Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim 3 ay öbveki testlerim bende renkleri oldulu gibi aynı. Karşılaştırmak için lazım onlar  neuse bi daha yapma
tamam canım saklayayim şu andan itibaren, ben nede olsa gittikçe koyulasiyor diye attım hep.pik yaptığı gün karşılaştırmak için saklamıştım sadece onlarda isim bitince attim. hay beni napmasinlar yaa

tamam canım saklayayim şu andan itibaren, ben nede olsa gittikçe koyulasiyor diye attım hep.pik yaptığı gün karşılaştırmak için saklamıştım sadece onlarda isim bitince attim. hay beni napmasinlar yaa
Tmm neyse önemli deil bu andan itibaren atma. Ucundan kurtardık neyseki

ne de olsa tam günü gelmedi diye önemsemedim ya, şimdi yaptığımda beraber saklamaya baslayayim
Aynı evet bekle bakalım biraz daha hayirlisi cnm keşke atmasaydin takipte önemli doğru bundan sonra atma ins güzel haberlerle dönersin bize..bende sabah yapıp atacağım bakalım gebelik varsa çıkar silik de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…