- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.081
Canım burda hamile kalan arkadaşlardan tamamına yakını kullandı bu fitili sakıncalı oldugunu düşünmüyorum sende enfeksiyon var diye hamile kalma demiştir doktorun kontrole gel deme amacı da enfeksiyon gectimi bakmak için, fitilden dolayı degil yani cunku hamilelikte de mantar enfeksiyon gibi durumlarda veriyorlar bu tür fitilleri
Olabilir canım kızıma hamileyken akıntının yogun oldugu bir dönemde doktorum vermişti bu fitili kullanabilirsin diyeBu fitil hamileliktede veriliyorsa çok iyi o zaman herkese yarar inşÂllah
Bende enfeksiyon yoktuda olmasın diye verdi canım demekki iyi temizliyor ☺
Canım bunu doktor yazmadan alabiliyor muyuzOlabilir canım kızıma hamileyken akıntının yogun oldugu bir dönemde doktorum vermişti bu fitili kullanabilirsin diye
Evet canım ama isterseniz yinede danısın doktorunuzaCanım bunu doktor yazmadan alabiliyor muyuz
Ne zaman kullanmak gerekiyor canım .fiyatı nedirEvet canım ama isterseniz yinede danısın doktorunuza
Fiyatı hatırlamıyorum canım adetten önce kullandım benNe zaman kullanmak gerekiyor canım .fiyatı nedir
Canım Allah nasip ederse 3 hafta kaldı doguma
Maşaallah ne güzelCanım Allah nasip ederse 3 hafta kaldı doguma
Sagol canımMaşaallah ne güzel
Saglikla kucaginiza alin inşallah yavrunuzu
Canım ben yarın alıp kullansam olur mu yeni bitti mensimFiyatı hatırlamıyorum canım adetten önce kullandım ben
Maşallah Canım zaman çabuk geçiyormuş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Burada bulunan tüm arkadaşların da gönlüne göre versin insallahHelal olsun canım Saglıkla kucagına al inşallah
33 haftalık oldum canım cok sagol amin inşallah ♥ sen nasılsın kuzu nasıl ☺
Yani olur ama bu ay deneyeceksen kuruluk yaparsa sıkıntı. Önce bi baksaydın etkilerine canımCanım ben yarın alıp kullansam olur mu yeni bitti mensim
Canım cok sagol inşallahMaşallah Canım zaman çabuk geçiyormuş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Burada bulunan tüm arkadaşların da gönlüne göre versin insallahŞükür canım 4.5 aylık oldu kriz döneminde surekli agliyor çığlık atıyor emmek istemiyor insallah geçici bir durumdur yoksa bitmiş durumdayım şu anda yine de her baktığımda şükür sebebim Rabbim evlatsizlikla ve evlatlarimizla sınamasın insallah. Hayırlı evlat olsunlar. Aklımdasın surekli çok giremiyorum. Duanı eksik etme hep duamdasınız insallah.
Suyunuza sirke damlatıp içebilirsiniz canım. Fitil yok ama bildigim kadarıylaBizim gibi kız Bebiş gönlünden geçenler için fitil var mı bide mesela erkek bebiş isteyenler pH li karbonatli su öneriliyor kız bebiş isteyenler napsın kızlar
Yapayım canm hem zayıflatır diyolar erkek bebekte baya yöntem var bizim nasıl tutmuş iki erkek maşallah inşallah üçüncü yü hayırlı sağlıklı bi kız evlat nasip eder RabbimSuyunuza sirke damlatıp içebilirsiniz canım. Fitil yok ama bildigim kadarıyla
Hayirlisi ne zamansa o vakit gonlundeki olsun insAllah.Hayırlısı olsun hakkında cnmVala cnm dediğim gibi bu sene kalacak gibi ocak şubatta yapmayı düşünüyorum bilmiyorum kararsızım çocuklarımda çok yaramaz
İnşallah canımYapayım canm hem zayıflatır diyolar erkek bebekte baya yöntem var bizim nasıl tutmuş iki erkek maşallah inşallah üçüncü yü hayırlı sağlıklı bi kız evlat nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?