Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Bu fitil hamileliktede veriliyorsa çok iyi o zaman herkese yarar inşÂllah
Bende enfeksiyon yoktuda olmasın diye verdi canım demekki iyi temizliyor

Bu fitil hamileliktede veriliyorsa çok iyi o zaman herkese yarar inşÂllah
Bende enfeksiyon yoktuda olmasın diye verdi canım demekki iyi temizliyor ☺
Olabilir canım kızıma hamileyken akıntının yogun oldugu bir dönemde doktorum vermişti bu fitili kullanabilirsin diye

Helal olsun canım Saglıkla kucagına al inşallah

33 haftalık oldum canım cok sagol amin inşallah ♥ sen nasılsın kuzu nasıl ☺
Maşallah Canım zaman çabuk geçiyormuş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Burada bulunan tüm arkadaşların da gönlüne göre versin insallah Şükür canım 4.5 aylık oldu kriz döneminde surekli agliyor çığlık atıyor emmek istemiyor insallah geçici bir durumdur yoksa bitmiş durumdayım şu anda yine de her baktığımda şükür sebebim Rabbim evlatsizlikla ve evlatlarimizla sınamasın insallah. Hayırlı evlat olsunlar. Aklımdasın surekli çok giremiyorum. Duanı eksik etme hep duamdasınız insallah.

Canım cok sagol inşallah gecicidir canım kalsa benim kızımda kalırdı heralde, sabır birazcık daha Allah razı olsun bebegini güle saglık sorunları olmadan büyüt inşallah

Suyunuza sirke damlatıp içebilirsiniz canım. Fitil yok ama bildigim kadarıyla
Yapayım canm hem zayıflatır diyolar erkek bebekte baya yöntem var bizim nasıl tutmuş iki erkek maşallah inşallah üçüncü yü hayırlı sağlıklı bi kız evlat nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…