Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok sağol canım sıkıntılıyiz biraz agrilarim var 35 haftalık olduk sekiz ay bitiyor işte o zaman nasıl gergindim yaa günler çok çabuk geçiyor şimdide doğum gerginliği başladı bende
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin

Kızlar merhaba, ben de hamileyim.
Daha önceki pikten 24 saat sonraki denemem tutmamıştı hatırlarsınız
Bu sefer;
11. Günümde 18.30 da çift çizgi görmüştüm, gecesine pik gibi olmuştu, 12. Gün sabahı ilişki olmuştu (2. Çizgi hafif silinmişti), 12. Gün akşamı pozitiflik devam ediyordu, 13.gün sabahı 2. Çizgi tamamen silinmişti..
Erken yumurtlama kafamı karıştırdı açıkçası(sık sık test yapamadım), perhiz 3 gün oldu, eşim zaten hiç uygulamadı kuralları derken ,Allah sağlıklısını hayırlısını versin dedim..
Kızım olacak gibi geliyor bu yüzden..
Allah herkese hayırlı oğluşlar nasip etsin burada..

Bol bol dua edelim cnm Rabbim ne verirse başımız üstüne inşallah gönlünden geçen nasip olur sanada bşzede

Hayırlı ve gönlünce olsun canimm kaç gündür takip ediyorum seni

Teşekkür ederim, buradakiler çok güzel emekler veriyorlar, ben eşimi zar zor ikna ettiğim için pek uyduramadım kuralına.. inşallah zamanlamam şansı arttırmıştır..
Canim gönlündeki olur insAllah. Biri uyarsa biri uymuyor zaten. Allah emeklerimizin karsiligini verir insAllah tek iliski mi oldu senin?

Onun hatırladığım kadarıyla hafif silinmeye başlayınca olmuştu. Sen takibe diyete klomene falan başladın mı cnm ne zmn deneme yapmayı düşünüyorsn

Canim Allah gonlune gore nasip etsin ins. Denemeden sonra kacinci gunu test yaptin

Ins erkek bebise hamile kalmissindir. Erken ogrenmissin masallah.

İnşallah canım, Allah hepimize nasip etsin..7. Ve 8. Gün baktım negatifti, 9.gün gölge çizgi geç çıktı başta 2. Çizginin yeridir diye düşündüm 1 saat bekleyince pembeleşti hafif..Kızımda da böyle olmuştu da ondan dikkate aldım

Pikten bir saat sonra hafif silinme olunca oldu canım ve tek ilişki idi

Hayirli olsun canim insallah oglisin tutunmustur ❤❤ bende bu ay erken yumurtladim 11 gun ama deneme olmadi hayirlisi diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…