- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #73.261
Bende şey duydum. Yumurtlama dönemi akıntısında y kromozomları yani erkekler dayanamıyor. Bu sebeple akıntıdan önce erkek bebekler ölüyorşans işte tamamen ben hiç böyle birşey denemedim.
Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese iki çiçekten koklatmayı nasip etsinAyyy okurken gözlerimden kalp çıktı resmenmaşaallah ne güzel Rabbim bana da her isteyene de nasip etsin inşaallah
Amin inşallahAllah razı olsun. Rabbim isteyen herkese iki çiçekten koklatmayı nasip etsin
Bilimsel açıklamaları okuyun. En iyisi o. Bence de kesinlikle Kısmet. Benim bir kızım vardı. İkinciye hamileyim oğlum olacağını öğrendim. Özellikle yaptığım birşey olmadı ama o ay tatilde iken genellikle tuzlu şeyler tükettim. Ayrıca asitli içecekler falan içtim. Asit ve tuz da alkali ortam yarattığı için y kromozomları daha iyi hareket ediyormuş diye birşey okudum geçenlerde Bilimsel bir sitede. Ben inanıyorum mutlaka bunların etkisi olacağına. Ama illa da cinsiyet için yapsan da olmayadabilir. Benim plansız bir gebelikti. Genellikle erkek olurmuş plansız hamileliklerde cinsiyetHerkes farkli farkli seyler yaziyo yaa kismet neyse o
Amin inşaallahAllah razı olsun. Rabbim isteyen herkese iki çiçekten koklatmayı nasip etsin
Karbonatlı su hiç kullanmadımRabbim kucağına almayı nasip etsin. Sen eskilerde de varsın deil mi bu topikte.
Karbonatlı suyu nasıl kullandın cnm bazıları gebeliği engellediğini söylüyor bende yapsam mı diye kararsız kaldım
Test yap cnmMerhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi
Bilimsel açıklamaları okuyun. En iyisi o. Bence de kesinlikle Kısmet. Benim bir kızım vardı. İkinciye hamileyim oğlum olacağını öğrendim. Özellikle yaptığım birşey olmadı ama o ay tatilde iken genellikle tuzlu şeyler tükettim. Ayrıca asitli içecekler falan içtim. Asit ve tuz da alkali ortam yarattığı için y kromozomları daha iyi hareket ediyormuş diye birşey okudum geçenlerde Bilimsel bir sitede. Ben inanıyorum mutlaka bunların etkisi olacağına. Ama illa da cinsiyet için yapsan da olmayadabilir. Benim plansız bir gebelikti. Genellikle erkek olurmuş plansız hamileliklerde cinsiyet
Deneme yapicaksan regl den once kullansan daha iyi olur canimKizlarrrr tecrübeli arkadaşlar size birşey sorcam doktor Rahmi temizlesin diye bana fitil verdi ama ben denemeyi bu reglden sonra yapacagim şimdi ben bu fitili hemen mi kullanayım yoksa reglden sonra mi deneme yapacağımız ay fitil kullanılabilir mi?
Saglikla al kucagina minik prensesini insAllah.adetin bittigi gun ki iliskiden hamile kaldım,beebgin kesedeki durus yerine kadar erkegi gisteriyodu tüm oklar :)
daha önce de yazmıştım bu konuya belli olsun cinsiyet yazarım size diye :)
kızım oluyor nasipse ... :)
Bazen ne yaparsan yap olmuyorValla gökçen erdogan diye bi kadın doğum doktorundan okumuştum ama olmadı
Sağol canım ben yarın başlayın o zaman reglden sonra kullanmayımDeneme yapicaksan regl den once kullansan daha iyi olur canim
Adettin bittigi gun olduguna emin msn canim? Adet tam bittigi gun mu bitmek uzere oldugu gun mu? Adetin kac gun surer? Kacinci gun iliski oldu?adetin bittigi gun ki iliskiden hamile kaldım,beebgin kesedeki durus yerine kadar erkegi gisteriyodu tüm oklar :)
daha önce de yazmıştım bu konuya belli olsun cinsiyet yazarım size diye :)
kızım oluyor nasipse ... :)
Cinsiyete bağlı tüp bebek mi var mi öyle bişeyArkadaşlar bir şey danışıcm 2 kızım var ve 42 yaşındayım acaba İstanbul da cinayete bağlı tüp bebek yaptırabilirmiyim? Yardımcı olurlar mı? Sonuçta yaşım ileri ve zaten 2 kızım var ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?