Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlarr yardimm 39 haftalik oldum doktorum suni sanciyla dogumu baslatmayi istedi bebek kilo aliyo diye ama ben Kabul etmedim cunku dogum suresi nekadar surebir dedim ve o acilmana bagli 2 gunde surebilir 3 gunde dedi bende istemiyorum kendi sancimi bekliycem dedim yada sezeryan olsun dedim ama burda sezeryani en son durumda yapiyolar ve oda sezeryan onermiyorum dedi ve ciktim geldim simdi deli gibi arastiriyorum dogumum dogal yollarda baslamasi icin ne yapmaliyim farkli bilgisi olanlar lutfen yardim edin ve nolur bana bol dua edin biran once sag saglim kucagima alim kizimi cok korkuyorum 3. Hamilelik olmasina ragmen cunku cok zor oluyo dogumlarim

Canım bol bok hurma ye, merdiven in çık yürüyüş yap

Acılma sancı falan hicbisey yok mu suan sende canım

Bide bi bitki cayı vardı neydi ki o dogumu başlatır diye önerilmiyordu hamilelikte
Hurma yemeye basladim bugun ama merdiven isi zor biraz nefes darligim ve carpintim oluyo suan gogsumde cihaz var 24 saat kalp ritimlerimi kaydetmek icin bi bilseniz oyle zor bi hamilelik geciriyorumki oyuzden Allahim herseyi hayirlisi canim cayin ismi neydi acaba

Isteseler elleriyle acabilirler bazen insana eziyet ediyorlar bende ilk kizimda 1 hafta bekledim 3 defa suni sanci vermisleridi sonra hepsinde iptal edildim en son sezeryan oldum sicak suya otur bide bol bol evdeyse iliskiye gir sperm aciyo rahmi hurma ye bide canim Allah yar ve yardimcin olsun

Canım inan hatırlamıyorum ki bir araştırayım ama yanlıs bilgi de vermek istemem. Allah yardımcın olsun doktor bişey önermedi mi? Ya neden normal dogum da bu kadar ısrarcılar ben anlamadım ki tamam en iyisi normal dogum adı üstünde normal olwnı o ama olmuyorsa da sezeryan ucunda ölüm yok

Bende krem miydi igne miydi jel miydi öyle bişey duydum acılma yapıyormuş sürünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…