Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Selam kizlar bisi sormak istiyorum aşılama icin cok kararsizim ya biliyisunuz cok istiyorum ama ya tutmazsa diyorum napimm ben gunler gectikce adetim yaklasiyo adet yaklastikcada kararsizlik basiyo beni

erkek bebek istemek doğal bişey de bunu seçebileğiniz düşünmek saçma. bebeğin cinsiyeti tamamen erkek spermindeki genital kod (xy kromozomlarıyla) belli olabilen bişey. kırkbin takla atsak da bunun önüne geçemeyiz.

Kızlar dünden beri çok kötüyüm kasıklarım çok kötü ağrıyor. Eğilerek yürüyorm hiç öyle olmaz ne adet zamanı ne yumurtlama zamanı. Adetime 1 hafta var. Sancıyı anlatamıyorum hiç arada vermiyor devamlı üstünde, bıçak batması gibi Bi ağrı var. Yürüyemiyorum iş yapamıyorum. Eşim bırda olmadığı için hastaneye de gidemedim. Sağlık ocağına gittim kistte olabilir üşütmüş de olabilirsin Bişey diyemem dedi. Sizce nedir bu tamda deneme ayı Bişey olmaz inşalah korktum şuan.. Kist ağrısı öylemi. Kist gebeliğe engel mi Bişey diyin lütfen

Hade canım gerçekten mi. Kızlar dağılın ne yapsak da olmazmış. 8000 sayfa boşuna yazmışız desenize

Kist olabilir canim ama gebelige engel degil korkmA

Yooo bu ilk olcak
12 ekimde rahim filmi cektirdim hersey yolundaydi hicbir sorun yoktu bende simdi asilamadan oncede esime bakilcaak bakalim cok zor bi surec nasil ilerliycek bilmiyorum
Yapsana kız nie yapmadın hiç. Bence dene bu ay beraber olur bide baktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…