Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
2

Yapt

Güzel haberler al ins cnm ama bence pik bugün yada yarın bu sekilde en fazla iki gün kalır koyuluk iğne için hiç bilgim yok bisey diyemem ama destekleyici biseyse yapar tabiki ..bende heyecanlandim
bugün 12.gün canım zaten 13 te pik yapıp sonra açılıyor, hayırlısı hakkimizda

insallah canim benim dua edin nolur, testi koyu gördüm ya elim ayağım titriyor, doktor ne diyecek bakalım, çok heyecanliyim ya elimde değil çok panik oldum
Cnm yumurtlamadan sonraki 13.gun bugün bat a 4 var.. erken gebelik predictor yaptım ama negatif bilmiyorum yok heralde gebelik..cunku bunu ilk kez yaptım varsa çıkar diye yazmışlar forumlarda..kutunun üzerinde 6 gün öncesi yaziyo
Canim sen test yaptin mi? Bugun kacinci gunun

valla adet olana kadar her zaman umut vardır canım hiç canını sıkma

Canim. Hakkinda hayirlisi olsun. Olsa cikardi heralde

Merhabalar hanimlar ben de yazilarinizi okudukdan sonra ilk defa yaziyorum.ilk olarak Rabbim isteyen her kisinin gonlune gore versin.benimde 2kizim var oglum olmasini cok arzu ediyorum.catlatma ignesi ovulasyon bunlar nasil takip edilecek erkek bebek icin.hic bgi sahibidegilim.lutfen benide musait zamaninizda bildilendirir misiniz.denediginiz baska yontemler var mi acaba.simdiden tesekkur ediyorum.insallah Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…