- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #70.561
Inşallah canım inşallahCanim bence cok stres yapma cunku stres yumurtlama geciktirebilir ve deneme tutmayabilir. Söyle düsün senin icin erkek bebek hangi ayda nasibinde varsa o ay tutunsun insAllahhem yumurtlama testi ve ayni zamanda doktor takibi cok iyi olur insAllah oglusun tutunur sana
Sağol canım cümlemizin inşallahRabbim gönlüne göre versin inseAllah işin gücün rast gitsin
Inşallah canım Rabbim herkesin ne muradı varsa en yakın zamanda versin InşallahCanim bencede kendini sartlandirma test kullandim dr gittim kesin olacak mantigini unut rahat ol stresden uzak dur yumurta gelismesi icin gunde 2-3 tane kuru incir yiyebilirsin catlama zmnida havuc öneriliyor akisina birak herseyi rabbim erkek evlat nasip etsin sanada tum isteyen bizlerede insallah
Yaş kaç cnmyok canim ya bakmadim inanmiyorum pek ben ona tesaduf diye dusunuyorum...ama kizmda dogru cikti gecen merk edip baktimda suanki bebeyim icinde yaptim oda kiz cikti dogru cikti yani tesadufmu dogrumu anlayamadim bende:)
27 yasndaym..amin insallah hepimizn gonlundekini versin rabbimYaş kaç cnm
Rabbim dualarındakini tez zamanda versin inş
kizlar akinti renginin cinsiyetle alaksi varmi boyle bisey okumstum bilginiz varmi
Akintiyi duymadım da idrar rengi acik olursa erkek koyu sari olursa kiz diye okumuştum bi yerde ama ne kadar doğrudur bilmem su icmek etkiliyor sonucda rengikizlar akinti renginin cinsiyetle alaksi varmi boyle bisey okumstum bilginiz varmi
Akintiyi duymadım da idrar rengi acik olursa erkek koyu sari olursa kiz diye okumuştum bi yerde ama ne kadar doğrudur bilmem su icmek etkiliyor sonucda rengi
Bugun 11 olduk canmCanım sen kaç haftalık oldun
Bugun 11 olduk canm
Aminnn ınsallah canm 11 ekimde 2 li test için gideceğim dewlete ama dewletteki dr yorum yapar mi bilmiyorumHadi hayırlısı gönlündekini duymayi nasip eylesin Rabbim.. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
LdeAminnn ınsallah canm 11 ekimde 2 li test için gideceğim dewlete ama dewletteki dr yorum yapar mi bilmiyorum
Bakalim canm iyi bi dr denk gelirsem istediğim cinsiyeti söyleyecekse soylesin yoksa sussunTamamen doktora bağlı canım ben devlete gitmedim hiç ama genelde devlette söylemeyenleri duydum
Lde
Bakalim canm iyi bi dr denk gelirsem istediğim cinsiyeti söyleyecekse soylesin yoksa sussun
anladm cnm sagol..erkek bebekmi bekliyosunSarı akıntı kız diye okumuştum ama benim ilk zamanlar çok aşırı sarı akıntım oldu sonra Beyza döndü
13haftalikCanım sen kaç haftalık oldun
anladm cnm sagol..erkek bebekmi bekliyosun
13haftalik
neguzel tuttrmussunEvet canım İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?