Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayyy okurken gözlerimden kalp çıktı resmen maşaallah ne güzel Rabbim bana da her isteyene de nasip etsin inşaallah
Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese iki çiçekten koklatmayı nasip etsin

Herkes farkli farkli seyler yaziyo yaa kismet neyse o
Bilimsel açıklamaları okuyun. En iyisi o. Bence de kesinlikle Kısmet. Benim bir kızım vardı. İkinciye hamileyim oğlum olacağını öğrendim. Özellikle yaptığım birşey olmadı ama o ay tatilde iken genellikle tuzlu şeyler tükettim. Ayrıca asitli içecekler falan içtim. Asit ve tuz da alkali ortam yarattığı için y kromozomları daha iyi hareket ediyormuş diye birşey okudum geçenlerde Bilimsel bir sitede. Ben inanıyorum mutlaka bunların etkisi olacağına. Ama illa da cinsiyet için yapsan da olmayadabilir. Benim plansız bir gebelikti. Genellikle erkek olurmuş plansız hamileliklerde cinsiyet

Bende bu ay deneyeceğim perşembe hastalandım bitmesini bekliyorum, ayın 18 inde yumurtlama bakalım. Doktora takibe gideceğim 3 5 gün, hayırlısı olsun inşallah çok heyecanliyim

Valla gökçen erdogan diye bi kadın doğum doktorundan okumuştum ama olmadı

Kizlarrrr tecrübeli arkadaşlar size birşey sorcam doktor Rahmi temizlesin diye bana fitil verdi ama ben denemeyi bu reglden sonra yapacagim şimdi ben bu fitili hemen mi kullanayım yoksa reglden sonra mi deneme yapacağımız ay fitil kullanılabilir mi?

Deneme yapicaksan regl den once kullansan daha iyi olur canim

adetin bittigi gun ki iliskiden hamile kaldım,beebgin kesedeki durus yerine kadar erkegi gisteriyodu tüm oklar :)
daha önce de yazmıştım bu konuya belli olsun cinsiyet yazarım size diye :)
kızım oluyor nasipse ... :)
Saglikla al kucagina minik prensesini insAllah.

Kızlar catlatma iğnesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Vurulduktan sonra kesin 36.saatte çatlıyor mu? Kesin mi yani

adetin bittigi gun ki iliskiden hamile kaldım,beebgin kesedeki durus yerine kadar erkegi gisteriyodu tüm oklar :)
daha önce de yazmıştım bu konuya belli olsun cinsiyet yazarım size diye :)
kızım oluyor nasipse ... :)
Adettin bittigi gun olduguna emin msn canim? Adet tam bittigi gun mu bitmek uzere oldugu gun mu? Adetin kac gun surer? Kacinci gun iliski oldu?

Arkadaşlar bir şey danışıcm 2 kızım var ve 42 yaşındayım acaba İstanbul da cinayete bağlı tüp bebek yaptırabilirmiyim? Yardımcı olurlar mı? Sonuçta yaşım ileri ve zaten 2 kızım var ne dersiniz?

Cinsiyete bağlı tüp bebek mi var mi öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…