- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.121
Sağol cnm8 899eylulgelini canım seninde gözün aydın olsun sağ salim kucağına al bebisinii
Canim hos geldin. Aslinda kimseyi takmamak lazim, en azindan ben oyle yapiyorum. Bir insanin en dogal HAKKI olmayani istemek. Bazi suursuzlar ego tatmini icin ileri geri konusma hakkini kendinde buluyo malesef. Rabbim gonlune gore hayirli
Insallah canim saglikli sihatli olsun hepsi kabulum
Bi degisiklik yok canim her zaman ki gibi yumurtlamayi bekkiyorum. Sen napiyosun?Napiyorsunuzz kizlarrr bu aralar giremiyoruzz ne var ne yokk 899eylulgelini papyoon zeyno19
Bendee civciv cikacak kus cikacak bekliyoruz hala tik yokBi degisiklik yok canim her zaman ki gibi yumurtlamayi bekkiyorum. Sen napiyosun?
Ayni canm ne yapayım alisma asamasindayim valla su bos bogaz insanlar olmasa herkes rabbimin verdigini baş taci edecek duydugu anda anne baba olmayi nasip etti diye sewinecek ama insanın kursaginda birakiyorlar kör seytanlarindan bulsunlarNapiyorsunuzz kizlarrr bu aralar giremiyoruzz ne var ne yokk 899eylulgelini papyoon zeyno19
Aminn canimm aminn en azindan kalbimizde pislik yok rabbim veriyor minnoslarii cokk sukurr ❤❤❤ fesatlarda bizde nie yok die elestireceklerine kalplerine baksinlar fesatliktan vermiyor rabbim demekki bosverrrr sen bebisinee bakk saglikla gelsinnAyni canm ne yapayım alisma asamasindayim valla su bos bogaz insanlar olmasa herkes rabbimin verdigini baş taci edecek duydugu anda anne baba olmayi nasip etti diye sewinecek ama insanın kursaginda birakiyorlar kör seytanlarindan bulsunlar
Ben henüz dogum yapmadım ama daha şimdiden bunları yasıyorum canım, kızın oldugunda baskı yapanlar oglun olacagını ögrenince de öyle sevinmiyorlar baslıyorlar tam tersi baskılara bişey konuşamıyorsun yanlarında bak bak kızında şöyleydi şimdi oglu olacak ya böyle gibisinden yorumlar geliyor halbuki farklı olarak yaptıgım hicbisey yokkenSlm kizlar soyle bir bakayim dedim topiginize. Sanirim cogunuzun kizlari var (ne güzel)ve erkek bebek istiyorsunuz. Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin. Bende aslinda 2.cocuk icin ugrasiyorum. 1 tane oğlum var ama ilk cocuk oldugundan cinsiyet beklentimiz yoktu. Simdi 2.yi istiyorum ikiside kabulüm. Bazi arkadaslar erkek cocuk baskisindan bahsetmis inaninki bu baskilari bende yasadim. Esimin kardeslerinin kizlari var. Benim hamileligimi ögrendigim günden beri her doktor kontrolümu takip ettiler oglum olacagi ögrenilincede sürekli bir erkek cocuk kötüleyen videolar paylastilar facebook ta falan. Oglum olduguna sevinemedim valla. İşte erkek cocuk anasina bakmazmis falan filan. en kötüsü bunlari oglum duyuyor ve üzülüyor.Sürekli bir saldiri cabasindalar. Ben bu tip seyleri hiç ama hiç anlayamiyorum. Evlat evlattir. Elbetteki insan rabbimin 2 meyvesinide tatmak istiyor. Yani sanmayinki sadece kızı olana erkek cocuk baskisi var. Oglu olanada kendini suçlu gibi hissettirenler var.
Takdir allahin canm tevekkül edip bekeldik rabbim boylesini hayirli görmüş keske kotu söz söyleyenler dilsz kalsada bizde rahat etsekAminn canimm aminn en azindan kalbimizde pislik yok rabbim veriyor minnoslarii cokk sukurr ❤❤❤ fesatlarda bizde nie yok die elestireceklerine kalplerine baksinlar fesatliktan vermiyor rabbim demekki bosverrrr sen bebisinee bakk saglikla gelsinn❤❤❤
Gün sayıyorum canım ben zorluklar cogaldı :) siz neler yapıyorsunuz ne zamandır görüşemiyoruzNapiyorsunuzz kizlarrr bu aralar giremiyoruzz ne var ne yokk 899eylulgelini papyoon zeyno19
Ayni tas ayni hamamGün sayıyorum canım ben zorluklar cogaldı :) siz neler yapıyorsunuz ne zamandır görüşemiyoruz
Aynen is guc firsat bulamiyoruzz arada okuyorum cikiyorumm ozledim vallaha yaa sohbetlerimiziGün sayıyorum canım ben zorluklar cogaldı :) siz neler yapıyorsunuz ne zamandır görüşemiyoruz
Görüşelim arada özletmeyelimAynen is guc firsat bulamiyoruzz arada okuyorum cikiyorumm ozledim vallaha yaa sohbetlerimizi
Ben henüz dogum yapmadım ama daha şimdiden bunları yasıyorum canım, kızın oldugunda baskı yapanlar oglun olacagını ögrenince de öyle sevinmiyorlar baslıyorlar tam tersi baskılara bişey konuşamıyorsun yanlarında bak bak kızında şöyleydi şimdi oglu olacak ya böyle gibisinden yorumlar geliyor halbuki farklı olarak yaptıgım hicbisey yokken
Cok sagol canim. Kesinlikle öyle, cevre her anlamda kötü etkiliyor insanısaglikla kucagina al canim. Sanirim bu cinsiyetcilik sadece biz türklerde var. Surekli erkek cocuklarini kötüleyenleri anlamiyorum sonucta onlarida bir kadin yetistirmiyormu. Yani bir erkek kötü ve cani ise bunda onu yetistirenlerin suçu yokmu. Ben ogluma sen erkeksin yerine sen insansin diye aşılıyorum. Once insan olsun vicdanli merhametli olsun. ama bazi kiz anneleri ( özellikle oglumun ana sinifindaki kizlarin bazi anneleri) erkekleri öcü gibi gösterip kiz cocuklari erkek cocuklarin karsisinda 1_0 geride birakiyorlar. Halbuki kizlarimız okadar cok önemliki onlari cok iyi ve özgüvenli yetistiricezki onlarda daha vicdanli sağduyulu eşlerini kızlarını dövmeyen erkekler yetistirsinler.
Emziriyon mu canımKizlar ben hiç doyamıyorum durmadan birşeyler yiyorum ağzım hiç boş durmuyor ne böyle oldum ki
Evet emziriyorumEmziriyon mu canım
Ondandır kızzEvet emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?