- 22 Temmuz 2019
- 75
- 139
- 8
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.201
Adet oldunmu canim sendemi ayin 6 sinda denemen olmustu14 gün gecti iliskinin üzerinden canim silik dahi olsa cikardi herhalde.
Masallah. Rabbim anali babali buyutsun ins. Insan her iki meyvenin tadina bakmak istiyor evet ama bebisi kucagina alinca unutuyosun.Herkese Merhaba kizlar cok sukur carsamba gunu sezeryan dogumla kizimi kucagima aldim sekermi seker pamuk gibi masallh 3 cicek annesi oldum Allahtan herseyin hayirlisini isteyelim saglik kadar onemli hicbisey yok herkese bol sanslar ve saglikli bebisler insallh
Benim gibiAsbei ben her ay düşünüyorum sonra vazgeçiyorum şu an hiç bişey kullanmadım hepsini birden uygulamak çok zor kafam karışık
Ay Maşallahhhh prensese benimde 2 kızım var üçüncü de olsa hayır demem 3 kız anesş olmak çok güzel olsa gerek tamam erkek için çabalıyoruz erkek olsun istiyorum ama kız olsa da başımız üstüne veren O şükürler olsun ona ki sağlıklı bebeler nasip etmiş bize. erkek olup da sağlıksız olsa ne Olurdu herşeyimize şükürler olsunHerkese Merhaba kizlar cok sukur carsamba gunu sezeryan dogumla kizimi kucagima aldim sekermi seker pamuk gibi masallh 3 cicek annesi oldum Allahtan herseyin hayirlisini isteyelim saglik kadar onemli hicbisey yok herkese bol sanslar ve saglikli bebisler insallh
Senin kızlar kaç yaşındaydı cnm eğer bikaç ay sonra yapmayı düşünüyorsan beraber ilerleyelşm takibi diyeti denemeyi beraber yapalımAsbei ben her ay düşünüyorum sonra vazgeçiyorum şu an hiç bişey kullanmadım hepsini birden uygulamak çok zor kafam karışık
Allah size bağışlasın. Bencede sağlıktan daha önemlisi Yok.Herkese Merhaba kizlar cok sukur carsamba gunu sezeryan dogumla kizimi kucagima aldim sekermi seker pamuk gibi masallh 3 cicek annesi oldum Allahtan herseyin hayirlisini isteyelim saglik kadar onemli hicbisey yok herkese bol sanslar ve saglikli bebisler insallh
Gozun aydin canim bebegini saglikli sihhatli buyut inslah sanada gecmis olsun canimHerkese Merhaba kizlar cok sukur carsamba gunu sezeryan dogumla kizimi kucagima aldim sekermi seker pamuk gibi masallh 3 cicek annesi oldum Allahtan herseyin hayirlisini isteyelim saglik kadar onemli hicbisey yok herkese bol sanslar ve saglikli bebisler insallh
Aynen canim bende cok kizdim kendime kizim dunyaya bedel bal balMasallah. Rabbim anali babali buyutsun ins. Insan her iki meyvenin tadina bakmak istiyor evet ama bebisi kucagina alinca unutuyosun.
Benim 3. Kizim dogdugu zaman o kadar cok sevinmistim ki o hamileyken icimden gecirdigim " keske erkek olsa"ydi cumlesi bi anda unutuluyo.
Rabbim acilarini gostermesin yavrularimizin.
Hayirli evlat olsun ins.
Allahın lütfu işteAynen canim bende cok kizdim kendime kizim dunyaya bedel bal bal
Aynen canim bende cok kizdim kendime kizim dunyaya bedel bal bal
Gozun aydin canimm saglikla buyut bebeginiiHerkese Merhaba kizlar cok sukur carsamba gunu sezeryan dogumla kizimi kucagima aldim sekermi seker pamuk gibi masallh 3 cicek annesi oldum Allahtan herseyin hayirlisini isteyelim saglik kadar onemli hicbisey yok herkese bol sanslar ve saglikli bebisler insallh
Canım Masallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahAynen canim bende cok kizdim kendime kizim dunyaya bedel bal bal
Gözün aydın ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin canim ne kadar güzel MAŞALLAHHerkese Merhaba kizlar cok sukur carsamba gunu sezeryan dogumla kizimi kucagima aldim sekermi seker pamuk gibi masallh 3 cicek annesi oldum Allahtan herseyin hayirlisini isteyelim saglik kadar onemli hicbisey yok herkese bol sanslar ve saglikli bebisler insallh
Amin canım inşallahAllah bi sesle kurtarsin canim oglisini saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤❤❤
Kimseye aldırış etme canım bana cinsiyet soranlara kız diyorum ben hiçte birşey diyemezler rabbimin taktiri biz ne yapabiliriz soğan kürü yaptım canimE Elif eylul hira farkındayım cnm cesaret edemiyorum herhalde ben evlatlarımın tırnağını hiç bişeye değişmem ama sanki milletin yine mi kız dediğini duyar gibiyimo yüzden hiç bişey atlamadan yapmak istiyorum soğan kürü de yapmıştın sanırım
Canım sağlıkla büyüt prensesi gözün aydın geçmiş olsun darısı hamilelere bir çırpıda kurtaririz insallahAynen canim bende cok kizdim kendime kizim dunyaya bedel bal bal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?