Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bu çubuk testler bence çok yanıltıyor kızlar. kaset bence daha mantıklı, mesela yaptım kaset onda halen çok silikti. çubuk yaptım şimdi çok koyu

insallah canim benim cuma gidicem tekrar bakalım, bu testler neden koyu çıkıyor ki oyleyse
Yumurtan gelişince koyulaşma olur canım Pik yapmadı zaten daha muhtemelen böyle devam edip pik yapacak Yumurtan kaç mm dedi mi doktor

Yumurtan gelişince koyulaşma olur canım Pik yapmadı zaten daha muhtemelen böyle devam edip pik yapacak Yumurtan kaç mm dedi mi doktor
daha 4 5 mm dedi canım, cumartesi de gitmistim , o zaman ne kadar olduğunu söylemedi ama bugün hiç gelişmemiş dedi, benim hesabıma göre yarın gece pik yapıp ertesi gün acilacakti. o daa olmadi

kızlar yumurta hiç gelişmemiş, kan testi verdim acaba öncesinde kaçırdık mi diye. çok sinirlerim bozuldu, eğer kacmadiysa cumadan önce olmaz dedi. bekliycez dedi
Bozma moralini kötü birşey deyip kestirip atmamış sonuçta bekleyeceğiz demiş hadi hayırlısı zaten bu beklemeler bitirdi bizi

Bozma moralini kötü birşey deyip kestirip atmamış sonuçta bekleyeceğiz demiş hadi hayırlısı zaten bu beklemeler bitirdi bizi
Yaa evet canım, iyi ki gitmişim doktora, düşünüyorum teste göre hareket etsem belki yaniltacakti beni. kan testi yapması iyi oldu en azından kacirmamisiz, 14.gün ben kendi hesabıma göre çatlama bekliyordum. ya geç çatlayacak ya da bu ay yumurtlama olmayacak ihtimaller böyle, beklemek zaten beni mahvetti, doktora girmeden bayılacak gibi oldum, bu panik beni mahvedecek

daha 4 5 mm dedi canım, cumartesi de gitmistim , o zaman ne kadar olduğunu söylemedi ama bugün hiç gelişmemiş dedi, benim hesabıma göre yarın gece pik yapıp ertesi gün acilacakti. o daa olmadi
Anladim canım incir ye bol bol yumurta gelişimine yardımcı olur Inşallah gittiğinde kocaman yumurtan seni bekler

Anladim canım incir ye bol bol yumurta gelişimine yardımcı olur Inşallah gittiğinde kocaman yumurtan seni bekler
kuru incir mi canim, başka önerebileceğin bir şey varsa onu da yapayım. içimden bir his bu ay çatlama olmayacak diyor, öyle olursa adetin 2.günü gelirsin hormon testi yaparız dedi, ona göre ilaç başlarız yumurta gelişimi için dedi. sonrada catlatmaiğnesi falan diyecek heralde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…