- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.101
Ozelden yaz canimCnm senin sanki hangi ayda kız hangi ayda erkek diye Bi takvimin vardı. Herkese tahmin yapıyordn hala yapıyor musun☺
Cnm sen deneme yapmışmıydn yoksa hala takip mi yapıyorsun8 899eylulgelini cnm boş konuşanlara ağzını yorma hamilesin sen ve bebeğin herşeyden kıymetlisiniz öyle düşün seni en iyi sen bilirsin başkasına laf düşmez cinsiyeti ne olursa olsun evin en kıymetlisi olacak sağlıkla kucağına al inş
Yok cnm deneme yapmadım zamanını sorma ben de bilmiyorum deli cesareti ne zaman gelirse o zaman denicemCnm sen deneme yapmışmıydn yoksa hala takip mi yapıyorsun
Ya bendeki cesareti ne yapmalı. Küçük kız daha 2 yaşına basacak büyüğü 3. Yani hangi akıllaYok cnm deneme yapmadım zamanını sorma ben de bilmiyorum deli cesareti ne zaman gelirse o zaman denicem
Canım senin küçüğü sütten kestinmi sen, ne kadar oluyor keseli?Ya bendeki cesareti ne yapmalı. Küçük kız daha 2 yaşına basacak büyüğü 3. Yani hangi akılla
5 ay emzirdim ben. Sütüm yoktuCanım senin küçüğü sütten kestinmi sen, ne kadar oluyor keseli?
Bunlarda bişey yok canımKızlar ben geçen hafta başladım testlere ban yediğim için giremiyordum buraya atamadım testleri. Şöyle anlatayım adetin 12. Gününe kadar hep yaptım ama tam o gün sabah ilişki sırasında prezervatif yırtılmaz mıhemen Bi koşu gittim ertesi gün hapı aldım içtim. O gün çok aşırı Bi şekilde şeffaf akıntım geldi kendimi sırılsıklam hissettim. Sanırım çatlams oldu akşam saat 10 gibi test yaptım akımtıdan sonraki testin en alttaki olan. Anlayacağınız 12 ye kadar takip edebildim o gün akıntı geldi ama testin devamını getiremedim. Sizce nasıl testler K Khvekokusu20 Bilgiler ve diğer kızlar Eki Görüntüle 2547884
Süt hormonu da etkiliyomuş hamile kalmayı da ondan dedim. Hadi hayırlısı ozaman5 ay emzirdim ben. Sütüm yoktu
Senin minoşlar ikizmiCanim karbonatli suyu ictinmi ?
Nasıl yapıyorsunuz ben de merak ediyorumOzelden yaz canim
Evet canim .Ama birinin kesesi cok kucuk.doktor kuculup kayb ola bilir dedi.yeniden cagirdi bakalim beklemedeyim hayirlisi neyse o olsun inseAllahSenin minoşlar ikizmi
2 kalp sesi duymak dilegi ile olsunEvet canim .Ama birinin kesesi cok kucuk.doktor kuculup kayb ola bilir dedi.yeniden cagirdi bakalim beklemedeyim hayirlisi neyse o olsun inseAllah
Çoook tesekkur ederim canim benim .Dualarini bekliyorum Ikiz Annesi2 kalp sesi duymak dilegi ile olsun
Ay ne güzel yaaa En büyük hayalimdi ikiz annesi olmak inşallah ikiside sağlıkla doğarÇoook tesekkur ederim canim benim .Dualarini bekliyorum Ikiz Annesi
Bunlarda bişey yok ama keşke birakmasaydin önümüzdeki ay devam takipeKızlar ben geçen hafta başladım testlere ban yediğim için giremiyordum buraya atamadım testleri. Şöyle anlatayım adetin 12. Gününe kadar hep yaptım ama tam o gün sabah ilişki sırasında prezervatif yırtılmaz mıhemen Bi koşu gittim ertesi gün hapı aldım içtim. O gün çok aşırı Bi şekilde şeffaf akıntım geldi kendimi sırılsıklam hissettim. Sanırım çatlams oldu akşam saat 10 gibi test yaptım akımtıdan sonraki testin en alttaki olan. Anlayacağınız 12 ye kadar takip edebildim o gün akıntı geldi ama testin devamını getiremedim. Sizce nasıl testler K Khvekokusu20 Bilgiler ve diğer kızlar Eki Görüntüle 2547884
Canım bebislerin hayırlı olsun ikiz ikiz sağlıcakla kavuş ogluslarinaEvet canim .Ama birinin kesesi cok kucuk.doktor kuculup kayb ola bilir dedi.yeniden cagirdi bakalim beklemedeyim hayirlisi neyse o olsun inseAllah
Canim hos geldin. Aslinda kimseyi takmamak lazim, en azindan ben oyle yapiyorum. Bir insanin en dogal HAKKI olmayani istemek. Bazi suursuzlar ego tatmini icin ileri geri konusma hakkini kendinde buluyo malesef. Rabbim gonlune gore hayirli saglikli bi kiz evlat nasip etsin insAllahSlm kizlar soyle bir bakayim dedim topiginize. Sanirim cogunuzun kizlari var (ne güzel)ve erkek bebek istiyorsunuz. Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin. Bende aslinda 2.cocuk icin ugrasiyorum. 1 tane oğlum var ama ilk cocuk oldugundan cinsiyet beklentimiz yoktu. Simdi 2.yi istiyorum ikiside kabulüm. Bazi arkadaslar erkek cocuk baskisindan bahsetmis inaninki bu baskilari bende yasadim. Esimin kardeslerinin kizlari var. Benim hamileligimi ögrendigim günden beri her doktor kontrolümu takip ettiler oglum olacagi ögrenilincede sürekli bir erkek cocuk kötüleyen videolar paylastilar facebook ta falan. Oglum olduguna sevinemedim valla. İşte erkek cocuk anasina bakmazmis falan filan. en kötüsü bunlari oglum duyuyor ve üzülüyor.Sürekli bir saldiri cabasindalar. Ben bu tip seyleri hiç ama hiç anlayamiyorum. Evlat evlattir. Elbetteki insan rabbimin 2 meyvesinide tatmak istiyor. Yani sanmayinki sadece kızı olana erkek cocuk baskisi var. Oglu olanada kendini suçlu gibi hissettirenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?