- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.141
seni gördüğüme sevindim. İyi yapmışsın canım allah tez zaman gönlündekini nasıl etsin insallahCanim valla bisureligine uzak kalmak istedim sadece iyi geldi birazama hamile degilim onu soracak olursaniz olmuyo maalesef @zeynoc rahim fipmi cektirdikten sonra hamile kalirsin dedi☺ 12 ekimde rahim filmi de cektirdim tupler kanallar acik rahimde sikimti yoktu doktor herseyin gayet iyi dedi bu seferde adet surem baya uzadi 48. Gun adet oldum yani ben bu duzensizlikle napcam bipmiyrm hangi ilaci kullandiysam bos duzene girmiyo biturlu neyse iste filmden sonra 2 3 ay bekleyin dedi dr ama ben ilk adetimi zaten gec gordum bu ikinci adetimde hast.gidip asilamaya gececez artik pes etmek yok herturlu yola devam inss rabbim guc kuvvet verdigi surece yikilmiycam ayaktaym inss
Rabbim gönlünce versin canim sevindim iyi olmana vakti saati var demek dualarım hep seninleCanim valla bisureligine uzak kalmak istedim sadece iyi geldi birazama hamile degilim onu soracak olursaniz olmuyo maalesef @zeynoc rahim fipmi cektirdikten sonra hamile kalirsin dedi☺ 12 ekimde rahim filmi de cektirdim tupler kanallar acik rahimde sikimti yoktu doktor herseyin gayet iyi dedi bu seferde adet surem baya uzadi 48. Gun adet oldum yani ben bu duzensizlikle napcam bipmiyrm hangi ilaci kullandiysam bos duzene girmiyo biturlu neyse iste filmden sonra 2 3 ay bekleyin dedi dr ama ben ilk adetimi zaten gec gordum bu ikinci adetimde hast.gidip asilamaya gececez artik pes etmek yok herturlu yola devam inss rabbim guc kuvvet verdigi surece yikilmiycam ayaktaym inss
Anne de tüketecek ozamanBiz eti çok tukettik canım
Doktor eşime eti ye dedi tabi pişmiş yemek ayrı yenmiyor bende çok tüketmiş tim canımAnne de tüketecek ozaman
Doktor erkek için beslenme diyeti verdi mi yoksa sperm güçlendirmek için mi ye dediDoktor eşime eti ye dedi tabi pişmiş yemek ayrı yenmiyor bende çok tüketmiş tim canım
Eti eşin tüketiyor siz değil sizi asidik yapar et sperm daima alkalidir sizin de alkali olmanız gerekKızlar merhaba, beslenme konusunda kafama takılan birşey var.
Başarılı olanlar et tüketmişler miydi? Beslenmemizde eti bulundurmalı mıyız bulundurmamalı mıyız? @Ceymiceyn senin bu süreçteki beslenme tarzın nasıldı canım?
Dogum yapmissin hayirli ugurlu olsun gozun aydn rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin ins cnmYaptı canim
Çok sağol canım darısı sana inşallahDogum yapmissin hayirli ugurlu olsun gozun aydn rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin ins cnm
Doktora sorduğumuzda baklagiller ve eti çok tuketsin ve cinsel pehriz demişti canimDoktor erkek için beslenme diyeti verdi mi yoksa sperm güçlendirmek için mi ye dedi
Çokk tessekurlerrr leydimmmm❤Ooooooooo kimler gelmişş prenses gelmişş hoş gelmişş❤valla kız yokluğun belliydi nie girmedin kız. Valla cnm K Khvekokusu20 doğum yaptı @Ceymiceyn doğum yaptı E Elif eylul hira doğum yaptı Asice hamile bikaç hafta sonra cinsiyet öğrenecek 8 899eylulgelini hamile bebeği kız.. ben @3 cicek annesi arlo mimiraculum takip sürecindeyiz falan aklıma gelenler bunlar
Allah rahmet eylesin ins canimcimCeymiceynin amcası ve eşinin babannesini kaybetti
Allah razi olsun cnmÇok sağol canım darısı sana inşallah
Iyi yapmis ya valla daha iyi oluyo oyleDoğum yaptı Bi süreliğine hesabını kapattı bebeğiyle daha iyi ilgilenmek için
Tesekkur ederim canim benim bende ozledim sizleri uzak kalmak zorundaydm sen nasilsin neler yapyrsnseni gördüğüme sevindim. İyi yapmışsın canım allah tez zaman gönlündekini nasıl etsin insallah
Allah razi olsun senden cnm rabbim ellerini bos cevirmesin ins saglikli saliha bi kiz evlat rabbim sanada nasip eder insRabbim gönlünce versin canim sevindim iyi olmana vakti saati var demek dualarım hep seninle
Hos geldin canm yoklugun belli oluyordu kafa dinlicem burdan uzak durcam demis olsanda rabbim asilamani bosa cikarmaz insllah valla herksin icine doğan hissettigi erkekti ama bi dr demediÇokk tessekurlerrr leydimmmm❤hosgordum masallah guzel seylwr olmis rabbim ins herkesin gonlune gore versin 899eylulgelini bem senin bebisi erkkek hisediyordum ya neyse saglik olsun ilk bebis kiz oldumu daha guzel oluyo bak hayirlisiyla goreceksn ins rabbim saglikla kucagina almyi nasip etsin
Hayirlisi olsun canim yaHos geldin canm yoklugun belli oluyordu kafa dinlicem burdan uzak durcam demis olsanda rabbim asilamani bosa cikarmaz insllah valla herksin icine doğan hissettigi erkekti ama bi dr demedi
Yok tatlım daha 10 haftalık olduk 13. Haftada çağırdı doktor Dua edin benim içinAsice canım belli olduğu cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?