Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

heyecanlı bir yıl heyecanlı aylar ALLAH ım hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah... bende ocak ayında yapmayı düşünüyordum plan ama ŞUBAT a ertelendi bakalım kaç ay daha ertelenecek korkuyom ben yaaa niyeyse bi türlü tamam diyemiyorum ALLAH ım güç kuvvet ilham ver

benim kızlarda da tutuyor da ben yaş olayını halen anlamadım, normal yasim 31 , cin takvime göre 32 yim. dün yılbaşı oldu ya ben 33 oldum mu ona göre, ya ben bi yerde yanlışlık yapıyorum da bulamıyorum
Hayır cnm 33 bakmicaksin doğum günün tam döngü olmadan 33 olmaz..yil dönse bile..otomatik hesapla..

günaydın :) otomatik çin takviminden bende baktım.hamile kaldığım ayı yanlış hesaplamıyorsam kızım için tutuyor .2013 kasım.. bakalım bu ocak içinde erkek gösteriyor tutturabilirsek

canım kızım onu çok seviyorum çok akıllı bi abla olcak inşallah.kaptırdım kendimi kızıma bakıp hayallerini kuruyorum.kuzum da diyor anne niye gülüyorsun ya diye

Amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Bende çok korkuyorum ya. adet oldum son gün denesem mi diyorum bi yandan doktora gidicem. Bi yandan olma yada olmama ihtimalleri derken kafam

günaydın :) otomatik çin takviminden bende baktım.hamile kaldığım ayı yanlış hesaplamıyorsam kızım için tutuyor .2013 kasım.. bakalım bu ocak içinde erkek gösteriyor tutturabilirsek
benim kızlarda da tutuyor canım, darısı oğlanlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…