- 18 Haziran 2019
- 30
- 6
- 86
- 31
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.601
ay ne tuttu bendeYok canım. Ben 5+1 acilde alttan baktılar sadece kese gözüktü. Şimdi yarın 6+4 olacağım. 14ocağa randevu alabildim
Sende tuttu o zaman. Bu sene hamile kal
O zaman sende de tuttuikiside tek yıl
Bu sizde doğru çıktımı?Buradan bak cnm hep baktığım yerÇin Takvimi 2025 Otomatik Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
İki kızında tek senede hamile kalınca olmuş. Ben de kızlara 2010,2012,2014 de hamile kaldım. Çift senelerde. Sen 2020de kalırsan belki de erkek oluray ne tuttu bendebi anlatır mısın bana
Pik yumurtanın çatlamasının yakın olduğu pu demekHamile kalan arkadaşlar varmış hayırlı olsun kuçağınıza almayi nasip etsin rabbim darısı evlad sahibi olmak isteyen herkeze inşallah
Benim iki oğlum da tabloya göre olana denk gelmiş canım bende inanmıyorum ma öyle de bi renk geliş olmuşotomatik hesaplama da ocak erkek gosteriyor yaş cin takvimine göre yaş 32 diyor. fakat normal tablo var ya oraya 32 ye bakınca ocak kız gösteriyor, hangisine inanayim
Sağ ol canımPik yumurtanın çatlamasının yakın olduğu pu demek
Ben bi ogluma 2014 bi oğluma 2017 de kaldım canımsenin ki denk gelmiş olabilirBen baktım erkek gösteriyor. İnşallah doğrudurkızlar birde benim 3 kız var ve fark ettim ki hepsine çift senelerde hamile kalmışım. 2010,2012,2014 acaba bunun da etkisi var mıdır? Sizde kendinize bir baksanız
Hımmm anladm canim allah gonlune gore versin hayirlsiyla insaallahYok canım. Ben 5+1 acilde alttan baktılar sadece kese gözüktü. Şimdi yarın 6+4 olacağım. 14ocağa randevu alabildim
Sende tuttu o zaman. Bu sene hamile kal
O zaman sende de tuttuikiside tek yıl
Amin ins rabbim cumlemize nasip etsinHamile kalan arkadaşlar varmış hayırlı olsun kuçağınıza almayi nasip etsin rabbim darısı evlad sahibi olmak isteyen herkeze inşallah
ayy ağzın bal yesin inşallah canım, inşallah senin de erkektir, güzel haberlerle çostur burayı insallahİki kızında tek senede hamile kalınca olmuş. Ben de kızlara 2010,2012,2014 de hamile kaldım. Çift senelerde. Sen 2020de kalırsan belki de erkek olurtahmin sadece benim ki
benim kızlarda da tutuyor da ben yaş olayını halen anlamadım, normal yasim 31 , cin takvime göre 32 yim. dün yılbaşı oldu ya ben 33 oldum mu ona göre, ya ben bi yerde yanlışlık yapıyorum da bulamıyorumBenim iki oğlum da tabloya göre olana denk gelmiş canım bende inanmıyorum ma öyle de bi renk geliş olmuş
ocakta deneme yapacağım ya 33 un ocağına mi bakmam lazimbenim kızlarda da tutuyor da ben yaş olayını halen anlamadım, normal yasim 31 , cin takvime göre 32 yim. dün yılbaşı oldu ya ben 33 oldum mu ona göre, ya ben bi yerde yanlışlık yapıyorum da bulamıyorum
Hangi ayda 33 olacaksan o aya kadar 32 bakacaksın canım bencebenim kızlarda da tutuyor da ben yaş olayını halen anlamadım, normal yasim 31 , cin takvime göre 32 yim. dün yılbaşı oldu ya ben 33 oldum mu ona göre, ya ben bi yerde yanlışlık yapıyorum da bulamıyorum
temmuz dogumluyum temmuza kadar 32 bakayım öyleyseHangi ayda 33 olacaksan o aya kadar 32 bakacaksın canım bence
Öyle yap canım siz erkeğe hasret biz Kıza Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahtemmuz dogumluyum temmuza kadar 32 bakayım öyleyse
aminn insallah cnm hakkimizda hayırlıysa , kız isteyene kız, erkek isteyene erkek nasip etsin AllahımÖyle yap canım siz erkeğe hasret biz Kıza Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlısı ama içimden bir ses kızın olacak diyor yoğun bir şekilde.ayy ağzın bal yesin inşallah canım, inşallah senin de erkektir, güzel haberlerle çostur burayı insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?