- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.221
Gönlündeki olsun İnşeALLAH sağlıklı şekildeKizlar merhaba bende yumurtlama gunu tek.iliskiyle hamile kaldik suan 8 haftadayim banada dua edermisiniz bi oglum olsun
Saol kuzum hayirlisiyla saglikla gelsin insallah hepimizin bebek bekleyenlerin bebisleriGönlündeki olsun İnşeALLAH sağlıklı şekilde
İnseAllah benjm içinde dua edermisin bende sağlıklı kiz evladı istiyorum nasipseSaol kuzum hayirlisiyla saglikla gelsin insallah hepimizin bebek bekleyenlerin bebisleri
Insallah kuzum rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah hamilemisinİnseAllah benjm içinde dua edermisin bende sağlıklı kiz evladı istiyorum nasipse
Erken olmasında geç olursa kabulAsbei sen bana bakma yoksa yapamazsın bi an deli tarafım tutarsa denerim inş. Belki benden önce denersen peşinden gelirim
Değilim düşünüyorum aadece nasipse inseAllah birgunInsallah kuzum rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah hamilemisin
Canim ben buralardayim. Eski uyelerin msjlarini okuyorum.Kizlarr nerdesiniz sesini cikmiyo
Nasılsın canimCanim ben buralardayim. Eski uyelerin msjlarini okuyorum.
Canim bende sayfayi takipdeyimKizlarr nerdesiniz sesini cikmiyo
Çok şükür canim haftasonu yoğunluğu bitti sükur yarın okul telaşı yineCanim bende sayfayi takipdeyimsen napiyosun nasilsin
Allah kolaylik versin canim. Sen ne zaman deneme yapmayi düsünüyorsun canimÇok şükür canim haftasonu yoğunluğu bitti sükur yarın okul telaşı yine
Az zamn daha var kısa vakte nasip sen naislsin bu aradaAllah kolaylik versin canim. Sen ne zaman deneme yapmayi düsünüyorsun canim
Bnim ikinci oglumda adetin sanirm ya 10 yada 11 gününde 1 Ped dolu dolu değil ole dediğiniz şekilde kanama gibi kahverengi geldi ben ozmaan yerleşme vs hiç bilgim yoktu meğer oda yerleşme imişArkadaşlar bu ay çok garip bisey oldu adetime daha 5 gün varken çok hafif karın ağrım vardı kahverengi leke geldi ondan önce aşırı yapışkan pembemsi akıntim vardı akşam saat onda kanamam oldu ama su gibi ve bir ped bile dolmadı 1 gün bile sürmedi bitti şimdi de kahverengi lekem geliyor bu yerlesme kanamasi olabilir mi ve kahverengi akıntim gelir gelmez baş ağrım da başladı ara ara başım ağrıyorlütfen yorum yapın yerlesme kanamasi bu şekilde olabilir mi nereye yazacağımı şaşırdım lütfen biri bana bisey söylesin
Bende buralardayım canım iyice agırlastım artık cok halsizim kolumu kaldıracak halim yokKizlarr nerdesiniz sesini cikmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?