- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #74.701
Amin canım evet çok küçük değil ama cok yaramazHe iyi çokta küçük değilRabbim sana bağışlasın
Benim büyükle yaşıt. Yaramaz olmazlar mı en aktif yaşlarAmin canım evet çok küçük değil ama cok yaramaz
Öğrenmedin mi canım daha cinsiyetiniAmin canım evet çok küçük değil ama cok yaramaz
13. Gün yumurtlama canımyumurta olmadan çatlayan ilk kadın olarak tarihe geçeceğimEki Görüntüle 2566069
doktor catlayacak yumurta yok diyor canım13. Gün yumurtlama canım
bence denemelisin canımSelam kizlarbisi sormak istiyorum aşılama icin cok kararsizim ya biliyisunuz cok istiyorum ama ya tutmazsa diyorum napimm ben gunler gectikce adetim yaklasiyo adet yaklastikcada kararsizlik basiyo beni
Haklisin da ne bilim gunler yaklastikcada icimi bi heycan korku mutluluk uzuntu sariyo hepsi bi arada yanibence denemelisin canım
Bence sen başka doktora bi görünyumurta olmadan çatlayan ilk kadın olarak tarihe geçeceğimEki Görüntüle 2566069
Sen hiç aşılama yapmadın mıHaklisin da ne bilim gunler yaklastikcada icimi bi heycan korku mutluluk uzuntu sariyo hepsi bi arada yani
Hade canım gerçekten mi. Kızlar dağılın ne yapsak da olmazmış. 8000 sayfa boşuna yazmışız desenizeerkek bebek istemek doğal bişey de bunu seçebileğiniz düşünmek saçma. bebeğin cinsiyeti tamamen erkek spermindeki genital kod (xy kromozomlarıyla) belli olabilen bişey. kırkbin takla atsak da bunun önüne geçemeyiz.
Canim bosver boyle ahkâm kesenlerin bu sayfayi okumasida ayri bi olay.Hade canım gerçekten mi. Kızlar dağılın ne yapsak da olmazmış. 8000 sayfa boşuna yazmışız desenize
YoooSen hiç aşılama yapmadın mı
Kist olabilir canim ama gebelige engel degil korkmAKızlar dünden beri çok kötüyüm kasıklarım çok kötü ağrıyor. Eğilerek yürüyorm hiç öyle olmaz ne adet zamanı ne yumurtlama zamanı. Adetime 1 hafta var. Sancıyı anlatamıyorum hiç arada vermiyor devamlı üstünde, bıçak batması gibi Bi ağrı var. Yürüyemiyorum iş yapamıyorum. Eşim bırda olmadığı için hastaneye de gidemedim. Sağlık ocağına gittim kistte olabilir üşütmüş de olabilirsin Bişey diyemem dedi. Sizce nedir bu tamda deneme ayı Bişey olmaz inşalah korktum şuan.. Kist ağrısı öylemi. Kist gebeliğe engel mi Bişey diyin lütfen
Yapsana kız nie yapmadın hiç. Bence dene bu ayYooobu ilk olcak
12 ekimde rahim filmi cektirdim hersey yolundaydi hicbir sorun yoktu bende simdi asilamadan oncede esime bakilcaak bakalim cok zor bi surec nasil ilerliycek bilmiyorum
Öylemi dersin ama çok fena bi ağrı ya dayanamıyorumKist olabilir canim ama gebelige engel degil korkmA
Kiz tamda dun oyle hissetim ha oyle bi his geldiki biz seninle beraber hamile kalacagiz gibime geldi nedenseYapsana kız nie yapmadın hiç. Bence dene bu ayberaber olur bide baktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?