Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok canim doktorm cumartesi gel dedi ama bugun idrar testi yaptim testi koyu cikti
Bence sen artık kan verme direkt ultrasonda kalp atışına baktır. Tekrar hayırlı olsun. Sen asalama mi yaptın yoksa testle mi takip ettin? Bizim burada kan vermiyorsun evde yapmışsan tamamdır. Seni artık kalp icin çağıyorlar ve rutin randevular başlar.

Akıntın ise hamileliğin ilk belirtisi canim normal

Yok canim hicbisi yapmadim ocakta asilama yapmayi dusunuyodum adet olmayinca test yapmaya karar verdim testede silik cizgi gorunce ertesti gun kan verdim kandada pozitif cikti şükür cmt. Banada erken geliyo doktor artisa bakmak icin cagirdi bende pek gitmek istemiyorum bi 10 gun beklimm sonra gidimm diyorm. sağolcnm herseyin hayirlisi❤❤❤

Sizin adiniza cok sevindim bu mutlulugu yasamayi cok hak ettiniz dualarinizin ve sabrinizin meyvesi dir bu allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tebrikler canim
çok sağol canımmmm
Allah razi olsun
Rabbim dileyen isteyen Her kuluna nasip etsin
Allah gönlüne göre versinn insaallah canim tèşekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…