Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu aralar gruptan hep güzel haberler geliyorMaşallah diyelim Rabbim hepimizi her zaman sevinirsin inşallah 2020 yili hepimize gönlümüzdekini getirsin Hepinizi görmeden o kadar çok sevdim ki anlatamam Hepiniz tek tek mutlu güzel haberlerle gelin inşallah

Herkese mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli bir yıl dilerim. dualarımızın ve birbirimize yaptığımız duaların katbekat kabul olduğu, gönlümüzde her ne varsa hayırlısıyla gerçekleştiği, her seferinde önce sağlık önce sağlık dediğimiz ve sağlık bulduğumuz, bununla birlikte gelen huzuru mutluluğu kocaman kucakladığımız kayıplarımızın olmadan çoğalarak büyüdüğümüz, her daim hayırlı iyi insanlarla yolumuzun kesiştiği, evlatlarımıza iyi birer anne baba olmak şartıyla onları imanla büyütme çabamızın artması bu çabamıza karşılık kuvvetimizin ve bilgimizin artarak çoğalması, işimizde başarı hayatımızda başarı imanımızda yükselme ALLAH 'a kulluğumuzdaki doğruluk samimiyet ve harekete geçiş noktasındaki güçte RABBİM in yanımızda olması kim bilir belki birimizin duası kabul olur diyerek sizlerden dileniyorum 5 vakit aşkla şevkle huzura varmayı her ne olursa olsun önce NAMAZ İLLE NAMAZ diyerek yeni bir yıla girmeyi ve bu niyetle günlerimizin haftalarımızı aylarımızı hatta yıllarımızı geçirmeyi dilerim hepimize nasip etsin. Dualarımızın kabulü için birer fatiha okur musun? ALLAH cümlemizden RAZI olsun

Amin canım benim ne güzel yazmışsın

Kizlar iliski oncesi rahim alkali ve enfeksiyon olmasin diye dusunuyorum. Oyle saatlerce konusamadim ameliyata gicekti. L Laladunya nin dedigi gibi parmaginiza sarip yapabilirsiniz. Tulbentte olur atlette yirtip yapabilirsiniz..
Esin dolu olucak derken cinsel perhizden bahsetti.
Ne icin boyle yap dedi
Ben bisi anlamadim ya esjn mutlaka dolu olsub derken pehrizden mi bahsediyor
Canım zor olmaz mı bezle onu oraya nasıl olacakmış :)
Tülbent gibi biseyle olurmu acaba
Tülbent daha iyi olur bencede canım :)

Benim anlamadığım parmak rahimin içine kadar girer mi yoksa Doğum kanalından mı bahsediliyor..

Benim anlamadığım parmak rahimin içine kadar girer mi yoksa Doğum kanalından mı bahsediliyor..
parmağın girdiği kadar yeterli bence zaten karbonat içerek sıvı dan dolayı içeriye yayılıp alkali yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…