Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence sadece Türkiye de yok her yerde var. Bütün dediklerinize katılıyorum ama bazı dengesiz kendisini bilmeyen kadınlarda var. Mesela ben yapı olarak çok seviyorum. Düşünün kızımın ana okulundaki 20 arkadaşını üşenmeden kaç defa öğle yemeğine getirdim eve. Bizim burada çocuklar öğle yemeğini evde yiyip tekrar okula gidiyorlar. Sonra komşumun bir oğlu ve bir kızı var. Kendisi hantal olduğu icin sürekli bize gönderiyordu her gün bende kendi kizlarimla nasıl ilgilendiysem onlarla da aynı şekilde ilgilendim. Erkek çocuk daha kucuk olduğu icin onu daha çok seviyordum. Ama sonra farkettim ki kadın istemiyor benim yanıma gelsin. Hoş çok umurumda da olmadı. Ben zaten anneyim yanı. Ama baskı oluyor valla. Tabii ki çocuk çocuktur. Sımdı ben bu kadar çok istememe rağmen ben kızlarımı bin erkeğe değişmem. Çevre ve baskılar insanı değiştiriyor.

Ne diyim Allah akil fikir versin aptal insan cok. Bizimkilerde mesela müge anlida bir erkek anne babasini sokaga atmis ya hemen linkini bana gonderiyorlar bende dayanamadim oglun olsa davul zurna calardin Allah sanada nasip etsinde bende senin şu sacmaliklarindan kurtulıyim dedim. Bazen sabredemiyorum.Bende oglumu degismem tabiki. Evlat evlattir. Oglumu aslanim diye seviyorum kızım olsaydida prensesim diye severdim. Hepsi melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…