- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #72.621
7 8 saatte çok deil miBenim fikrimde çat olmadan 7 8 saat önce ilişki olması unutmayın spermin yumurtaya varma suresi var siz 2 3 saat deneme olsun diyosunuz varma suresi ile rahim asidiklesiyo
Cnm ben oglumda altın küpe Kuyumcudan aldığımı görmüştün 10 haftalik falanda o zaman okudugumda Bekarlar için evlilige hamile olanlara ise erkek evlada diye işaret ediyor diye yazılmıştı. Ay inşallah senin de oglan dir da gönlüne göre olur da o cadı kaynanan ve görümcene en büyük cevap olur sabırsızlıkla bekliyoruz Rabbim gönlümüze göre versin cnm
Valla demek gerçekten nasip kısmet işi bu
Benim nacizane fikrim şu. Eğer pikken ne zmn silikleşeceğini biliyorsan silikleşmeden 2 3 saat öncesini değerlendir. En iyi vakit odur diye düşünüyorum. O zmn yaparsan zaten sperm yumurtaya ulaşana kadar yumurta çatlamış olacak ve erkek spermi önde olduğu için zafer onun olacakk
İlk çocukmuydu sizin
Yapamaya de devam et görürsün piki bende de öyle ilk zamanlarValla bugğn 15. Günüm bakalım inşallah görürüm piki
Canim sen gittin mi doktor kontrolüne?Kişinin kendi vücudunu tanıması çok önemli canım en azından 3 ay boyunca takip etmesi lazım
Hatta doktor kontrolüne giderse ne ala
Evet canim cok haklisin bu ultra pikken deneyenlerin cogunun oglu oldu bu grupta bir cok okuduk, en son Ravzamm da pikken denemistiBenim fikrimde çat olmadan 7 8 saat önce ilişki olması unutmayın spermin yumurtaya varma suresi var siz 2 3 saat deneme olsun diyosunuz varma suresi ile rahim asidiklesiyo
Yok canım hamile kaldığım ay gitmedimCanim sen gittin mi doktor kontrolüne?
Allah oğlunu ve kızını sana bağışlasın ve allah ve bize gönlümüzdekini nasip etsinYok canım hamile kaldığım ay gitmedim
Allah razı olsun canımmAllah oğlunu ve kızını sana bağışlasın ve allah ve bize gönlümüzdekini nasip etsin
Evet canim. Ekim de denedim ama tutmadi. Bu ayda eşim yurtdışına gidecek artık Aralık ayına yada ocağa kaldı. Valla bir turlu kısmet olmuyor.Allah razı olsun canımm
Rabbim sizlere de nasip etsin
Sen deniyor musun
Canım gönlündeki olsun da hayırla sağlıklaEvet canim. Ekim de denedim ama tutmadi. Bu ayda eşim yurtdışına gidecek artık Aralık ayına yada ocağa kaldı. Valla bir turlu kısmet olmuyor.
Bence hiç belli olmuyor o işlerKızlar merhaba, bişey merak ettim. Arka arkaya olan kardeşlerin cinsiyetleri genelde aynı mı oluyor? Benim bir kızım var. 1 yaşında .şimdi ikinciyi denersem yine kız olma ihtimali yüksek olur mu diye merak ediyorum. Etrafınızda böyle örnekler var mı?
Canim genelde öyle deniyor ama ben 1 yil arayla kizi ve oglu olani da gördüm.Kızlar merhaba, bişey merak ettim. Arka arkaya olan kardeşlerin cinsiyetleri genelde aynı mı oluyor? Benim bir kızım var. 1 yaşında .şimdi ikinciyi denersem yine kız olma ihtimali yüksek olur mu diye merak ediyorum. Etrafınızda böyle örnekler var mı?
Teşekkür ederim canım benim umarım olurCanım gönlündeki olsun da hayırla sağlıkla
Birkaç ay geç olsun
Beklediğine değiyor insanın
Canim klomen hakkinda bilgim yok ama uzun süre dogum kontrol hapi kullananlarda bazen tekrar yumurtlama olmaya baslamasi ve vucudun eski duzene donmesi ortalama 3 ay kadar suruyor. Ben 2 yil gibi kullandim kizimdan once. Hapi biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldim. Ama istersen bir doktora git.Kızlar benim bu ay yumurtam gelişmedi 16. Gündeyşm hala pik olmadı hep aynı çizgiler. Gelecek ay klomen kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz. Varmı tavsiyelerinz
Valla cnm bende hiç kullanmadım yumırtalığı güçlendiriyor galiba. Hastaneye gitsem doktor ne yapabilir ki hani. Yumurtayı eski haline döndürebir miCanim klomen hakkinda bilgim yok ama uzun süre dogum kontrol hapi kullananlarda bazen tekrar yumurtlama olmaya baslamasi ve vucudun eski duzene donmesi ortalama 3 ay kadar suruyor. Ben 2 yil gibi kullandim kizimdan once. Hapi biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldim. Ama istersen bir doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?