- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.481
Oldu oldu sonunda dr gidecek bugunAzram ne yapmis adet olmus mu canim
Iyi gozu aydin. Hormon tahlili mi yaptiricakOldu oldu sonunda dr gidecek bugun
Iyi gozu aydin. Hormon tahlili mi yaptiricak
gitmis fiş kalmamis diyo yarin sabaha kalmis dr işi adetinin neden leke sekilnde geldigini sorcak bide yumrutaliklari falan nasil diye soracakmis
Sen naptin gittin mi dr aanladim canim. Iyi yapiyo gebelik oncesi gorunmekte fayda var
Evet canim dun gittim tahlil verdim sonuclar bugun cikicak.Sen naptin gittin mi dr a
Hayrilisi olsun cnm yazarsin sonucu bizedeEvet canim dun gittim tahlil verdim sonuclar bugun cikicak.
Olur canim.Hayrilisi olsun cnm yazarsin sonucu bizede
Ne icin bunu yap dedi pekiOlur canim.
Kizlar dun doktor iliski oncesi temiz bi beyaz bezi karbonatli suya batir rahim icini sil dedi. Aklinizda bulunsun. Denemek isteyen olursa
Ben acikca konustum erkek bebek icin yumurta takibi yapmak istiyorum dedim. Oda esin mutlaka dolu olsun bide onu soyledi. Dedim zarari olmaz mi yok olmaz rahim i temizler dediNe icin bunu yap dedi peki
Böyle yardımcı olan dr lari sewiyorum ya halden anlamalari lazim hakkinda hayirlisi olsun canmBen acikca konustum erkek bebek icin yumurta takibi yapmak istiyorum dedim. Oda esin mutlaka dolu olsun bide onu soyledi. Dedim zarari olmaz mi yok olmaz rahim i temizler dedi
Amin canim. Evet bende cok sevindim ve kafam daha rahat oldu.Böyle yardımcı olan dr lari sewiyorum ya halden anlamalari lazim hakkinda hayirlisi olsun canm
Rabbim mucizesi iste o ol dedimi oluyor canim olacagi yoksada napsak bos ben stres yapmamaya herseyin guzel gececigini dusunmeye caliscamBenim arkadaşımın adeti 1 hafta geçtiğinde 7 diydi değer 2 güne bir ölçtürdü 15 33 70 diye yükseldi gitti
Merak etme herşey güzel olacak Sende 2 güne bir ölçtür takip et 2 kat arttiktan sonra hiç korma
Embriyo oluşum videosu izle istersen çok güzel ya hemde aklında soru kalmaz
[/QUOTE
Izlerim canim hemde hemen
Aynen oyle canim insallahhCanım ben ögrendigimde 21 di deger düşük degil yani. Muhtemelen gec döllenmedir senin yumurtlaman gec oluyordu hep düzensizdi 2 gune bir baktır bakalım inşallah düzenli artış olur
Allah var gam yok canim umut herzaman icin var inss hersey guzel olacakCanini skmaaa var bi hayir guzelll dusun bence bi umut gozukuyor
Sagol canim rabbim insallah tum isteyen herkese nasip eder saglikla ❤Tekrardan gozun aydin canim. Degerin gayet iyi masallah bosuna stres yapma.
Aynen yeni olusmus bi gebelik zaten su an hersey icin cok erken ama herzaman ucin umut vardir ben bunu ogrendim o kadar cok bekledimki ben bugunu eskiden burda olup neler yasadigimi bilen pek cok arkadasm var ins saglikla hayirla devam ederBence de sonucun iyi gayet yeni bitmiş adetin normal cnm..artarak devam edecek ins..moralini bozma
Sağol canim tesekkur ederimm insallahhgözünüz aydın. sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah :)
hadi gozunaydin cnm, değer düşük falan değil, kesinlikle geç döllenmedır. tamam adetin geç oluyor ama ona göre yumurtlama da geç oluyor. hiç sıkma canını gayet güzel. sen hcg takibi yaptır bakalım, ben herşeyi gayet iyi olacağna inaniyorumçok tesekkur ederim agzin bal yesin ins o kadar cok moral verip motive ediyosunuzki beni allah razi olsun hepinizdenn insallah
Sagol canimHayrili olsun azramda cok sewinmis yerimde duramiyorum yeni hesap heran acabilirim diyoroda Sagolsun darisi en guzel bi sekilde onunda buradaki herkesinde insallah basina olsunnn ❤❤❤
Sağol canimmGozun aydin canim
Aynen oyle hemde cok guzel bi hediye oldu rabbim devamini getirir ins sagliklaaPrensesim2016 çok sevindim cnm gözün aydın sağlıklı hayırlı evlat olsun ne güzel bak sana da yeni yıl hediyesi oldu
EVet kizlar bugun gittim doktoruma sonucu gosterdimm 15 gunluk hamilesin dedi kan sulandirici igne bide progestan verdi simdilik cumartesi kadar bunlari kullancam cumartesi gidip tekrar kan vercemm artisaa bakcakkk bakalim surec nasil ilerliycek bilmiyorumama insallah hersey guzel olacak buna inaniyorumm
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canımRabbim mucizesi iste o ol dedimi oluyor canim olacagi yoksada napsak bos ben stres yapmamaya herseyin guzel gececigini dusunmeye caliscam
Nasıl olacakmış o doktor belliki daha önce araştırmış alkalilikle ilgilide soraydın ya canımOlur canim.
Kizlar dun doktor iliski oncesi temiz bi beyaz bezi karbonatli suya batir rahim icini sil dedi. Aklinizda bulunsun. Denemek isteyen olursa
Karbonatli suyu sordum icip icmemek sana kalmis onemli olan mantar veya enfeksiyon olmasin dediNasıl olacakmış o doktor belliki daha önce araştırmış alkalilikle ilgilide soraydın ya canım
hadi bakalım inşallah canimmRabbim mucizesi iste o ol dedimi oluyor canim olacagi yoksada napsak bos ben stres yapmamaya herseyin guzel gececigini dusunmeye caliscam
Amin canim insallah hepimiznİnşallah Rabbim gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?