- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.561
tamam canım şöyle diyeyim . ben 31 yaşındayım 1 ekliyorum 32 oluyor. otomatik hesaplamada ocak erkek gosteriyor. diğer tablo olan da yine 32 yaş kız gosteriyor
tamam canım ona da bakayimKuzum bir sey hesaplama direk tabloya bakarak yap yasin neyse o
tamam canım bakayimBuradan bak cnm hep baktığım yerÇin Takvimi 2025 Otomatik Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Ben baktım erkek gösteriyor. İnşallah doğrudurtamam canım bakayim
Bende de cin takvimi iki cocukta da tuttu. Ve bu yıl olayını ben özellikle denkgetirdim canımBen baktım erkek gösteriyor. İnşallah doğrudurkızlar birde benim 3 kız var ve fark ettim ki hepsine çift senelerde hamile kalmışım. 2010,2012,2014 acaba bunun da etkisi var mıdır? Sizde kendinize bir baksanız
2008Ben baktım erkek gösteriyor. İnşallah doğrudurkızlar birde benim 3 kız var ve fark ettim ki hepsine çift senelerde hamile kalmışım. 2010,2012,2014 acaba bunun da etkisi var mıdır? Sizde kendinize bir baksanız
Canim hormon tahlili yapti. Dun sonuc icin aricaktim unuttum yarina kaldi.3 cicek annesi canım doktor ne dedi sana hızlı hızlı okudum kacırmıs olmayım
Amin allah razi olsun hepimizin insalah canimRabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım bu ay nasip etsin RabbimCanim hormon tahlili yapti. Dun sonuc icin aricaktim unuttum yarina kaldi.
Yumurta takibi yapicak.
Esin cok dolu olsun dedi.
Birde iliski oncesi temiz beyaz bi bezi karbonatli suya batir icini sil dedi.
Ovulasyon testi koyulasinca akinti baslayinca gidicem tekrar
Amin canimsin. Allah razi olsun.Hadi hayırlısı olsun inşallah canım bu ay nasip etsin Rabbim
Otomatiğe baktım canım bide gebelik planlama var oraya baktım subat doğumluyum yasıma eklemem gerekiyor mu bilmiyorum otomatik baktım. O 9 ay ekleme muhabbeti kızımda tutmadı buna da bakmadımK Khvekokusu20 cnm çin takvimine yaş ekleyerek mi baktın bi de başka Çin takvimi de var oraya baktın mı ( × o ) olan
Yaşa hamile kaldığın ayı ekliyosun 9 çıkartıyosun tekse erkek çiftse kız gibi gibi bir sürü şey
Sagolasin canim amin inss8 899eylulgelini canım azra klomen kullanmasın doktora sormadan o kist yapıyor ocakta hamile kalayım derken kist olursa onu eritmeden bırak hamile kalmayı deneme dahi yapamaz doktor kontrolünde kullanılan bir ilac klomen..
Prensesim2016 canım tekrar tebrik ederim Rabbim Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Kız ben bunu ne ara kaçırdım canım gözün aydın olsun ya çok sevindim sabrının meyvesi geldi inşallah oh şükürler olsunAllahin izniyle evet canim
Bende psikolojik olarak eğer bilinçli bir şekilde hamile kalsaydım tek yılda kalacaktım. Ama Rabbim zaten öyle yazmış. Gerçi bana kalsa sende biliyorsun kapatmıştım bu defteriBende de cin takvimi iki cocukta da tuttu. Ve bu yıl olayını ben özellikle denkgetirdim canım
2008
2012
2017
Bende tutmuyo canim
2017 nisanda kaldim Aralik 27 de dogum yaptim canimBende psikolojik olarak eğer bilinçli bir şekilde hamile kalsaydım tek yılda kalacaktım. Ama Rabbim zaten öyle yazmış. Gerçi bana kalsa sende biliyorsun kapatmıştım bu defteri
Çin takvimine göre erkek diyor valla. Rabbim inşallah nasip eder. Süpriz oldu ama şimdi aylar geçmeyecek cinsiyete kadar. Allahım ne olur sağlıklı hayırlı bir oğul nasip etsin isteyen herkese içinde bana da.
Benim çok dikkatimi çekti bir kaç kişi de tuttu. 2017olan hangi ay doğum yaptın?
Ben şöyle yaptım bak kızıma çift yıl tek ay da hamile kaldım. Bunda dedim tek yıl çift ayda hamile kalacam. 2019 şubatta kaldım aynı sene içinde dogum yaptım işteBende psikolojik olarak eğer bilinçli bir şekilde hamile kalsaydım tek yılda kalacaktım. Ama Rabbim zaten öyle yazmış. Gerçi bana kalsa sende biliyorsun kapatmıştım bu defteri
Çin takvimine göre erkek diyor valla. Rabbim inşallah nasip eder. Süpriz oldu ama şimdi aylar geçmeyecek cinsiyete kadar. Allahım ne olur sağlıklı hayırlı bir oğul nasip etsin isteyen herkese içinde bana da.
Benim çok dikkatimi çekti bir kaç kişi de tuttu. 2017olan hangi ay doğum yaptın?
Valla benim de senin şn gibi olmuşum. 2019 sat adet 17kasım yumurtlama Aralıkk ayına denk geldi. İnşallah duanı eksik etme. Ne kadarlık oldu senin oğlun şimdi?Ben şöyle yaptım bak kızıma çift yıl tek ay da hamile kaldım. Bunda dedim tek yıl çift ayda hamile kalacam. 2019 şubatta kaldım aynı sene içinde dogum yaptım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?