- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.601
Cnm çok pardon yanlış bilgi vermişim bu işi çok iyi bilen kk da da çok eskiden olan bir ablaya sordum kesinlikte çatladıktan sonra olmalı dedi. Çatladıktan sonra ortam kayganlaşıuor ve bazik ortam oluşuyor dedi. Pikken deneyipte kızı olan çokkmş.Evet gerçekten çok zordu allah kimseye yaşatmasın canım en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah hepimizin
Canim karismak gibi olmasin ama pikken yani catlamaya 2-3 saat kala deneyipte oglu olan da cok var benim hatirladigim mesela zeyno ve ceymiceyn, RavzammCnm çok pardon yanlış bilgi vermişim bu işi çok iyi bilen kk da da çok eskiden olan bir ablaya sordum kesinlikte çatladıktan sonra olmalı dedi. Çatladıktan sonra ortam kayganlaşıuor ve bazik ortam oluşuyor dedi. Pikken deneyipte kızı olan çokkmş.
Yok yok görürsün canımPek ümidim kalmadı valla geçen ayda görmedim bu ayda hap kullandım diye olmaz sanıyorum. Sanki hiç o piki ve silinmeye başlamasını göremeyecem gibi geliyor
Bende aynısını düşündümCanim acaba kacirmis olabilr misin. Adet dongun cok kisa keske adetin biter bitmez baslasaydin
Valla bugğn 15. Günüm bakalım inşallah görürüm pikiYok yok görürsün canım
Çok uzun süre hap kullandığın için vücudunun dengesinde bozulmalar olmuştur kendine zaman ver biraz
Hedefim ocak sevgili hormonlarım o zmana kadar düzelirse iyi olurYok yok görürsün canım
Çok uzun süre hap kullandığın için vücudunun dengesinde bozulmalar olmuştur kendine zaman ver biraz
Canım onunda yardımcı olduğu ve kızı olan kişilerde olduEskilerden sevecenim vardı biliyormusun onu. Herkese o yaptırdı kime yaptıysa oğlu oldu. Ona sordum öyle risk dedi. Çatlayınca ortam kayganlaşıuor bazik ortam oluşuyor spermin yüzmesi daha kolay dedi
Koyulaşma başlamış 16. 17. Gün görürüz bence çatlamayı
Of ne karışık işler bunlarCanım onunda yardımcı olduğu ve kızı olan kişilerde oldu
Ben ph çubukları ile kontrol ettim gerçekten çatlamadan sonra vajen ph ı düşmeye başlıyor
Bize yüksek ph lazım
Yumurtası hızlı çatlayanlar için en iyisi pikten 1-2 saat sonra denemek
Geç çatlayanlar için sıkı takiple pikten sonraki ilk silinmede denemek
Geç kaldıkça kız ihtimali artıyor
İnşallahKoyulaşma başlamış 16. 17. Gün görürüz bence çatlamayı
Kişinin kendi vücudunu tanıması çok önemli canım en azından 3 ay boyunca takip etmesi lazımOf ne karışık işler bunlar
Ben 2 aydır yapıyorum boşa gitti haplar sağolsunKişinin kendi vücudunu tanıması çok önemli canım en azından 3 ay boyunca takip etmesi lazım
Hatta doktor kontrolüne giderse ne ala
Tabi canım bence bu ay bile göreceğiz inşAllahBen 2 aydır yapıyorum boşa gitti haplar sağolsunneyse ocağa 2 ay var daha yakalarız inşallah en az iki kere
Tmm cnm saolTabi canım bence bu ay bile göreceğiz inşAllah
Piki gördükten sonra 3 ya da 4 saatte bi takip etmen lazım giremezsem falan aklında olsun canım
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahÇok sağolun kızlar gerçekten çok karışıkmış ben de kendini tanımak için iki Aydır takip ediyorum testle iki aydır da ondördüncü gün sabaha karşı çatlıyor benimki maşallah saat gibiönümüzdeki ay ilk denemeyi yapıcam sadece ondördüncü günün gecesi tek ilişki planlıyorum gerisi nasip kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?