Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah bağışlasın bende ikinci oğluma hamileyim çok kız istiyorum çokk

Allah bağışlasın bende ikinci oğluma hamileyim çok kız istiyorum çokk
Benimde iki oglum var ovu testi ile takip ettim dr gittim yumlar 21 mm iken catlıyormuş ovu testi ile ikinci cizgi hafif belli pik olmadan ilişki oldu dr 17-18 mm dedi 2 gune catlar dedi ilişki oldu 2 gun sonra akıntım oldu yumum catladı galiba dedim dr gittim catlamış dedi birdaha ilişki olmadı eşimde catladıgı gun sehir dışında işleri vardı zaten 10 gun ara verdim adetim 28 şubattı 1 martta ovu testi ile testim çiftti olabilirmi diye kk araltırdım ovu testide hamilelik gösteriyormuş inanmadım öglen oglanları okula gönderdim eczaneye gittim gebelik testi yaptım t çizgisi önce kırmızı oldu sonra digeri ben şok ertesi gunu kan verdim saglık ocagına 1000.05 deger çok yuksekti 2. Gun tekrar ettim 3545.05 deger daha yuksek ve ikiz kızlarıma hamileydim.şimdi 3 yaşındalar rabbim isteyen her kadına her iki meyveden tatdırsın

Son düzenleme:
Rabbim banada isteyene de nasip etsin inşeALLAH

Bebeğin daha küçük kız büyüt biraz. Kaç çocuğun var cnm
Hatırladım seni

Son düzenleme:
Prensesim2016 kız napıyon yine gettinn ha
Napim kizzzz buralardayim gitmem artikin nerak etme cok yazipta kimseyi sikmak istemiyorum sadece testine gelecek olursakda ha gayret az daha devam et yakinda pik yapcak gibi duruyo hayirlisi olsun hakkinda rabbim bi erkek evlat nasip eder ins sana bana burdaki isteyrn herkese inssss

Yumurtlamadan önce ilişkiye girince erkek olmuyor muydu zaten?

Yok kız ne sıkması arada gel yaz yoksa kızlar gitti mi artık gelmiyorlar çok sessizleşiyor bu aralar buralar. Azcık canlanın be yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…