- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #69.961
Bende var ama hamile degilim bu bacagima kramp girdiKasık bel bacak agrısı var mı canım bide akıntı
Hadi gozun aydin darisi basimiza canimMrb. Kızlar 14 haftalık olduk. Çok şükür. doktorum bugün cinsiyet tahmininde bulundu. Erkek dedi. Yalnız 18 haftayı beklememiz gerekir dedi.
Agrim falan yok canm akinti var sadece o da cok abartı birsey degil
Hamileyken de olsun inşallah bunlar en net erkek bebek belirtisiBende var ama hamile degilim bu bacagima kramp girdi
Ins kuzumm rabbim dilindekini kabul etsin rabbim herkezin istegini kabul etsin insHamileyken de olsun inşallah bunlar en net erkek bebek belirtisi
Ben hatirliyorum pik oldugu gun degerlendirdi ve sonra ertesi gun tekrar pik olmustu3 cicek annesi hatırladın mı A Arnas00 ın deneme yaptıgı gunu ugurlayacaktık da ortadan kaybolmuştu birden
Evet canım iki degerlendirme yapmıstıBen hatirliyorum pik oldugu gun degerlendirdi ve sonra ertesi gun tekrar pik olmustu
Akinti tam olarakda belirti degil bence ablamda cok olurdu kizi oldu bunyeye gore değişiyor sanirim yaHamileyken de olsun inşallah bunlar en net erkek bebek belirtisi
Aynen oyleEvet canım iki degerlendirme yapmıstı
Hepsi bir arada demek istedim canım tabiki genelleme yapılamaz istisnalar vardırAkinti tam olarakda belirti degil bence ablamda cok olurdu kizi oldu bunyeye gore değişiyor sanirim ya
Himm hepsi birse dogrudur o zmn canmHepsi bir arada demek istedim canım tabiki genelleme yapılamaz istisnalar vardır
Canım bol bok hurma ye, merdiven in çık yürüyüş yapKizlarr yardimm 39 haftalik oldum doktorum suni sanciyla dogumu baslatmayi istedi bebek kilo aliyo diye ama ben Kabul etmedim cunku dogum suresi nekadar surebir dedim ve o acilmana bagli 2 gunde surebilir 3 gunde dedi bende istemiyorum kendi sancimi bekliycem dedim yada sezeryan olsun dedim ama burda sezeryani en son durumda yapiyolar ve oda sezeryan onermiyorum dedi ve ciktim geldim simdi deli gibi arastiriyorum dogumum dogal yollarda baslamasi icin ne yapmaliyim farkli bilgisi olanlar lutfen yardim edin ve nolur bana bol dua edin biran once sag saglim kucagima alim kizimi cok korkuyorum 3. Hamilelik olmasina ragmen cunku cok zor oluyo dogumlarim
Acılma sancı falan hicbisey yok mu suan sende canımKizlarr yardimm 39 haftalik oldum doktorum suni sanciyla dogumu baslatmayi istedi bebek kilo aliyo diye ama ben Kabul etmedim cunku dogum suresi nekadar surebir dedim ve o acilmana bagli 2 gunde surebilir 3 gunde dedi bende istemiyorum kendi sancimi bekliycem dedim yada sezeryan olsun dedim ama burda sezeryani en son durumda yapiyolar ve oda sezeryan onermiyorum dedi ve ciktim geldim simdi deli gibi arastiriyorum dogumum dogal yollarda baslamasi icin ne yapmaliyim farkli bilgisi olanlar lutfen yardim edin ve nolur bana bol dua edin biran once sag saglim kucagima alim kizimi cok korkuyorum 3. Hamilelik olmasina ragmen cunku cok zor oluyo dogumlarim
Hurma yemeye basladim bugun ama merdiven isi zor biraz nefes darligim ve carpintim oluyo suan gogsumde cihaz var 24 saat kalp ritimlerimi kaydetmek icin bi bilseniz oyle zor bi hamilelik geciriyorumki oyuzden Allahim herseyi hayirlisiBide bi bitki cayı vardı neydi ki o dogumu başlatır diye önerilmiyordu hamilelikte
Tik yok malesef cadi pitir pitir keyfi yerinde ikinci kizim 42. Haftada dogdu buda oyle olcak diye cok endiseliyim tabi stres yaptikca hic gelmiycek benceAcılma sancı falan hicbisey yok mu suan sende canım
Isteseler elleriyle acabilirler bazen insana eziyet ediyorlar bende ilk kizimda 1 hafta bekledim 3 defa suni sanci vermisleridi sonra hepsinde iptal edildim en son sezeryan oldum sicak suya otur bide bol bol evdeyse iliskiye gir sperm aciyo rahmi hurma ye bide canim Allah yar ve yardimcin olsunKizlarr yardimm 39 haftalik oldum doktorum suni sanciyla dogumu baslatmayi istedi bebek kilo aliyo diye ama ben Kabul etmedim cunku dogum suresi nekadar surebir dedim ve o acilmana bagli 2 gunde surebilir 3 gunde dedi bende istemiyorum kendi sancimi bekliycem dedim yada sezeryan olsun dedim ama burda sezeryani en son durumda yapiyolar ve oda sezeryan onermiyorum dedi ve ciktim geldim simdi deli gibi arastiriyorum dogumum dogal yollarda baslamasi icin ne yapmaliyim farkli bilgisi olanlar lutfen yardim edin ve nolur bana bol dua edin biran once sag saglim kucagima alim kizimi cok korkuyorum 3. Hamilelik olmasina ragmen cunku cok zor oluyo dogumlarim
Canım inan hatırlamıyorum ki bir araştırayım ama yanlıs bilgi de vermek istemem. Allah yardımcın olsun doktor bişey önermedi mi? Ya neden normal dogum da bu kadar ısrarcılar ben anlamadım ki tamam en iyisi normal dogum adı üstünde normal olwnı o ama olmuyorsa da sezeryan ucunda ölüm yokHurma yemeye basladim bugun ama merdiven isi zor biraz nefes darligim ve carpintim oluyo suan gogsumde cihaz var 24 saat kalp ritimlerimi kaydetmek icin bi bilseniz oyle zor bi hamilelik geciriyorumki oyuzden Allahim herseyi hayirlisicanim cayin ismi neydi acaba
Isteseler elleriyle acabilirler bazen insana eziyet ediyorlar bende ilk kizimda 1 hafta bekledim 3 defa suni sanci vermisleridi sonra hepsinde iptal edildim en son sezeryan oldum sicak suya otur bide bol bol evdeyse iliskiye gir sperm aciyo rahmi hurma ye bide canim Allah yar ve yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?