Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynı evet bekle bakalım biraz daha hayirlisi cnm keşke atmasaydin takipte önemli doğru bundan sonra atma ins güzel haberlerle dönersin bize..bende sabah yapıp atacağım bakalım gebelik varsa çıkar silik de olsa
tamam canım benim çok teşekkür ederim, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Bi de sen bilirsin ben de 3 farklı marka test var şuan laburik, ovula bide bu çubuklar hangisi sence daha iyidir

Aynı evet bekle bakalım biraz daha hayirlisi cnm keşke atmasaydin takipte önemli doğru bundan sonra atma ins güzel haberlerle dönersin bize..bende sabah yapıp atacağım bakalım gebelik varsa çıkar silik de olsa
Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz

Rahat ol bisey olmaz. Resimleri attin zaten buraya. Hem pikten sonra ki acilma icin lazim o testler. Takilmayin o kadar
insallah canısı, bununla beraber yapıştırmaya başlayayım, sana da sorayım sence hangi test daha iyidir bu çubuklar mi? laburik mi? ovula mi? yoksa hepsini birlikte mi yapayım

Kızlar bişi soracam. Fitil taktıktan sonra namz falan olmuyor deil mi gelde her sabah banyo yap

insallah canısı, bununla beraber yapıştırmaya başlayayım, sana da sorayım sence hangi test daha iyidir bu çubuklar mi? laburik mi? ovula mi? yoksa hepsini birlikte mi yapayım
Canim ben senin yerinde olsam koyulasana kadar fark etmez ama pik ten sonra miratech kullanirim. Zeyno da hep o testi tavsiye etmisti

Canim ben senin yerinde olsam koyulasana kadar fark etmez ama pik ten sonra miratech kullanirim. Zeyno da hep o testi tavsiye etmisti
Onu ben burda hiç bir yerde bulamadım canim, netten sipariş versem yetişir mi acaba?? p ile başlayan vardı her yerde adını unuttum pahalı bisey di o nasıldır acaba,

tamam canım benim çok teşekkür ederim, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Bi de sen bilirsin ben de 3 farklı marka test var şuan laburik, ovula bide bu çubuklar hangisi sence daha iyidir
Neyle başlarsan takibe onunla devam et bence bi onu bi diğerini yapma laboquik daha ii çok kullanan var ama hepsi aynı iş için sonuçta en önemlisi düzenli ve aynı saatte yapmak

Onu ben burda hiç bir yerde bulamadım canim, netten sipariş versem yetişir mi acaba?? p ile başlayan vardı her yerde adını unuttum pahalı bisey di o nasıldır acaba,
Yetişmez sanmıyorum. Sen elindekilerle yetin en iyisi

Yetismez canim.
Onu hic kullanmadim canim bisey diyemicem.
Bak ne yap biliyon mu yarin internetten sivasta olan eczanelerin numaralarina bak. Ara tek tek illaki vardir. Yoksa da ecza deposundan falan istemelerini soyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…