Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aslında 2 3 ay tutmayınca daha iyi oluyor inan insan stresini atıyor elin ayağın dolanmıyor pek daha sakin oluyorsun Rabbim çok aratmasın
Kız ben ocakta istiyorum amaa Nisan mayıs olursa yine ocakta doğacak ve üç çocuğunda doğum günü aynı ayda olacak. Çok sıkıcı

Ayyy okurken gözlerimden kalp çıktı resmen maşaallah ne güzel Rabbim bana da her isteyene de nasip etsin inşaallah

Kız ben ocakta istiyorum amaa Nisan mayıs olursa yine ocakta doğacak ve üç çocuğunda doğum günü aynı ayda olacak. Çok sıkıcı

Ben gecen sene Kasım gibi başlamıştım 2 ay takip edeyim dedim ocak şubat kuruydum diye denemedim mart nisan mayıs ta tutmadı haziranda hamile kaldım anlayacağın hesapta olan değil nasipte olan geliyor

Ben gecen sene Kasım gibi başlamıştım 2 ay takip edeyim dedim ocak şubat kuruydum diye denemedim mart nisan mayıs ta tutmadı haziranda hamile kaldım anlayacağın hesapta olan değil nasipte olan geliyor ☺
Amann Allah korusun kız inşallah tuttururum ya

Ben şöyle okudum kız bebekteki spermler dayanıklı erkek bebektekiler dayanıksız. Yumurtlamadan önce yaparsan yumurtlamaya kadar erkekler ölmüş kızlar yaşıyor olabilir diye
Bende şey duydum. Yumurtlama dönemi akıntısında y kromozomları yani erkekler dayanamıyor. Bu sebeple akıntıdan önce erkek bebekler ölüyor şans işte tamamen ben hiç böyle birşey denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…