- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.181
Hadi insallah canim rabbim tez elden nasip eder ins artkHadi senden de güzel bi haber alalım inşallah Bi baktın beraber hamile kaldık
Adet düzensizliği için hacamat sülük yada akapunktur denednz mi? Hacamattan fayda görmüştüm ama akapunkturda çok iyi diyolarCanim valla bisureligine uzak kalmak istedim sadece iyi geldi birazama hamile degilim onu soracak olursaniz olmuyo maalesef @zeynoc rahim fipmi cektirdikten sonra hamile kalirsin dedi☺ 12 ekimde rahim filmi de cektirdim tupler kanallar acik rahimde sikimti yoktu doktor herseyin gayet iyi dedi bu seferde adet surem baya uzadi 48. Gun adet oldum yani ben bu duzensizlikle napcam bipmiyrm hangi ilaci kullandiysam bos duzene girmiyo biturlu neyse iste filmden sonra 2 3 ay bekleyin dedi dr ama ben ilk adetimi zaten gec gordum bu ikinci adetimde hast.gidip asilamaya gececez artik pes etmek yok herturlu yola devam inss rabbim guc kuvvet verdigi surece yikilmiycam ayaktaym inss
Hayir hicbirini yaptirmadimAdet düzensizliği için hacamat sülük yada akapunktur denednz mi? Hacamattan fayda görmüştüm ama akapunkturda çok iyi diyolar
Bence araştırın ve işini iyi yapan birine yaptırın derimHayir hicbirini yaptirmadim
saçmalamayın yaa yok ebesinin nikahı..hangi sahabe bunu soracak peygamber efendimize ve peygamber efendimiz bu cevabı verecek mümkün mü ya? aptal aptal kıçınızdan uydurmayın,yok pozisyonda önerseymiş bari.sahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
Üslubunuz çok yanlış! bilin istedimsaçmalamayın yaa yok ebesinin nikahı..hangi sahabe bunu soracak peygamber efendimize ve peygamber efendimiz bu cevabı verecek mümkün mü ya? aptal aptal kıçınızdan uydurmayın,yok pozisyonda önerseymiş bari.
Konusma seklinize dikkat edin. Boyle bir hadis oldugu soyleniyor tabii sahih olup olmadigi tartisilir.saçmalamayın yaa yok ebesinin nikahı..hangi sahabe bunu soracak peygamber efendimize ve peygamber efendimiz bu cevabı verecek mümkün mü ya? aptal aptal kıçınızdan uydurmayın,yok pozisyonda önerseymiş bari.
Bunu nasıl uyguluyorlar anlamadım benErzurumlu Ibrahim hakki hazretleri mağrifet name adlı eserinde açıklamış çoğu deneyende olumlu
Bunu ben de anlamış değilim uygulayan biri anlatsaBunu nasıl uyguluyorlar anlamadım ben
Iyilik canim. Sen ne yapiyorsun basladin mi testlereNaber kızlar nasıl gidiyor
Valla cnm yarın 9. Gün cuma günü başlayaym dedimIyilik canim. Sen ne yapiyorsun basladin mi testlere
Basla canim ne zaman yumurtlama olacagi belli olmaz. Bu dongude mi deneme yapacaksinValla cnm yarın 9. Gün cuma günü başlayaym dedim
Canim tam anlamadim. Yani pikken ve siliklestiginde iki kez mi iliski oldu? InsAllah sag salim alirsin kucagina oglunu.Merhaba belki birine bir faydam olur diye size iki kızımdan sonra şimdi nasıl erkek bebeğe hamile kaşdığımı anlatmak istedim öncelikle yımırtlama testiyle pik yaptığı günü buldum akşam 18 de testim pik olmuştu o gece bir daha denemedik ertesi gün testi öğlen 1 de tekrarladım ve silikleştiğini gördüm ve ilişki sonrası 1 saat ayaklarımı havaya kaldırıp bolca da dua edip şükür oğluma hamile kaldım şu an 4 aylığız sağsalim doğar inşallah bunun dılında hiçbirşey uygulamadım
Yok canım pik olduğunda ilişki olmadı ertesi gün silikleştiğinde tek ilişki oldu bu arada öncesinde 4/5 günlük cinsel perhiz vardıCanim tam anlamadim. Yani pikken ve siliklestiginde iki kez mi iliski oldu? InsAllah sag salim alirsin kucagina oglunu.
Merhaba sizin ve eşinizin beslenme tarzınız nasıl acaba? Et ve süt ürünleri tüketiyor musunuzMerhaba belki birine bir faydam olur diye size iki kızımdan sonra şimdi nasıl erkek bebeğe hamile kaşdığımı anlatmak istedim öncelikle yımırtlama testiyle pik yaptığı günü buldum akşam 18 de testim pik olmuştu o gece bir daha denemedik ertesi gün testi öğlen 1 de tekrarladım ve silikleştiğini gördüm ve ilişki sonrası 1 saat ayaklarımı havaya kaldırıp bolca da dua edip şükür oğluma hamile kaldım şu an 4 aylığız sağsalim doğar inşallah bunun dılında hiçbirşey uygulamadım
Yok dişer ay yapacam inşallah bu son takip ayımBasla canim ne zaman yumurtlama olacagi belli olmaz. Bu dongude mi deneme yapacaksin
Eşim günde bir öğün muhakkak et yer bende hem et hem süt rünlerini tketirim ama bence beslenmeyle ilgisi olsaydı kızlarımın olmaması lazımdıMerhaba sizin ve eşinizin beslenme tarzınız nasıl acaba? Et ve süt ürünleri tüketiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?