Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ters rahim olanlar yuz ustu yatarak deneme yapacaklarmis hamile kalmak isteyen sorum su acaba bu erkek bebek icin avantajmi dezavantajmi bilgisi olan varmi acaba

selam canım hoş geldin. Masallah kızını büyütmüşsün

Stres yapmayin bu ara en onemlusi cnm bizde bu ay deneriz diyoduk ama esim vazgecti zor olur diyo is le ilgilu sıkintisi var diye bakalim artik nasip insallah sizde hersey yolunda gider
o kadar heyecanliyim ki hayırlısını dilemekten başka çarem yok. sizin için de insaallah güzel olur herşey

öğleden sonra gidecegim doktora , catlatma iğnesi yapalım derse yaptırayım mi ya garanti olsun diye

Canim kesinligi var mi diye sor iyice emin ol.
Biz ne dersek dogru olmaz. Rabbim emeklerimizi bosa vermesin insAllah.
insallah canim benim dua edin nolur, testi koyu gördüm ya elim ayağım titriyor, doktor ne diyecek bakalım, çok heyecanliyim ya elimde değil çok panik oldum

2
Yapt
insallah canim benim dua edin nolur, testi koyu gördüm ya elim ayağım titriyor, doktor ne diyecek bakalım, çok heyecanliyim ya elimde değil çok panik oldum
Güzel haberler al ins cnm ama bence pik bugün yada yarın bu sekilde en fazla iki gün kalır koyuluk iğne için hiç bilgim yok bisey diyemem ama destekleyici biseyse yapar tabiki ..bende heyecanlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…