- 9 Aralık 2015
- 980
- 1.877
- 113
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.701
Hayir kiz ne yontemi asilama dusunuyodum bu ay icin hic aklimda yoktu bile gelisi guzel oldu oylece bakalim ins hayirli saglikli bi evlattir 3 dusukten sonra az tereddut var icimde rabbimin nucizesi isteBlr haftamız var aramızdasen yöntem denedin mi?
Dualarim sizinleeinşallah canimm şuan bize en çok lazım olan sen ve diger hamile arkadaslar
Hayir ama kotu olmak yokk dua etmek var bak bu ay topikte herkes hamile kalcak ogluslarina hisediyorummsinirlerim alt üst valla. çok kötüyüm
Evet canımAllah sabir versinn sana ins canim ne diyim 3 kįzinmi vardi senin
Senin ilk mi?Hayir kiz ne yontemi asilama dusunuyodum bu ay icin hic aklimda yoktu bile gelisi guzel oldu oylece bakalim ins hayirli saglikli bi evlattir 3 dusukten sonra az tereddut var icimde rabbimin nucizesi iste
duasıinşallah canimm şuan bize en çok lazım olan sen ve diger hamile arkadaslar
insallah canim benim dua etHayir ama kotu olmak yokk dua etmek var bak bu ay topikte herkes hamile kalcak ogluslarina hisediyorumm
Aşıdan sonra böyle oldu nerdeyse 1 haftadır böyle 3 gundur iyice cogaldıne zamandır içmiyor gazı felan olabilir mi
Canım denedim hepsini almıyor 2 büklüm oluyor mama içmemek içinKasikla dene canim benimkide icmezdi ben hep kasikla veriridim
Canım anne sütü almıyor mama içiyordu şimdi onu da almıyormemene yapıştır şırıngayla yan taraftan sık kokuyla belki içebilir
Maşallah koyuluk git gide artmış gayet iyi Saglıkla gelsin inşallah minikEki Görüntüle 2572042 kizlar koyuluk nasil sizce en alttaki bu sabah yaptim yarin gitcem degerin artisina bakilcak cok heyecanliyim birazda korkuyorum ya az artiyosa bu degerama testleri 2 gunde bir yapiyorum koyuluklari iyi dimi yani normal gorunuyo bana gore ama sizlerede sormak istedim ❤ ❤❤❤❤ ❤
Canım doktora gittik bugun ultrasonda bakıldı bagırsaklarında müthiş bi gaz var dedi fitil verdi ondan içmiyor olabilirmiş idrar tahlili temiz cıktı cunkuGünaydın canım. Neden içmiyor ki acaba?
Canım inanki 10 saat aç durduğu oldu gene de almıyor yaCanim benimkilerde 2. 3. Ayda bi mama ve meme reddi oldu. Geciyo merak etme. Biraz fazla aciksin oyle dene canim. Gecer insAllah
Hadi hayırlısı bende klomen ve inofolic kullandım. Catlatma ignesi düşünüyor musun canımyeni doktotdan geldim bende. hormon testi yapıldı. fakat hepsi çıkmamış. yarın tekrar gidicem. yarın klomen başlıyorum. Bi de inofolic verdi. haftaya cuma tekrar gidicem. adetin 10.günü oluyor. Allah izin verirse ondan sonraki günler önemli işte çatlama takip basliyoruz, muhtemelen 13 ocak pazartesi olacak. hayırlısı insallah
Çok geçmiş olsun canımAşıdan sonra böyle oldu nerdeyse 1 haftadır böyle 3 gundur iyice cogaldı
Canım denedim hepsini almıyor 2 büklüm oluyor mama içmemek için
Canım anne sütü almıyor mama içiyordu şimdi onu da almıyor
Maşallah koyuluk git gide artmış gayet iyi Saglıkla gelsin inşallah minik
Canım doktora gittik bugun ultrasonda bakıldı bagırsaklarında müthiş bi gaz var dedi fitil verdi ondan içmiyor olabilirmiş idrar tahlili temiz cıktı cunku
Canım inanki 10 saat aç durduğu oldu gene de almıyor ya
Hadi hayırlısı bende klomen ve inofolic kullandım. Catlatma ignesi düşünüyor musun canım
Rabbim şifa versin kuzucugaAşıdan sonra böyle oldu nerdeyse 1 haftadır böyle 3 gundur iyice cogaldı
Canım doktora gittik bugun ultrasonda bakıldı bagırsaklarında müthiş bi gaz var dedi fitil verdi ondan içmiyor olabilirmiş idrar tahlili temiz cıktı cunku
Hadi hayırlısı bende klomen ve inofolic kullandım. Catlatma ignesi düşünüyor musun canım
Geçmiş olsun.mamasini değiştirmeyi deneyinRabbim şifa versin kuzucuga
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin kuzucuga
Sagol canım denicemGeçmiş olsun.mamasini değiştirmeyi deneyin
o konuyu konuşmadık canım çatlama iğnesi den bahsetmedi. yalnız benim tsh düşük cikti o kafami kurcaliyorAşıdan sonra böyle oldu nerdeyse 1 haftadır böyle 3 gundur iyice cogaldı
belki kacirmissindir, belki de yumurtlama olmayacaktır bu ayArkadaslar takvime gore bugun yumurtalamam lazim. ClearBlue hala bana yumurtalamiyorsun diyor varmi boyle birsey? 12 gun sonra adet olacam. Adet dongum 24-28 arasi.
Canım bi kac içinde koyulasacak gibi yada kacırmış olabilirsinArkadaslar takvime gore bugun yumurtalamam lazim. ClearBlue hala bana yumurtalamiyorsun diyor varmi boyle birsey? 12 gun sonra adet olacam. Adet dongum 24-28 arasi.
Kac cıktı. Benimde düşüktü hemen ilaca basladım hamile kalıncao konuyu konuşmadık canım çatlama iğnesi den bahsetmedi. yalnız benim tsh düşük cikti o kafami kurcaliyor
Canım Hamile misinSenin ilk mi?
Kuzum gözün aydın doğum yaptın demek Allah analı babalı büyütsün canım.Hoşgelmiş prensinKac cıktı. Benimde düşüktü hemen ilaca basladım hamile kalınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?