- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.981
Evet hastanelerde hepsi var kuzum iste insana eziyet jel burda arkadasima verdiler ama yanlis hatirlamiyosa 8 saate 1 cm aciliyomus ama nirda cogu kisi iki parmagiyla aciyoBende krem miydi igne miydi jel miydi öyle bişey duydum acılma yapıyormuş sürünce
Yok canim hicbisey onermedi tutturdu suni sanci diye ben tutturdum sezeryan diye ortak bi karara varamadikCanım inan hatırlamıyorum ki bir araştırayım ama yanlıs bilgi de vermek istemem. Allah yardımcın olsun doktor bişey önermedi mi? Ya neden normal dogum da bu kadar ısrarcılar ben anlamadım ki tamam en iyisi normal dogum adı üstünde normal olwnı o ama olmuyorsa da sezeryan ucunda ölüm yok
Burda sanmiyorum oyle bisey olcagini illa bastiracaklar suni sanciyi nezamana acilirsa artik tabi sonu sezeryanada gidebiliyoEvet hastanelerde hepsi var kuzum iste insana eziyet jel burda arkadasima verdiler ama yanlis hatirlamiyosa 8 saate 1 cm aciliyomus ama nirda cogu kisi iki parmagiyla aciyo
İki parmakla açma olayını Hiç duymadım canımEvet hastanelerde hepsi var kuzum iste insana eziyet jel burda arkadasima verdiler ama yanlis hatirlamiyosa 8 saate 1 cm aciliyomus ama nirda cogu kisi iki parmagiyla aciyo
Bunu her doktor degil bazi drlar yapiyo ama gizli tutuyorlar yani benim dr yapiyodu 2 parmak yapinca 1 gun icinde dogum gerceklesiyoİki parmakla açma olayını Hiç duymadım canım
Sagol canim. Istiyorum kismet olursaGözün aydın canım..Bu ay deneme yapacak miydin
Unuturmuyum canim. Ins rabbim hayirlisiyla nasip etsin A Arnas00 ve bizlere3 cicek annesi hatırladın mı A Arnas00 ın deneme yaptıgı gunu ugurlayacaktık da ortadan kaybolmuştu birden
Ne gibi belirtiler oldu? Bel ağrısı oldu mu?Mrb. Kızlar 14 haftalık olduk. Çok şükür. doktorum bugün cinsiyet tahmininde bulundu. Erkek dedi. Yalnız 18 haftayı beklememiz gerekir dedi.
Hayirli olsun çok sevindim sağlıkla kavuş inşeALLAHMrb. Kızlar 14 haftalık olduk. Çok şükür. doktorum bugün cinsiyet tahmininde bulundu. Erkek dedi. Yalnız 18 haftayı beklememiz gerekir dedi.
Bende adetliyim valla eşim şimdide çocuk için acele etmeyelim diyorIyiyim cok sukur canim. Okul basladi kosusturmam artti. Adet olmayi bekliyodum dun oldum cok sukur. Sen nasilsin?
Evet canim bu ay deneme yaptim ama testlerimi buraya atmadim. Bakalim tutacak mi. Senin hamilelik nasil gidiyor
Saglikla oglusun tutunsun insallah kac gun gecti yumrutlamadan ne zmn test yapcan benim iyi valla normalden bi farkim yok şimdilikEvet canim bu ay deneme yaptim ama testlerimi buraya atmadim. Bakalim tutacak mi. Senin hamilelik nasil gidiyor
Aminnn canm rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 9. Gun testte gormustum yapsan mi acaba sendeInsAllah canimAllah sana da hayirli bir oglan evladi nasip etsin. 9 gün gecti canim. Ama beklicem 14 gün gecsin diye. Benim icin cin takvimine de bakmistin bu ay erkek gösteriyor
InsAllahAminnn canm rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 9. Gun testte gormustum yapsan mi acaba sendebelirti var mi peki ınsallah çin bizi yaniltmaz
Hayrilisi ınsallah canm yapinca haber veirisin artikInsAllahYok canim hic bir belirti yok ondan tuttugunu pek sanmiyorum. Ama bakalim belli olmaz. Coktan yapardim ya ama annemlere misafirligi geldim iyi de oldu. Pazartesi yada sali yaparim artik.
Gozun aydin canimm darisi bizlere ve isteyen herkese nasip olsun insallah ❤❤❤Mrb. Kızlar 14 haftalık olduk. Çok şükür. doktorum bugün cinsiyet tahmininde bulundu. Erkek dedi. Yalnız 18 haftayı beklememiz gerekir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?