Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence git gide koyulaşmış canım a normal bir durum var gibi durmuyor

Canim masallah gayet guzel.

Gayet güzel koyuluk cnm arttığı bariz ortada..aklına başka şeyler getirme

Gayet güzel koyuluk cnm arttığı bariz ortada..aklına başka şeyler getirme
Arttığı ortada canim iste sorun testlerde degil bende herhalde bu duygusallikla nasil bas edecegimi bilmiyrm az once nette video izledim o bebeklern kalp atislarini duyunca oturup aglamaya basladim benim gunum gelince masil tutcam kendimi bilmiyirum insallah bu kez rabbim nasip eder hayirlisiyla bebegimin kalp atislarini duymayi

Cok soru soryrm kusira bakma canim senin sat ne zamandi ben ben adetimin 38. Gunu kan testi yaptirdim 57 cikti bugun 42. Gundeyim tam 6. Haftadayim sat'a gore ama iste yarinki sonuc ne cikcak merak ediyorum sen ne zaman gitceksin
Benim son adet 17kasım. Ama döngüm düzensiz. 30_34gün arası oluyorum. Şuan adete göre 6+5 . Ben acile gittim orada bakıldı değer 764 bu değerde gözükmez ama deyip vajinal ultrason yapıp keseyi gördüler 5+1 de. Randevum 14 ocak 8+2 olacağım o zamana. Bana kalsa ben hamile değilim ama

Maşallah canim rabbim tamamina erdirsin inşallah herseyin hayirlisi saglik olsunda biz bisi hissetmeskte olur bende bisi hissetmiyirum simdilik 2 gundur akinti disimda belirtilerim sönmus durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…