Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Neyle başlarsan takibe onunla devam et bence bi onu bi diğerini yapma laboquik daha ii çok kullanan var ama hepsi aynı iş için sonuçta en önemlisi düzenli ve aynı saatte yapmak
ay canım inanır mısın hiç birinden vazgeçemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım, yarın en son heralde "ya sundadir ya bundaa" diye oyun oynayıp seçeceğim inşallah yarın itibari ile düzen oturtacagim bana dua edin lütfen

Nie hepsinden aldın ben hala onu anlamadım. Bç tane alsan bu sıkıntı olöazdı

Yetismez canim.
Onu hic kullanmadim canim bisey diyemicem.
Bak ne yap biliyon mu yarin internetten sivasta olan eczanelerin numaralarina bak. Ara tek tek illaki vardir. Yoksa da ecza deposundan falan istemelerini soyle.
öyle yapayim canım tamam inşallah bulurum, 6 7 tane eczaneye sordum vallahi bazıları ovulasyon testi ney diye sordu o kadar diyeyim sana

öyle yapayim canım tamam inşallah bulurum, 6 7 tane eczaneye sordum vallahi bazıları ovulasyon testi ney diye sordu o kadar diyeyim sana
Inanirim canim benim yasadigim sehir de var oyle eczaneler. Hatta kimi o kadar yuksek fiyat soyledi ki sastim kaldim. 5 teste 65 lira demisti biri saka gibi

Inanirim canim benim yasadigim sehir de var oyle eczaneler. Hatta kimi o kadar yuksek fiyat soyledi ki sastim kaldim. 5 teste 65 lira demisti biri saka gibi
Öyle canım ya yarın nöbetçi eczane aramaya başlayayım ben , pazartesiye kadar bulurum insallah

Aslinda burda hepimizden bi ses cikiyo o yuzden. Istersen guvendigin birine ozelden at testlerini aklin cok karismaz.
bi kaç arkadaşa mesaj attım canım ama testleri değil de pikten ne kadar süre sonra falan deneme oldu diye sordum sagolsun lar anlattilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…