Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende krem miydi igne miydi jel miydi öyle bişey duydum acılma yapıyormuş sürünce
Evet hastanelerde hepsi var kuzum iste insana eziyet jel burda arkadasima verdiler ama yanlis hatirlamiyosa 8 saate 1 cm aciliyomus ama nirda cogu kisi iki parmagiyla aciyo

Yok canim hicbisey onermedi tutturdu suni sanci diye ben tutturdum sezeryan diye ortak bi karara varamadik

Evet hastanelerde hepsi var kuzum iste insana eziyet jel burda arkadasima verdiler ama yanlis hatirlamiyosa 8 saate 1 cm aciliyomus ama nirda cogu kisi iki parmagiyla aciyo
Burda sanmiyorum oyle bisey olcagini illa bastiracaklar suni sanciyi nezamana acilirsa artik tabi sonu sezeryanada gidebiliyo

InsAllah canim Allah sana da hayirli bir oglan evladi nasip etsin. 9 gün gecti canim. Ama beklicem 14 gün gecsin diye. Benim icin cin takvimine de bakmistin bu ay erkek gösteriyor
Aminnn canm rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 9. Gun testte gormustum yapsan mi acaba sende belirti var mi peki ınsallah çin bizi yaniltmaz

Aminnn canm rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 9. Gun testte gormustum yapsan mi acaba sende belirti var mi peki ınsallah çin bizi yaniltmaz
InsAllah Yok canim hic bir belirti yok ondan tuttugunu pek sanmiyorum. Ama bakalim belli olmaz. Coktan yapardim ya ama annemlere misafirligi geldim iyi de oldu. Pazartesi yada sali yaparim artik.

Mrb. Kızlar 14 haftalık olduk. Çok şükür. doktorum bugün cinsiyet tahmininde bulundu. Erkek dedi. Yalnız 18 haftayı beklememiz gerekir dedi.
Gozun aydin canimm darisi bizlere ve isteyen herkese nasip olsun insallah ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…