Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adet düzensizliği için hacamat sülük yada akapunktur denednz mi? Hacamattan fayda görmüştüm ama akapunkturda çok iyi diyolar

saçmalamayın yaa yok ebesinin nikahı..hangi sahabe bunu soracak peygamber efendimize ve peygamber efendimiz bu cevabı verecek mümkün mü ya? aptal aptal kıçınızdan uydurmayın,yok pozisyonda önerseymiş bari.

saçmalamayın yaa yok ebesinin nikahı..hangi sahabe bunu soracak peygamber efendimize ve peygamber efendimiz bu cevabı verecek mümkün mü ya? aptal aptal kıçınızdan uydurmayın,yok pozisyonda önerseymiş bari.
Üslubunuz çok yanlış! bilin istedim

Konusma seklinize dikkat edin. Boyle bir hadis oldugu soyleniyor tabii sahih olup olmadigi tartisilir.

Merhaba belki birine bir faydam olur diye size iki kızımdan sonra şimdi nasıl erkek bebeğe hamile kaşdığımı anlatmak istedim öncelikle yımırtlama testiyle pik yaptığı günü buldum akşam 18 de testim pik olmuştu o gece bir daha denemedik ertesi gün testi öğlen 1 de tekrarladım ve silikleştiğini gördüm ve ilişki sonrası 1 saat ayaklarımı havaya kaldırıp bolca da dua edip şükür oğluma hamile kaldım şu an 4 aylığız sağsalim doğar inşallah bunun dılında hiçbirşey uygulamadım

Canim tam anlamadim. Yani pikken ve siliklestiginde iki kez mi iliski oldu? InsAllah sag salim alirsin kucagina oglunu.

Merhaba sizin ve eşinizin beslenme tarzınız nasıl acaba? Et ve süt ürünleri tüketiyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…