- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.501
Ne icin boyle yap dediOlur canim.
Kizlar dun doktor iliski oncesi temiz bi beyaz bezi karbonatli suya batir rahim icini sil dedi. Aklinizda bulunsun. Denemek isteyen olursa
Ben bisi anlamadim ya esjn mutlaka dolu olsub derken pehrizden mi bahsediyorBen acikca konustum erkek bebek icin yumurta takibi yapmak istiyorum dedim. Oda esin mutlaka dolu olsun bide onu soyledi. Dedim zarari olmaz mi yok olmaz rahim i temizler dedi
Canım zor olmaz mı bezle onu oraya nasıl olacakmış :)Karbonatli suyu sordum icip icmemek sana kalmis onemli olan mantar veya enfeksiyon olmasin dedi
Amin canım benim ne güzel yazmışsınHerkese mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli bir yıl dilerim. dualarımızın ve birbirimize yaptığımız duaların katbekat kabul olduğu, gönlümüzde her ne varsa hayırlısıyla gerçekleştiği, her seferinde önce sağlık önce sağlık dediğimiz ve sağlık bulduğumuz, bununla birlikte gelen huzuru mutluluğu kocaman kucakladığımız kayıplarımızın olmadan çoğalarak büyüdüğümüz, her daim hayırlı iyi insanlarla yolumuzun kesiştiği, evlatlarımıza iyi birer anne baba olmak şartıyla onları imanla büyütme çabamızın artması bu çabamıza karşılık kuvvetimizin ve bilgimizin artarak çoğalması, işimizde başarı hayatımızda başarı imanımızda yükselme ALLAH 'a kulluğumuzdaki doğruluk samimiyet ve harekete geçiş noktasındaki güçte RABBİM in yanımızda olması kim bilir belki birimizin duası kabul olur diyerek sizlerden dileniyorum 5 vakit aşkla şevkle huzura varmayı her ne olursa olsun önce NAMAZ İLLE NAMAZ diyerek yeni bir yıla girmeyi ve bu niyetle günlerimizin haftalarımızı aylarımızı hatta yıllarımızı geçirmeyi dilerim hepimize nasip etsin. Dualarımızın kabulü için birer fatiha okur musun? ALLAH cümlemizden RAZI olsun
dolu olsun derken 5 6 günlük cinsel perhiz, karbonatli silmek orayı o an alkali yapmak icin,Ben bisi anlamadim ya esjn mutlaka dolu olsub derken pehrizden mi bahsediyor
bi parmağını beze sarıp karbonatli suya batırıp iç tarafı silebilirsin,Canım zor olmaz mı bezle onu oraya nasıl olacakmış :)
dolu olsun derken 5 6 günlük cinsel perhiz, karbonatli silmek orayı o an alkali yapmak icin,
[/QUOTyani bizim bildigimiz seyler dimi bu doktr nerede cnm
doktorun nerde olduğunu bilmiyorum cnm, giden @3cicekannesi
Tülbent gibi biseyle olurmu acabaCanım zor olmaz mı bezle onu oraya nasıl olacakmış :)
tülbent yada ince beyaz atletler oluyor ya ondan bi parça ile olabilir, beyaz bez demiş doktorTülbent gibi biseyle olurmu acaba
Tülbent daha iyi olur bencede canım :)Tülbent gibi biseyle olurmu acaba
Ne icin boyle yap dedi
Ben bisi anlamadim ya esjn mutlaka dolu olsub derken pehrizden mi bahsediyor
Canım zor olmaz mı bezle onu oraya nasıl olacakmış :)
Tülbent gibi biseyle olurmu acaba
Tülbent daha iyi olur bencede canım :)
Benim anlamadığım parmak rahimin içine kadar girer mi yoksa Doğum kanalından mı bahsediliyor..
parmağın girdiği kadar yeterli bence zaten karbonat içerek sıvı dan dolayı içeriye yayılıp alkali yaparBenim anlamadığım parmak rahimin içine kadar girer mi yoksa Doğum kanalından mı bahsediliyor..
Aynen canimparmağın girdiği kadar yeterli bence zaten karbonat içerek sıvı dan dolayı içeriye yayılıp alkali yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?