- 30 Ekim 2017
- 72
- 73
- 83
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.221
Allah bağışlasın bende ikinci oğluma hamileyim çok kız istiyorum çokkKızlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum eskiden kalan bir kaç kişi var hala sayfada ben yumurtlama testine diyete güne ay a herseye uyup ilişkiye girmiştim ilk ay düşük yapmıştım sonra 2 ay sonra hiç bir şey yapmadım ovu falan hiç bir şey denemedim oluruna bıraktım hamile kaldım ve kızım oldu su an 2 aylık tekrar düşünüyorum erkek olur inş onun için takipteyim
Benimde iki oglum var ovu testi ile takip ettim dr gittim yumlar 21 mm iken catlıyormuş ovu testi ile ikinci cizgi hafif belli pik olmadan ilişki oldu dr 17-18 mm dedi 2 gune catlar dedi ilişki oldu 2 gun sonra akıntım oldu yumum catladı galiba dedim dr gittim catlamış dedi birdaha ilişki olmadı eşimde catladıgı gun sehir dışında işleri vardı zaten 10 gun ara verdim adetim 28 şubattı 1 martta ovu testi ile testim çiftti olabilirmi diye kk araltırdım ovu testide hamilelik gösteriyormuş inanmadım öglen oglanları okula gönderdim eczaneye gittim gebelik testi yaptım t çizgisi önce kırmızı oldu sonra digeri ben şokAllah bağışlasın bende ikinci oğluma hamileyim çok kız istiyorum çokk
Kiz topigine etiket yaptım sizi orayı okuyunAllah bağışlasın bende ikinci oğluma hamileyim çok kız istiyorum çokk
Rabbim banada isteyene de nasip etsin inşeALLAHBenimde iki oglum var ovu testi ile takip ettim dr gittim yumlar 21 mm iken catlıyormuş ovu testi ile ikinci cizgi hafif belli pik olmadan ilişki oldu dr 17-18 mm dedi 2 gune catlar dedi ilişki oldu 2 gun sonra akıntım oldu yumum catladı galiba dedim dr gittim catlamış dedi birdaha ilişki olmadı eşimde catladıgı gun sehir dışında işleri vardı zaten 10 gun ara verdim adetim 28 şubattı 1 martta ovu testi ile testim çiftti olabilirmi diye kk araltırdım ovu testide hamilelik gösteriyormuş inanmadım öglen oglanları okula gönderdim eczaneye gittim gebelik testi yaptım t çizgisi önce kırmızı oldu sonra digeri ben şokertesi gunu kan verdim saglık ocagına 1000.05 deger çok yuksekti 2. Gun tekrar ettim 3545.05 deger daha yuksek ve ikiz kızlarıma hamileydim.şimdi 3 yaşındalar rabbim isteyen her kadına her iki meyveden tatdırsın
Bebeğin daha küçük kız büyüt biraz. Kaç çocuğun var cnmKızlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum eskiden kalan bir kaç kişi var hala sayfada ben yumurtlama testine diyete güne ay a herseye uyup ilişkiye girmiştim ilk ay düşük yapmıştım sonra 2 ay sonra hiç bir şey yapmadım ovu falan hiç bir şey denemedim oluruna bıraktım hamile kaldım ve kızım oldu su an 2 aylık tekrar düşünüyorum erkek olur inş onun için takipteyim
Olur inşallah cnm. Daha önce yum günü deneme yaptın mı kiHamile kalırsam tabii ki ama bir türlü olmuyor valla
He ya sorma saolsun E Elif eylul hiraoğluşu bulanlar gittiler gelmiyorlardı
Napim kizzzzPrensesim2016 kız napıyon yine gettinn ha
Üfff ayniyiz deseneHamile kalırsam tabii ki ama bir türlü olmuyor valla
Aynen küçük ama ben Zaten geç hamile kalıyorum ben deniycem 1.5 yılı bulur oBebeğin daha küçük kız büyüt biraz. Kaç çocuğun var cnm
Hatırladım seni
Yumurtlamadan önce ilişkiye girince erkek olmuyor muydu zaten?Kızlar size kesin çözüm erkek bebek formülünü veriyorum. Formül =kız bebek istemekAşırı dua ettim hayırlı sağlıklı kız bebek için üstüne yumurtlamadan önce ilişkiye girdim sonuç erkek bebek kız isterseniz kesin erkek olur bence
Üfff ayniyiz deseneşu biturlu olmamasinin nedenini bi öğrensem
Canim 2 testin arasi kac saatÇok açılmış demi kızlar geç kaldım yaEki Görüntüle 2562579 Eki Görüntüle 2562579
Yumurtlamadan önce ilişkiye girince erkek olmuyor muydu zaten?
Çok açılmış demi kızlar geç kaldım yaEki Görüntüle 2562579 Eki Görüntüle 2562579
Yok kız ne sıkması arada gel yaz yoksa kızlar gitti mi artık gelmiyorlar çok sessizleşiyor bu aralar buralar. Azcık canlanın be yaaNapim kizzzzburalardayim gitmem artikin nerak etme cok yazipta kimseyi sikmak istemiyorum sadece testine gelecek olursakda ha gayret az daha devam et yakinda pik yapcak gibi duruyo hayirlisi olsun hakkinda rabbim bi erkek evlat nasip eder ins sana bana burdaki isteyrn herkese inssss
Eğer şimdi yapmışsa tabi testiÇok açılmış bence deneme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?