Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Asbei sen bana bakma yoksa yapamazsın bi an deli tarafım tutarsa denerim inş. Belki benden önce denersen peşinden gelirim
Erken olmasında geç olursa kabulaman deli tarafın tutmasın aceleye gelmez bu diyetini takibini falan uygula da diğeri kolay (herhalde)

Arkadaşlar bu ay çok garip bisey oldu adetime daha 5 gün varken çok hafif karın ağrım vardı kahverengi leke geldi ondan önce aşırı yapışkan pembemsi akıntim vardı akşam saat onda kanamam oldu ama su gibi ve bir ped bile dolmadı 1 gün bile sürmedi bitti şimdi de kahverengi lekem geliyor bu yerlesme kanamasi olabilir mi ve kahverengi akıntim gelir gelmez baş ağrım da başladı ara ara başım ağrıyor lütfen yorum yapın yerlesme kanamasi bu şekilde olabilir mi nereye yazacağımı şaşırdım lütfen biri bana bisey söylesin

Bnim ikinci oglumda adetin sanirm ya 10 yada 11 gününde 1 Ped dolu dolu değil ole dediğiniz şekilde kanama gibi kahverengi geldi ben ozmaan yerleşme vs hiç bilgim yoktu meğer oda yerleşme imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…