- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.241
Bence saadece stres. başka bişi olmadığına göreÜfff ayniyiz deseneşu biturlu olmamasinin nedenini bi öğrensem
Ben hala takipteyimHayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız deneme yapanlar tutturan lar cinsiyet öğrenenler var mı☺ Rabbim nasip eylesin cümlemize
Ben hala takipteyim
Evet cnm aynende bende stres çok yapıyorum işte ondan korkuyorumYılmak yok canım zahmetsiz Rahmet olmuyor Rabbim nasip eyleyecek inşAllah
Üfff ayniyiz deseneşu biturlu olmamasinin nedenini bi öğrensem
Bende takipteyim canimBen hala takipteyim
Canim 6 saat falan test yapmaya fırsatım olmadiCanim 2 testin arasi kac saat
Aslında 2 3 ay tutmayınca daha iyi oluyor inan insan stresini atıyor elin ayağın dolanmıyor pek daha sakin oluyorsun Rabbim çok aratmasınEvet cnm aynende bende stres çok yapıyorum işte ondan korkuyorum
Kız ben ocakta istiyorum amaa Nisan mayıs olursa yine ocakta doğacak ve üç çocuğunda doğum günü aynı ayda olacak. Çok sıkıcıAslında 2 3 ay tutmayınca daha iyi oluyor inan insan stresini atıyor elin ayağın dolanmıyor pek daha sakin oluyorsun Rabbim çok aratmasın
Canim cok acilmis. Eger sivi almadiysan bir test daha yapCanim 6 saat falan test yapmaya fırsatım olmadi
Senin diger deneme yaptigin ay acilip tekrar pik yapmisti dimi?Canim 6 saat falan test yapmaya fırsatım olmadi
Canım test çok açıldığı zaman kız ihtimali dahamı yüksek oluyoCanim cok acilmis. Eger sivi almadiysan bir test daha yap
Evet canim oyle soyluyo eski arkadaslar. Asidik oluyurmus rahimCanım test çok açıldığı zaman kız ihtimali dahamı yüksek oluyo
Amin inşallahRabbim banada isteyene de nasip etsin inşeALLAH
Ayyy okurken gözlerimden kalp çıktı resmenBenimde iki oglum var ovu testi ile takip ettim dr gittim yumlar 21 mm iken catlıyormuş ovu testi ile ikinci cizgi hafif belli pik olmadan ilişki oldu dr 17-18 mm dedi 2 gune catlar dedi ilişki oldu 2 gun sonra akıntım oldu yumum catladı galiba dedim dr gittim catlamış dedi birdaha ilişki olmadı eşimde catladıgı gun sehir dışında işleri vardı zaten 10 gun ara verdim adetim 28 şubattı 1 martta ovu testi ile testim çiftti olabilirmi diye kk araltırdım ovu testide hamilelik gösteriyormuş inanmadım öglen oglanları okula gönderdim eczaneye gittim gebelik testi yaptım t çizgisi önce kırmızı oldu sonra digeri ben şokertesi gunu kan verdim saglık ocagına 1000.05 deger çok yuksekti 2. Gun tekrar ettim 3545.05 deger daha yuksek ve ikiz kızlarıma hamileydim.şimdi 3 yaşındalar rabbim isteyen her kadına her iki meyveden tatdırsın
Kız ben ocakta istiyorum amaa Nisan mayıs olursa yine ocakta doğacak ve üç çocuğunda doğum günü aynı ayda olacak. Çok sıkıcı
Amann Allah korusun kız inşallah tuttururum yaBen gecen sene Kasım gibi başlamıştım 2 ay takip edeyim dedim ocak şubat kuruydum diye denemedim mart nisan mayıs ta tutmadı haziranda hamile kaldım anlayacağın hesapta olan değil nasipte olan geliyor ☺
Amann Allah korusun kız inşallah tuttururum ya
Bende şey duydum. Yumurtlama dönemi akıntısında y kromozomları yani erkekler dayanamıyor. Bu sebeple akıntıdan önce erkek bebekler ölüyorBen şöyle okudum kız bebekteki spermler dayanıklı erkek bebektekiler dayanıksız. Yumurtlamadan önce yaparsan yumurtlamaya kadar erkekler ölmüş kızlar yaşıyor olabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?