buyuk ❤❤❤
Sıvı almamalısın canım yoksa sonuç yanlış çıkar test için en iyi zamanlar gündüz
12:00-16:00 arası , akşamda 20:00-22:00 arası. Instagram'da bi bayan var bu konuya çok hakim iyi analiz yapıyo bilgiler veriyo sürekli. Onun paylaştığı bi yazıyı paylaşayım
ALLAH razı olsun kuzum cansın
Yok yok ayrılmıyorum her ayrıldığımda çakıyorlar cezayı sağolsınlardikkat et bacim ayrilma buralardan
Yok yok ayrılmıyorum her ayrıldığımda çakıyorlar cezayı sağolsınlar
Insallahh canim amin ❤❤Antibiyotik kullaniyosan gerek yok maydonoza canim çabucacik şifanı bul inşallah
Sagol canim allah razi olsun ❤❤❤Geçmiş olsun canım antibiyotik vücuttaki yararlı bakterileri de öldürdüğü için bağırsak sistemini bozar sana doğal bi formül vereyim denenmiştir bu bilirkişiden bi bilgi
Aktardan mısır püskülü ve kiraz sapı al
1 bardak kaynamış sıcak suyun içine bu ikisinden birer tutam at ağzı kapalı 5 dk demlensin sonra süzdürüp ılık sıcakken iç bu idrar yollarını temizliyo günde 2 bardak içebilirsin Allah'ın izniyle düzelirsin inşÂllah bide sarımsaklı ev yoğurdu yemeni öneririm
Sagol canim allah razi olsun ❤❤❤kiraz sapini arada iciyorum yogurtta kendim yaptim onuda yiyorum ama digerlerini gastiritim oldugu icin sarimsak ve misir puskulu kullanamiyorum tekrar sagol canim bilgi icinn
Allah razi olsun canim amin ❤❤Rica ederim canım Allah şifâ versin
Kızılcık suyu da etkili
Bence sen bugünde pik olmazsın t çizgisi çok açıkKizlar bugünkü testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?