- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.521
Bı oluruna bıraksın bu ne acele bal kürü kullanabilir klomende daha çabuk geliştiriyor da aslında valla ne desem boş kendi bilir :))Kizlar azram sizlere sormami istedi klomen kullansin mi kullanmasin mi
Yumurtası çatlamakta zorluk mu çekiyor nicin kullanacakKizlar azram sizlere sormami istedi klomen kullansin mi kullanmasin mi
Ocagi kacirmak istemiyor odaklanmis yaBı oluruna bıraksın bu ne acele bal kürü kullanabilir klomende daha çabuk geliştiriyor da aslında valla ne desem boş kendi bilir :))
Gebelik koruma biraktikdan sonra yumurtlamayi tam goremedi onun icin diyorYumurtası çatlamakta zorluk mu çekiyor nicin kullanacak
Ozaman bal kürü yapsın hormonlara bakılacaktı galiba sonucunu atsanıza buraya bakalım varmı problem :) bende hormonal sorun yaşamıştım ne dir ne değildir azıcık anlarımOcagi kacirmak istemiyor odaklanmis ya
Gidemedi ki dun sıra bitmisti bugunde tatilOzaman bal kürü yapsın hormonlara bakılacaktı galiba sonucunu atsanıza buraya bakalım varmı problem :) bende hormonal sorun yaşamıştım ne dir ne değildir azıcık anlarım
Klomen ayni zamanda kistte yapabiliyor canim doktoru ne demis onaKizlar azram sizlere sormami istedi klomen kullansin mi kullanmasin mi
bence kullansinKizlar azram sizlere sormami istedi klomen kullansin mi kullanmasin mi
Sen ne yaptin canim bugun yine kan vercekmisinKlomen ayni zamanda kistte yapabiliyor canim doktoru ne demis ona
Yok canim doktorm cumartesi gel dedi ama bugun idrar testi yaptim testi koyu ciktiSen ne yaptin canim bugun yine kan vercekmisin
korkacak bişey yokk, iyi düşünüyoruz iyi oluyorKizlar akintim cok var ya neden bu kadar cok oluyo sizce bi an kanamam olcak diyede korkmuyor degilim her akinti geldiginde kanamammi oldu acaba diye bakiyorum
Bence sen artık kan verme direkt ultrasonda kalp atışına baktır. Tekrar hayırlı olsun. Sen asalama mi yaptın yoksa testle mi takip ettin? Bizim burada kan vermiyorsun evde yapmışsan tamamdır. Seni artık kalp icin çağıyorlar ve rutin randevular başlar.Yok canim doktorm cumartesi gel dedi ama bugun idrar testi yaptim testi koyu cikti
Akıntın ise hamileliğin ilk belirtisi canim normalBence sen artık kan verme direkt ultrasonda kalp atışına baktır. Tekrar hayırlı olsun. Sen asalama mi yaptın yoksa testle mi takip ettin? Bizim burada kan vermiyorsun evde yapmışsan tamamdır. Seni artık kalp icin çağıyorlar ve rutin randevular başlar.
Alıntı olması iyi canım kuruluk olması kötüKizlar akintim cok var ya neden bu kadar cok oluyo sizce bi an kanamam olcak diyede korkmuyor degilim her akinti geldiginde kanamammi oldu acaba diye bakiyorum
Insallahhhh canimmkorkacak bişey yokk, iyi düşünüyoruz iyi oluyor
Yok canim hicbisi yapmadim ocakta asilama yapmayi dusunuyodum adet olmayinca test yapmaya karar verdim testede silik cizgi gorunce ertesti gun kan verdim kandada pozitif cikti şükür cmt. Banada erken geliyo doktor artisa bakmak icin cagirdi bende pek gitmek istemiyorum bi 10 gun beklimm sonra gidimm diyorm. sağolcnm herseyin hayirlisi❤❤❤Bence sen artık kan verme direkt ultrasonda kalp atışına baktır. Tekrar hayırlı olsun. Sen asalama mi yaptın yoksa testle mi takip ettin? Bizim burada kan vermiyorsun evde yapmışsan tamamdır. Seni artık kalp icin çağıyorlar ve rutin randevular başlar.
Haklisin canim oylede ne bilim korkmuyo degilim oyke olunca neyse hersey guzel olacak insalhAlıntı olması iyi canım kuruluk olması kötü
Sizin adiniza cok sevindim bu mutlulugu yasamayi cok hak ettiniz dualarinizin ve sabrinizin meyvesi dir bu allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tebrikler canimHaklisin canim oylede ne bilim korkmuyo degilim oyke olunca neyse hersey guzel olacak insalh
Sizin adiniza cok sevindim bu mutlulugu yasamayi cok hak ettiniz dualarinizin ve sabrinizin meyvesi dir bu allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?