Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
tamam canım şöyle diyeyim . ben 31 yaşındayım 1 ekliyorum 32 oluyor. otomatik hesaplamada ocak erkek gosteriyor. diğer tablo olan da yine 32 yaş kız gosteriyor
Buradan bak cnm hep baktığım yer

8 899eylulgelini canım azra klomen kullanmasın doktora sormadan o kist yapıyor ocakta hamile kalayım derken kist olursa onu eritmeden bırak hamile kalmayı deneme dahi yapamaz doktor kontrolünde kullanılan bir ilac klomen..

Prensesim2016 canım tekrar tebrik ederim Rabbim Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Bende de cin takvimi iki cocukta da tuttu. Ve bu yıl olayını ben özellikle denkgetirdim canım

2008
2012
2017
Bende tutmuyo canim

3 cicek annesi canım doktor ne dedi sana hızlı hızlı okudum kacırmıs olmayım
Canim hormon tahlili yapti. Dun sonuc icin aricaktim unuttum yarina kaldi.
Yumurta takibi yapicak.
Esin cok dolu olsun dedi.
Birde iliski oncesi temiz beyaz bi bezi karbonatli suya batir icini sil dedi.
Ovulasyon testi koyulasinca akinti baslayinca gidicem tekrar

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım bu ay nasip etsin Rabbim

Otomatiğe baktım canım bide gebelik planlama var oraya baktım subat doğumluyum yasıma eklemem gerekiyor mu bilmiyorum otomatik baktım. O 9 ay ekleme muhabbeti kızımda tutmadı buna da bakmadım

Sagolasin canim amin inss

Bende de cin takvimi iki cocukta da tuttu. Ve bu yıl olayını ben özellikle denkgetirdim canım
Bende psikolojik olarak eğer bilinçli bir şekilde hamile kalsaydım tek yılda kalacaktım. Ama Rabbim zaten öyle yazmış. Gerçi bana kalsa sende biliyorsun kapatmıştım bu defteri
Çin takvimine göre erkek diyor valla. Rabbim inşallah nasip eder. Süpriz oldu ama şimdi aylar geçmeyecek cinsiyete kadar. Allahım ne olur sağlıklı hayırlı bir oğul nasip etsin isteyen herkese içinde bana da.
2008
2012
2017
Bende tutmuyo canim

Benim çok dikkatimi çekti bir kaç kişi de tuttu. 2017olan hangi ay doğum yaptın?

2017 nisanda kaldim Aralik 27 de dogum yaptim canim

Ben şöyle yaptım bak kızıma çift yıl tek ay da hamile kaldım. Bunda dedim tek yıl çift ayda hamile kalacam. 2019 şubatta kaldım aynı sene içinde dogum yaptım işte

Ben şöyle yaptım bak kızıma çift yıl tek ay da hamile kaldım. Bunda dedim tek yıl çift ayda hamile kalacam. 2019 şubatta kaldım aynı sene içinde dogum yaptım işte
Valla benim de senin şn gibi olmuşum. 2019 sat adet 17kasım yumurtlama Aralıkk ayına denk geldi. İnşallah duanı eksik etme. Ne kadarlık oldu senin oğlun şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…