Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben geçen hafta başladım testlere ban yediğim için giremiyordum buraya atamadım testleri. Şöyle anlatayım adetin 12. Gününe kadar hep yaptım ama tam o gün sabah ilişki sırasında prezervatif yırtılmaz mı hemen Bi koşu gittim ertesi gün hapı aldım içtim. O gün çok aşırı Bi şekilde şeffaf akıntım geldi kendimi sırılsıklam hissettim. Sanırım çatlams oldu akşam saat 10 gibi test yaptım akımtıdan sonraki testin en alttaki olan. Anlayacağınız 12 ye kadar takip edebildim o gün akıntı geldi ama testin devamını getiremedim. Sizce nasıl testler K Khvekokusu20 Bilgiler ve diğer kızlar

Cnm sen deneme yapmışmıydn yoksa hala takip mi yapıyorsun

Bunlarda bişey yok canım

Bunlarda bişey yok ama keşke birakmasaydin önümüzdeki ay devam takipe

Slm kizlar soyle bir bakayim dedim topiginize. Sanirim cogunuzun kizlari var (ne güzel)ve erkek bebek istiyorsunuz. Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin. Bende aslinda 2.cocuk icin ugrasiyorum. 1 tane oğlum var ama ilk cocuk oldugundan cinsiyet beklentimiz yoktu. Simdi 2.yi istiyorum ikiside kabulüm. Bazi arkadaslar erkek cocuk baskisindan bahsetmis inaninki bu baskilari bende yasadim. Esimin kardeslerinin kizlari var. Benim hamileligimi ögrendigim günden beri her doktor kontrolümu takip ettiler oglum olacagi ögrenilincede sürekli bir erkek cocuk kötüleyen videolar paylastilar facebook ta falan. Oglum olduguna sevinemedim valla. İşte erkek cocuk anasina bakmazmis falan filan. en kötüsü bunlari oglum duyuyor ve üzülüyor.Sürekli bir saldiri cabasindalar. Ben bu tip seyleri hiç ama hiç anlayamiyorum. Evlat evlattir. Elbetteki insan rabbimin 2 meyvesinide tatmak istiyor. Yani sanmayinki sadece kızı olana erkek cocuk baskisi var. Oglu olanada kendini suçlu gibi hissettirenler var.

Canim hos geldin. Aslinda kimseyi takmamak lazim, en azindan ben oyle yapiyorum. Bir insanin en dogal HAKKI olmayani istemek. Bazi suursuzlar ego tatmini icin ileri geri konusma hakkini kendinde buluyo malesef. Rabbim gonlune gore hayirli saglikli bi kiz evlat nasip etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…