- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.581
Anladım canım. Zaten hep tahmin bunlar. Şimdi ben hamileyim ya kendi kendimi kandırıp oylamaya uğraşıyorum işte. Halbuki onlar ne bilecek. ALLAH mr verdiyse o işte. İnşallah sıkıp dişimizi göreceğim. Rabbim bunu süpriz verdiyse yazmıştır yazgımızı2017 nisanda kaldim Aralik 27 de dogum yaptim canim
InsAllah bu defa gonlune gore verir Rabbim hayirli saglikli bi sekildeAnladım canım. Zaten hep tahmin bunlar. Şimdi ben hamileyim ya kendi kendimi kandırıp oylamaya uğraşıyorum işte. Halbuki onlar ne bilecek. ALLAH mr verdiyse o işte. İnşallah sıkıp dişimizi göreceğim. Rabbim bunu süpriz verdiyse yazmıştır yazgımızı
Bugun tam 2 aylık oldu canımValla benim de senin şn gibi olmuşum. 2019 sat adet 17kasım yumurtlama Aralıkk ayına denk geldi. İnşallah duanı eksik etme. Ne kadarlık oldu senin oğlun şimdi?
InsAllah bu defa gonlune gore verir Rabbim hayirli saglikli bi sekilde
Oh kıyamam ona ben. Benim için de kokla maşallah. Duanı eksik etme canım bana daBugun tam 2 aylık oldu canım
MasallahBugun tam 2 aylık oldu canım
Ederim canım etmem miOh kıyamam ona ben. Benim için de kokla maşallah. Duanı eksik etme canım bana da
2017 de benim de kizim oldu canim 31 martta hamile kalmisim aralikta dogum yaptimBende psikolojik olarak eğer bilinçli bir şekilde hamile kalsaydım tek yılda kalacaktım. Ama Rabbim zaten öyle yazmış. Gerçi bana kalsa sende biliyorsun kapatmıştım bu defteri
Çin takvimine göre erkek diyor valla. Rabbim inşallah nasip eder. Süpriz oldu ama şimdi aylar geçmeyecek cinsiyete kadar. Allahım ne olur sağlıklı hayırlı bir oğul nasip etsin isteyen herkese içinde bana da.
Benim çok dikkatimi çekti bir kaç kişi de tuttu. 2017olan hangi ay doğum yaptın?
Olsun canim dalginliğina gelmistir onemli degil sagol canim benim insallah allah razi olsunn ❤Kız ben bunu ne ara kaçırdım canım gözün aydın olsun ya çok sevindim sabrının meyvesi geldi inşallah oh şükürler olsun
MasallahBugun tam 2 aylık oldu canım
Canim sen kac haftaliksin kalp atisini duydunmuBende psikolojik olarak eğer bilinçli bir şekilde hamile kalsaydım tek yılda kalacaktım. Ama Rabbim zaten öyle yazmış. Gerçi bana kalsa sende biliyorsun kapatmıştım bu defteri
Çin takvimine göre erkek diyor valla. Rabbim inşallah nasip eder. Süpriz oldu ama şimdi aylar geçmeyecek cinsiyete kadar. Allahım ne olur sağlıklı hayırlı bir oğul nasip etsin isteyen herkese içinde bana da.
Benim çok dikkatimi çekti bir kaç kişi de tuttu. 2017olan hangi ay doğum yaptın?
benim 2013 ve 2017 hamile kaldığım yıllar ıkiside kız cnmBen baktım erkek gösteriyor. İnşallah doğrudurkızlar birde benim 3 kız var ve fark ettim ki hepsine çift senelerde hamile kalmışım. 2010,2012,2014 acaba bunun da etkisi var mıdır? Sizde kendinize bir baksanız
hayiiirrrr büyük kız 2013 aralık hem çift hem tekbüyük kıza 2014 aralık hamile kalmışım çift
küçük kıza 2017 mart hamile kalmışım tek
inşallah oğlana da 2020 ocakta hamile kalırım hem çift hem tek
Bugun tam 2 aylık oldu canım
Ay maşallah ne çabuk geçiyorBugun tam 2 aylık oldu canım
Bide bana sorAy maşallah ne çabuk geçiyor
Canim sen kac haftaliksin kalp atisini duydunmu
benim 2013 ve 2017 hamile kaldığım yıllar ıkiside kız cnm
O zaman sende de tuttuhayiiirrrr büyük kız 2013 aralık hem çift hem tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?