- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.181
insallahOlabilirinşallah denk gelir ne diyelim
İnşallah. Benşmde tam o zmn olursa güzel olurşimdi benim yumurtlama olmuyor ya da geç olacak ya inşallah 4 ocakta olur
hadi bakam inşallah canısı denk getirmeye çalışalımİnşallah. Benşmde tam o zmn olursa güzel olur
adetim erken olsa erken bitse adet sonrası denesem hemen hadis var diyorlar ya 4 ocağı tuttursamİnşallah. Benşmde tam o zmn olursa güzel olur
Yok be adetten sonra yapma. Sen yinede yumurtlama gününe denk getir en mantıklısı oadetim erken olsa erken bitse adet sonrası denesem hemen hadis var diyorlar ya 4 ocağı tuttursam
adetim erken olsa erken bitse adet sonrası denesem hemen hadis var diyorlar ya 4 ocağı tuttursam
benim çok yakın bi arkadaşım adetin bittiği gün tek ilİSKİ ile erkek bebege hamile şuan o kadar emin ki o gün olduğundann öncesinde bi de 1 hafta kadar iliski olmamış eşi yanında yoktu sonra da adet falan derken 12 gün ilişki olmamış. Bi de bu arkadaşım diyet yapıyordu onun etkilediğini düşünüyorum. limonlu su, soda sağlıklı beslenme falan habersiz erkek bebe hazırlığı yapmışYok be adetten sonra yapma. Sen yinede yumurtlama gününe denk getir en mantıklısı o
insallah canisi insallahhinşâAlah canım
Ocak ayı senin için riskli canım seninki hem kıza hemde erkeğe yatkınSonucu buraya da yaz
Onun bilgilerinizde bana atsana esininkisinin falanbenim çok yakın bi arkadaşım adetin bittiği gün tek ilİSKİ ile erkek bebege hamile şuan o kadar emin ki o gün olduğundann öncesinde bi de 1 hafta kadar iliski olmamış eşi yanında yoktu sonra da adet falan derken 12 gün ilişki olmamış. Bi de bu arkadaşım diyet yapıyordu onun etkilediğini düşünüyorum. limonlu su, soda sağlıklı beslenme falan habersiz erkek bebe hazırlığı yapmış
atayım cnmOnun bilgilerinizde bana atsana esininkisinin falan
Hamile kaldığında ki atış yazsın başka bebisi varsa onuda yazsınatayım cnm
Canim bana da bakarmisin ben de bu ay deneme yapacağım
Ocak ayı ikisi içinde yakınsa bişi olmaz tutar herhaldeOcak ayı senin için riskli canım seninki hem kıza hemde erkeğe yatkın
Şubat ayı 4,5,6 günleri ikinizinde erkeğe yatkın zaman da Mart ayı birinizin bitiyor birinizin başlıyor denk gelmiyor malesef Nisan ve Mayıs ayı deneme yapacaksam çok düşünmen lazım ozaman daha ayrıntılı bakarız
Eve dönünce bakıcam canım yazarımCanim bana da bakarmisin ben de bu ay deneme yapacağım
Ocak ayı ikisi içinde yakınsa bişi olmaz tutar herhaldetuttururuzzz
Gecen ayin kacinda olmustun
25Gecen ayin kacinda olmustun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?