- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.161
Hadi bakalım çok merak ediyorum senin kiniYok tatlım daha 10 haftalık olduk 13. Haftada çağırdı doktor Dua edin benim için
Canim insAllah erkekdir bebeginYok tatlım daha 10 haftalık olduk 13. Haftada çağırdı doktor Dua edin benim için
Inşallah hayırlısıyla müjdelerle gelirimHadi bakalım çok merak ediyorum senin kini
Inşallah canımCanim insAllah erkekdir bebeginBelirtilerin neler
Bence erkek bebek belirtisi canim. Allah insAllah ciceklerin yanina birde bocek verir sanaInşallah canım
Cok bi belirti yok Rahat bi hamilelik geçiriyorum Bi kafa ağrısı bide mide gazım var
Ayy inşallah canım benimBence erkek bebek belirtisi canim. Allah insAllah ciceklerin yanina birde bocek verir sana
Amin Allah razı olsun canimAllah razi olsun senden cnm rabbim ellerini bos cevirmesin ins saglikli saliha bi kiz evlat rabbim sanada nasip eder ins
iyiyim Canim cocuklar Okul iş derken baya bir koşuşturma oluyor. Eşim yurtdışına gitmişti ve geldi insallah nasip olursa denemeyi düşünüyorum bu yada gelecek ay. Böyle iste bakalım canimTesekkur ederim canim benim bende ozledim sizleri uzak kalmak zorundaydm sen nasilsin neler yapyrsn
Anladım cnmDoktora sorduğumuzda baklagiller ve eti çok tuketsin ve cinsel pehriz demişti canim
Hadi senden de güzel bi haber alalım inşallah Bi baktın beraber hamile kaldıkÇokk tessekurlerrr leydimmmm❤hosgordum masallah guzel seylwr olmis rabbim ins herkesin gonlune gore versin 899eylulgelini bem senin bebisi erkkek hisediyordum ya neyse saglik olsun ilk bebis kiz oldumu daha guzel oluyo bak hayirlisiyla goreceksn ins rabbim saglikla kucagina almyi nasip etsin
Kızlar normalde 5 gün süren adetim maydanozun etkisiyle 7. Gününde nihayet sona erdi.. Geçen hafta p.tesi başlamıştı bugün bitti. Ben hangi gün başlasam takibebu Arada 30 gün sürdü adet arası
[/sen 30 günde bir oluyorsan 12 gün mesala ben 28 günde bir oluyorum 11 gün başlıyorum 15 gün yumurtlama dönemi oluyor senin muhtemelen 18. Günü bulur. Erken başla kı anla ne zaman yumurtalama olacak
Sorma... insallah benim de tatile denk gelmez.
Kese konumu kızımda daha yuvarlaktı cnm ama şimdiki bebeğimde fasulye gibi uzun kesesi ,ama kızımda 5 haftalıkken gittim boş kese usg resmi vermişti ve 8 haftalıkken gitmiştim kızımda ayda 1 kez çağırırdı şimdiki gebeliğimde2 haftada bir gidiyorum ikinci gebeliğimzor geçiyor ağrılar filan 5 haftalıkken ,7 haftalıkken,9 haftalıkken,11 haftalıkken gittim 7 haftalikken kesenin sağındaydı bebeğim 9 da da sola geçmişti yani kızımla aynı yerde tutunmuş aslında çünkü kızımda da sağ tarafımdaydı ikinci bebeğim de de sağdan bakıyor doktor bende ağrıları sağdan hissediyorum zaten ama çoğu belirti kızımla aynı hayırlısı olsun inşallah gönül iki meyveden de olsun istiyor inşallah olur allahın izniyle
Belli belirsiz sanki var yada erken yapmışınızEvde test yaptım böyle çıktı kızlar ? Çizgi beyaz gibi demi
Saglıkla gelsin minnoşunuz gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin rabbimKızlar bende geçen gün baktırmıştım beta 7.42 ydi ya iğneden olabilir dediniz bugün tekrarladım . 66.47 çıktıyükselmiş yani 2 günde
Iyimis cnm rabbim herseyin hayirlisini versin insiyiyim Canim cocuklar Okul iş derken baya bir koşuşturma oluyor. Eşim yurtdışına gitmişti ve geldi insallah nasip olursa denemeyi düşünüyorum bu yada gelecek ay. Böyle iste bakalım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?