Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Altım küpe rüyanız erkek bebeginiz mi oldu kız bebeginiz mi?

Benim fikrimde çat olmadan 7 8 saat önce ilişki olması unutmayın spermin yumurtaya varma suresi var siz 2 3 saat deneme olsun diyosunuz varma suresi ile rahim asidiklesiyo
Evet canim cok haklisin bu ultra pikken deneyenlerin cogunun oglu oldu bu grupta bir cok okuduk, en son Ravzamm da pikken denemisti

Kızlar merhaba, bişey merak ettim. Arka arkaya olan kardeşlerin cinsiyetleri genelde aynı mı oluyor? Benim bir kızım var. 1 yaşında .şimdi ikinciyi denersem yine kız olma ihtimali yüksek olur mu diye merak ediyorum. Etrafınızda böyle örnekler var mı?

Bence hiç belli olmuyor o işler
Nasipteki neyse o oluyor

Canim genelde öyle deniyor ama ben 1 yil arayla kizi ve oglu olani da gördüm.

Kızlar benim bu ay yumurtam gelişmedi 16. Gündeyşm hala pik olmadı hep aynı çizgiler. Gelecek ay klomen kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz. Varmı tavsiyelerinz

Kızlar benim bu ay yumurtam gelişmedi 16. Gündeyşm hala pik olmadı hep aynı çizgiler. Gelecek ay klomen kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz. Varmı tavsiyelerinz
Canim klomen hakkinda bilgim yok ama uzun süre dogum kontrol hapi kullananlarda bazen tekrar yumurtlama olmaya baslamasi ve vucudun eski duzene donmesi ortalama 3 ay kadar suruyor. Ben 2 yil gibi kullandim kizimdan once. Hapi biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldim. Ama istersen bir doktora git.

Valla cnm bende hiç kullanmadım yumırtalığı güçlendiriyor galiba. Hastaneye gitsem doktor ne yapabilir ki hani. Yumurtayı eski haline döndürebir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…