Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eşim günde bir öğün muhakkak et yer bende hem et hem süt rünlerini tketirim ama bence beslenmeyle ilgisi olsaydı kızlarımın olmaması lazımdı
Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Sen eskilerde de varsın deil mi bu topikte.
Karbonatlı suyu nasıl kullandın cnm bazıları gebeliği engellediğini söylüyor bende yapsam mı diye kararsız kaldım

Kizlar ovulasyon testi nasil yapmak lazim? Sivi tuketim nasil olmali? Nelere dikkat etmek lazim? Siz nasil pratik yapiyorsunuz ? Anlatabilir msnz ?

Kizlar ovulasyon testi nasil yapmak lazim? Sivi tuketim nasil olmali? Nelere dikkat etmek lazim? Siz nasil pratik yapiyorsunuz ? Anlatabilir msnz ?
Ben sabah kalkıp ilk idrarımı yapıyorum hiç sıvı tüketmeden saat 11 gibi ikinci idrarla test yapıyorum. Sonra su içiyorum 3 4 saat sıvıyı tekrar kesip yine test yapıyorum

Kizlar ben bu ay deneme yapacağım ama hala pik yaptığı gün mü yoksa siliklestigi gün mü sorunsalı bir türlü çözemedim maalesef iki gün üst üste olsa olur mu sizce
Yok kız tek ilişki olsun. Pik kaç saat sürüyor eğer biliyorsan kesin olarak Çatlamaya 1 2 saat kala ilişki olsun ama yok bilmiyorsan ve riske atmak istemiyorsan pikten sonra hafif silikleşmeye başladığında yap.

Kızlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum eskiden kalan bir kaç kişi var hala sayfada ben yumurtlama testine diyete güne ay a herseye uyup ilişkiye girmiştim ilk ay düşük yapmıştım sonra 2 ay sonra hiç bir şey yapmadım ovu falan hiç bir şey denemedim oluruna bıraktım hamile kaldım ve kızım oldu su an 2 aylık tekrar düşünüyorum erkek olur inş onun için takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…