- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.141
Cook tesekkur ederim canim benim.cinsiyetleri belli degil.dahaCanım bebislerin hayırlı olsun ikiz ikiz sağlıcakla kavuş ogluslarina
Hayırlı olsun canım ne kadarlık oldunCook tesekkur ederim canim benim.cinsiyetleri belli degil.daha.Hatta biri kayb ola bilir dedi doktor.hayirlisi neyse o olsun canim ne diyeyim
Cok tesekkur ederim canim.7haftalik oldukHayırlı olsun canım ne kadarlık oldun
Cok tesekkur ederim canim.7haftalik old
Maşallah canım planlı bir gebelikmiydi canımCok tesekkur ederim canim.7haftalik olduk
Bence sadece Türkiye de yok her yerde var. Bütün dediklerinize katılıyorum ama bazı dengesiz kendisini bilmeyen kadınlarda var. Mesela ben yapı olarak çok seviyorum. Düşünün kızımın ana okulundaki 20 arkadaşını üşenmeden kaç defa öğle yemeğine getirdim eve. Bizim burada çocuklar öğle yemeğini evde yiyip tekrar okula gidiyorlar. Sonra komşumun bir oğlu ve bir kızı var. Kendisi hantal olduğu icin sürekli bize gönderiyordu her gün bende kendi kizlarimla nasıl ilgilendiysem onlarla da aynı şekilde ilgilendim. Erkek çocuk daha kucuk olduğu icin onu daha çok seviyordum. Ama sonra farkettim ki kadın istemiyor benim yanıma gelsin. Hoş çok umurumda da olmadı. Ben zaten anneyim yanı. Ama baskı oluyor valla. Tabii ki çocuk çocuktur. Sımdı ben bu kadar çok istememe rağmen ben kızlarımı bin erkeğe değişmem. Çevre ve baskılar insanı değiştiriyor.saglikla kucagina al canim. Sanirim bu cinsiyetcilik sadece biz türklerde var. Surekli erkek cocuklarini kötüleyenleri anlamiyorum sonucta onlarida bir kadin yetistirmiyormu. Yani bir erkek kötü ve cani ise bunda onu yetistirenlerin suçu yokmu. Ben ogluma sen erkeksin yerine sen insansin diye aşılıyorum. Once insan olsun vicdanli merhametli olsun. ama bazi kiz anneleri ( özellikle oglumun ana sinifindaki kizlarin bazi anneleri) erkekleri öcü gibi gösterip kiz cocuklari erkek cocuklarin karsisinda 1_0 geride birakiyorlar. Halbuki kizlarimız okadar cok önemliki onlari cok iyi ve özgüvenli yetistiricezki onlarda daha vicdanli sağduyulu eşlerini kızlarını dövmeyen erkekler yetistirsinler.
Kizim 6yasinds bi dusugum var .hamile kalamiyordumMaşallah canım planlı bir gebelikmiydi canım
Canım nasılsınBendede selamlar olsun kızlar
Su iç sıvı seyler tüket, yoksa gelsin kilocuklarrBende ona bağlıyorum ama
Bence sadece Türkiye de yok her yerde var. Bütün dediklerinize katılıyorum ama bazı dengesiz kendisini bilmeyen kadınlarda var. Mesela ben yapı olarak çok seviyorum. Düşünün kızımın ana okulundaki 20 arkadaşını üşenmeden kaç defa öğle yemeğine getirdim eve. Bizim burada çocuklar öğle yemeğini evde yiyip tekrar okula gidiyorlar. Sonra komşumun bir oğlu ve bir kızı var. Kendisi hantal olduğu icin sürekli bize gönderiyordu her gün bende kendi kizlarimla nasıl ilgilendiysem onlarla da aynı şekilde ilgilendim. Erkek çocuk daha kucuk olduğu icin onu daha çok seviyordum. Ama sonra farkettim ki kadın istemiyor benim yanıma gelsin. Hoş çok umurumda da olmadı. Ben zaten anneyim yanı. Ama baskı oluyor valla. Tabii ki çocuk çocuktur. Sımdı ben bu kadar çok istememe rağmen ben kızlarımı bin erkeğe değişmem. Çevre ve baskılar insanı değiştiriyor.
Canim kac zamandir kk ugramiyorum.senin ismin tanidik geliyor amaBende ona bağlıyorum ama
Ahhh kilo alamıyorum mmSu iç sıvı seyler tüket, yoksa gelsin kilocuklarr
Bana çok yardımcı olmuştum canım ondan olmasinCanim kac zamandir kk ugramiyorum.senin ismin tanidik geliyor ama
Bebeğim oldu yeniCanim kac zamandir kk ugramiyorum.senin ismin tanidik geliyor ama
İşte bu hiç olmadıAhhh kilo alamıyorum mm
Bana da yaramıyor ne biliyim kilo alamamakta bir dertİşte bu hiç olmadıburda su içse yarayan bir ben varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?