- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.661
Kasikla dene canim benimkide icmezdi ben hep kasikla veriridimGunaydınlarrrya kızlar bebegim mama içmiyor naptıysam içiremedim napıcam ben ya
memene yapıştır şırıngayla yan taraftan sık kokuyla belki içebilirGunaydınlarrrya kızlar bebegim mama içmiyor naptıysam içiremedim napıcam ben ya
Insallah canimAmin canim Allah razi olsun.
Bu defa saglikla kucagina alirsin insAllah
Bence git gide koyulaşmış canım a normal bir durum var gibi durmuyorEki Görüntüle 2572042 kizlar koyuluk nasil sizce en alttaki bu sabah yaptim yarin gitcem degerin artisina bakilcak cok heyecanliyim birazda korkuyorum ya az artiyosa bu degerama testleri 2 gunde bir yapiyorum koyuluklari iyi dimi yani normal gorunuyo bana gore ama sizlerede sormak istedim ❤ ❤❤❤❤ ❤
Günaydın canım. Neden içmiyor ki acaba?Gunaydınlarrrya kızlar bebegim mama içmiyor naptıysam içiremedim napıcam ben ya
Senin kandaki ilk değerin ne kadar cikmisti canim baktirmismiydinBence git gide koyulaşmış canım a normal bir durum var gibi durmuyor
Canim benimkilerde 2. 3. Ayda bi mama ve meme reddi oldu. Geciyo merak etme. Biraz fazla aciksin oyle dene canim. Gecer insAllahGunaydınlarrrya kızlar bebegim mama içmiyor naptıysam içiremedim napıcam ben ya
Canim masallah gayet guzel.Eki Görüntüle 2572042 kizlar koyuluk nasil sizce en alttaki bu sabah yaptim yarin gitcem degerin artisina bakilcak cok heyecanliyim birazda korkuyorum ya az artiyosa bu degerama testleri 2 gunde bir yapiyorum koyuluklari iyi dimi yani normal gorunuyo bana gore ama sizlerede sormak istedim ❤ ❤❤❤❤ ❤
Senin kandaki ilk değerin ne kadar cikmisti canim baktirmismiydin
Gayet güzel koyuluk cnm arttığı bariz ortada..aklına başka şeyler getirmeEki Görüntüle 2572042 kizlar koyuluk nasil sizce en alttaki bu sabah yaptim yarin gitcem degerin artisina bakilcak cok heyecanliyim birazda korkuyorum ya az artiyosa bu degerama testleri 2 gunde bir yapiyorum koyuluklari iyi dimi yani normal gorunuyo bana gore ama sizlerede sormak istedim ❤ ❤❤❤❤ ❤
Ya bu sabahki masallah koyu cikti 2gundir belirti hissetmiyorum acaba bisimi oldu dedim taki testimi gorene kadar canim bunada şükürCanim masallah gayet guzel.
Cok soru soryrm kusira bakma canim senin sat ne zamandi ben ben adetimin 38. Gunu kan testi yaptirdim 57 cikti bugun 42. Gundeyim tam 6. Haftadayim sat'a gore ama iste yarinki sonuc ne cikcak merak ediyorum764ader geçtikten 1 hafta sonrası
Arttığı ortada canim iste sorun testlerde degil bende herhaldeGayet güzel koyuluk cnm arttığı bariz ortada..aklına başka şeyler getirme
Benim son adet 17kasım. Ama döngüm düzensiz. 30_34gün arası oluyorum. Şuan adete göre 6+5 . Ben acile gittim orada bakıldı değer 764 bu değerde gözükmez ama deyip vajinal ultrason yapıp keseyi gördüler 5+1 de. Randevum 14 ocak 8+2 olacağım o zamana. Bana kalsa ben hamile değilim amaCok soru soryrm kusira bakma canim senin sat ne zamandi ben ben adetimin 38. Gunu kan testi yaptirdim 57 cikti bugun 42. Gundeyim tam 6. Haftadayim sat'a gore ama iste yarinki sonuc ne cikcak merak ediyorumsen ne zaman gitceksin
Bu aksam 23.00 bitiyor canm dr gitmis yumurtaciklari gayet guzel gelismedeymis
Maşallah canim rabbim tamamina erdirsin inşallah herseyin hayirlisi saglik olsunda biz bisi hissetmeskte olur bende bisi hissetmiyirum simdilik 2 gundur akinti disimda belirtilerim sönmus durumdaBenim son adet 17kasım. Ama döngüm düzensiz. 30_34gün arası oluyorum. Şuan adete göre 6+5 . Ben acile gittim orada bakıldı değer 764 bu değerde gözükmez ama deyip vajinal ultrason yapıp keseyi gördüler 5+1 de. Randevum 14 ocak 8+2 olacağım o zamana. Bana kalsa ben hamile değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?