- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.501
ay canım inanır mısın hiç birinden vazgeçemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım, yarın en son heralde "ya sundadir ya bundaa" diye oyun oynayıp seçeceğimNeyle başlarsan takibe onunla devam et bence bi onu bi diğerini yapma laboquik daha ii çok kullanan var ama hepsi aynı iş için sonuçta en önemlisi düzenli ve aynı saatte yapmak
Nie hepsinden aldın ben hala onu anlamadım. Bç tane alsan bu sıkıntı olöazdıay canım inanır mısın hiç birinden vazgeçemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım, yarın en son heralde "ya sundadir ya bundaa" diye oyun oynayıp seçeceğiminşallah yarın itibari ile düzen oturtacagim bana dua edin lütfen
Iste miratech en iyi sonuc veriyo diye dedim bende. Mesala benim elimde iki marka test olsa miratech i pikten sonra kullanirdim.Bende miratech ile başladım onunla bitirdim.ama o denk geldi diye kullanımı kolay hijyenik
öyle yapayim canım tamam inşallah bulurum, 6 7 tane eczaneye sordum vallahi bazıları ovulasyon testi ney diye sordu o kadar diyeyim sanaYetismez canim.
Onu hic kullanmadim canim bisey diyemicem.
Bak ne yap biliyon mu yarin internetten sivasta olan eczanelerin numaralarina bak. Ara tek tek illaki vardir. Yoksa da ecza deposundan falan istemelerini soyle.
Inanirim canim benim yasadigim sehir de var oyle eczaneler. Hatta kimi o kadar yuksek fiyat soyledi ki sastim kaldim. 5 teste 65 lira demisti biri saka gibiöyle yapayim canım tamam inşallah bulurum, 6 7 tane eczaneye sordum vallahi bazıları ovulasyon testi ney diye sordu o kadar diyeyim sana
güya yumurtlamayi garanti yakalarım diye düşündüm, kafam daha çok karıştıNie hepsinden aldın ben hala onu anlamadım. Bç tane alsan bu sıkıntı olöazdı
Iyi geceler herkese tskler güzel sohbet icinKızlar sohnetşnşze doyum olmuyor ama ben kaçar hepinize iyi geceler
Sana da canim.Kızlar sohnetşnşze doyum olmuyor ama ben kaçar hepinize iyi geceler
iyi geceler canimKızlar sohnetşnşze doyum olmuyor ama ben kaçar hepinize iyi geceler
Aslinda burda hepimizden bi ses cikiyo o yuzden. Istersen guvendigin birine ozelden at testlerini aklin cok karismaz.güya yumurtlamayi garanti yakalarım diye düşündüm, kafam daha çok karıştıyaş 31 panik seviyem yas
Öyle canım ya yarın nöbetçi eczane aramaya başlayayım ben , pazartesiye kadar bulurum insallahInanirim canim benim yasadigim sehir de var oyle eczaneler. Hatta kimi o kadar yuksek fiyat soyledi ki sastim kaldim. 5 teste 65 lira demisti biri saka gibi
Yarın yine bekliyoruz seni gitme bç yereIyi geceler herkese tskler güzel sohbet icin
Yarin saat 1 kadar acik galiba yanlis miyimÖyle canım ya yarın nöbetçi eczane aramaya başlayayım ben , pazartesiye kadar bulurum insallah
bi kaç arkadaşa mesaj attım canım ama testleri değil de pikten ne kadar süre sonra falan deneme oldu diye sordum sagolsun lar anlattilarAslinda burda hepimizden bi ses cikiyo o yuzden. Istersen guvendigin birine ozelden at testlerini aklin cok karismaz.
bizim burda öyle değil galiba canım emin değilim bi bakmak lazım, hiç denk gelmedimYarin saat 1 kadar acik galiba yanlis miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?