Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
otomatik hesaplama da ocak erkek gosteriyor yaş cin takvimine göre yaş 32 diyor. fakat normal tablo var ya oraya 32 ye bakınca ocak kız gösteriyor, hangisine inanayim
Benim iki oğlum da tabloya göre olana denk gelmiş canım bende inanmıyorum ma öyle de bi renk geliş olmuş

Ben bi ogluma 2014 bi oğluma 2017 de kaldım canımsenin ki denk gelmiş olabilir

İki kızında tek senede hamile kalınca olmuş. Ben de kızlara 2010,2012,2014 de hamile kaldım. Çift senelerde. Sen 2020de kalırsan belki de erkek olur tahmin sadece benim ki
ayy ağzın bal yesin inşallah canım, inşallah senin de erkektir, güzel haberlerle çostur burayı insallah

Benim iki oğlum da tabloya göre olana denk gelmiş canım bende inanmıyorum ma öyle de bi renk geliş olmuş
benim kızlarda da tutuyor da ben yaş olayını halen anlamadım, normal yasim 31 , cin takvime göre 32 yim. dün yılbaşı oldu ya ben 33 oldum mu ona göre, ya ben bi yerde yanlışlık yapıyorum da bulamıyorum

benim kızlarda da tutuyor da ben yaş olayını halen anlamadım, normal yasim 31 , cin takvime göre 32 yim. dün yılbaşı oldu ya ben 33 oldum mu ona göre, ya ben bi yerde yanlışlık yapıyorum da bulamıyorum
ocakta deneme yapacağım ya 33 un ocağına mi bakmam lazim

Hangi ayda 33 olacaksan o aya kadar 32 bakacaksın canım bence

Öyle yap canım siz erkeğe hasret biz Kıza Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
aminn insallah cnm hakkimizda hayırlıysa , kız isteyene kız, erkek isteyene erkek nasip etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…