- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.181
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsinÇok sağol canım sıkıntılıyiz biraz agrilarim var 35 haftalık olduk sekiz ay bitiyor işte o zaman nasıl gergindim yaa günler çok çabuk geçiyor şimdide doğum gerginliği başladı bende
Uğurlariz seni halvete merak etme canimHele o gün Bi gelsin de kim gönderirse göndersin
Bol bol dua edelim cnm Rabbim ne verirse başımız üstüne inşallah gönlünden geçen nasip olur sanada bşzedeKızlar merhaba, ben de hamileyim.
Daha önceki pikten 24 saat sonraki denemem tutmamıştı hatırlarsınız
Bu sefer;
11. Günümde 18.30 da çift çizgi görmüştüm, gecesine pik gibi olmuştu, 12. Gün sabahı ilişki olmuştu (2. Çizgi hafif silinmişti), 12. Gün akşamı pozitiflik devam ediyordu, 13.gün sabahı 2. Çizgi tamamen silinmişti..
Erken yumurtlama kafamı karıştırdı açıkçası(sık sık test yapamadım), perhiz 3 gün oldu, eşim zaten hiç uygulamadı kuralları derken ,Allah sağlıklısını hayırlısını versin dedim..
Kızım olacak gibi geliyor bu yüzden..
Allah herkese hayırlı oğluşlar nasip etsin burada..
Hayırlı ve gönlünce olsun canimm kaç gündür takip ediyorum seniKızlar merhaba, ben de hamileyim.
Bu sefer;
11. Günümde 18.30 da çift çizgi görmüştüm, gecesine pik gibi olmuştu, 12. Gün sabahı ilişki olmuştu (2. Çizgi hafif silinmişti), 12. Gün akşamı pozitiflik devam ediyordu, 13.gün sabahı 2. Çizgi tamamen silinmişti..
Erken yumurtlama kafamı karıştırdı açıkçası(sık sık test yapamadım), perhiz 3 gün oldu, eşim zaten hiç uygulamadı kuralları derken ,Allah sağlıklısını hayırlısını versin dedim..
amin canım inşallah tüm hamileler kurtarsın bir çırpıdaRabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin
Muhammet efe yada Muhammed Emir ikisinden biri olacakİsim düşündün mü paşaya
Hayırlı ve gönlünce olsun canimm kaç gündür takip ediyorum seni
Canim gönlündeki olur insAllah. Biri uyarsa biri uymuyor zaten. Allah emeklerimizin karsiligini verir insAllahTeşekkür ederim, buradakiler çok güzel emekler veriyorlar, ben eşimi zar zor ikna ettiğim için pek uyduramadım kuralına.. inşallah zamanlamam şansı arttırmıştır..
Canim gönlündeki olur insAllah. Biri uyarsa biri uymuyor zaten. Allah emeklerimizin karsiligini verir insAllahtek iliski mi oldu senin?
Onun hatırladığım kadarıyla hafif silinmeye başlayınca olmuştu. Sen takibe diyete klomene falan başladın mı cnm ne zmn deneme yapmayı düşünüyorsnE Elif eylul hira cnm senin zamanlama nasıldı çizgi silinince mi deneme oldu daha önce de söylemiştim 2 kızım var ablamın 4kızı var bende son kez denemek istiyorum Lütfen yaptığın şeyleri ayrıntılarıyla yazarmısın
Canim Allah gonlune gore nasip etsin ins. Denemeden sonra kacinci gunu test yaptinKızlar merhaba, ben de hamileyim.
Bu sefer;
Canim Allah gonlune gore nasip etsin ins. Denemeden sonra kacinci gunu test yaptin
Ins erkek bebise hamile kalmissindir. Erken ogrenmissin masallah.Denemeden sonra 9. Gün erken gebelik testinde silik çizgi 30 dk sonra belirdi, kan testi için günümü bekledim.
Ins erkek bebise hamile kalmissindir. Erken ogrenmissin masallah.
Pikten bir saat sonra hafif silinme olunca oldu canım ve tek ilişki idiE Elif eylul hira cnm senin zamanlama nasıldı çizgi silinince mi deneme oldu daha önce de söylemiştim 2 kızım var ablamın 4kızı var bende son kez denemek istiyorum Lütfen yaptığın şeyleri ayrıntılarıyla yazarmısın
Bol bol dua et canım pehrizi yap eşini iyi besle kendini alkali yap yap çocuğu sonra geç kalma zor oluyor hamilelik zaman gecinceAsbei ben her ay düşünüyorum sonra vazgeçiyorum şu an hiç bişey kullanmadım hepsini birden uygulamak çok zor kafam karışık
Hayirli olsun canim insallah oglisin tutunmustur ❤❤ bende bu ay erken yumurtladim 11 gun ama deneme olmadi hayirlisi diyelimKızlar merhaba, ben de hamileyim.
Bu sefer;
Allah bi sesle kurtarsin canim oglisini saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤❤❤amin canım inşallah tüm hamileler kurtarsın bir çırpıda
Muhammet efe yada Muhammed Emir ikisinden biri olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?