Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Masallah. Rabbim anali babali buyutsun ins. Insan her iki meyvenin tadina bakmak istiyor evet ama bebisi kucagina alinca unutuyosun.

Benim 3. Kizim dogdugu zaman o kadar cok sevinmistim ki o hamileyken icimden gecirdigim " keske erkek olsa"ydi cumlesi bi anda unutuluyo.

Rabbim acilarini gostermesin yavrularimizin.
Hayirli evlat olsun ins.

Asbei ben her ay düşünüyorum sonra vazgeçiyorum şu an hiç bişey kullanmadım hepsini birden uygulamak çok zor kafam karışık
Benim gibi benim de 2 kızım var 3 ay sonra biri 2 yaşına basacak biri 3 olacak. Ben daha 22 yaşındayım. Erken biliyorum ama napim çok istiyorum bu şubatta deneme yapmayı taktım kafayı o zmana kadar takip diyet falan yaparım herhalde bilmiyorum kararsızım

Ay Maşallahhhh prensese benimde 2 kızım var üçüncü de olsa hayır demem 3 kız anesş olmak çok güzel olsa gerek tamam erkek için çabalıyoruz erkek olsun istiyorum ama kız olsa da başımız üstüne veren O şükürler olsun ona ki sağlıklı bebeler nasip etmiş bize. erkek olup da sağlıksız olsa ne Olurdu herşeyimize şükürler olsun sağlıkla büyük bebişini inşallah

Asbei ben her ay düşünüyorum sonra vazgeçiyorum şu an hiç bişey kullanmadım hepsini birden uygulamak çok zor kafam karışık
Senin kızlar kaç yaşındaydı cnm eğer bikaç ay sonra yapmayı düşünüyorsan beraber ilerleyelşm takibi diyeti denemeyi beraber yapalım

Allah size bağışlasın. Bencede sağlıktan daha önemlisi Yok.

Gozun aydin canim bebegini saglikli sihhatli buyut inslah sanada gecmis olsun canim

Aynen canim bende cok kizdim kendime kizim dunyaya bedel bal bal

Aynen canim bende cok kizdim kendime kizim dunyaya bedel bal bal

Evlatların ne kadar şanslı maşallah, 3 kız hayata 1-0 önden başlar, hiç yalnız kalmayacaklar, güvendikleri sırdaşları hazır..
Büyüdüklerinde sana hazır 3 yoldaş, kimseye ihtiyac duymazsın ne güzel, evlerine çekinmeden gidersin, evin hep kalabalık olur..
Maşallah Allah’ın sevdiği kuluymuşsun..
Allah evlatlarını hayırlı sağlıklı kılsın..

Gozun aydin canimm saglikla buyut bebeginii

Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin canim ne kadar güzel MAŞALLAH

Kimseye aldırış etme canım bana cinsiyet soranlara kız diyorum ben hiçte birşey diyemezler rabbimin taktiri biz ne yapabiliriz soğan kürü yaptım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…