- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.681
❤Az kalmis. Bugunlerde çatlama olsada gerdeğe uğurlasak onuBu aksam 23.00 bitiyor canm dr gitmis yumurtaciklari gayet guzel gelismedeymis
Allah hayırlısını nasip etsin. Ama bilmiyorm doktora gitmek istiyorum bir yandan diğer yandan 14 ocağa kadar sabretmek istiyorum. Diğer hamileliklerimde mide bulantısı kusma hep vardı. Bunda yok birşey. Bir göğüslerim büyüdü ama sol daha büyük ve acıyor. Ayaklarım buz kesiyor arada ısınmıyor. Kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum. Bugün sağlık ocağına kan verdim pazartesi sonuçları alacağımMaşallah canim rabbim tamamina erdirsin inşallah herseyin hayirlisi saglik olsunda biz bisi hissetmeskte olur bende bisi hissetmiyirum simdilik 2 gundur akinti disimda belirtilerim sönmus durumda
Bu uygulama nasil bulunur acabaBuradan bak cnm hep baktığım yerÇin Takvimi 2025 Otomatik Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
Otomatik çin takvimi hesaplama ile hamile kaldığınız aya göre yaşınızı ve ardından doğacak çocuğunuzun cinsiyetini tahmini olarak belirleyebilirsiniz.cin-takvimi.gen.tr
Mrb doğum yiliniza eğer ocak şubat ayı dogduysaniz +2 diğer aylarda +1 ekleyerek çin yılı yaşinizi bulursunuz ordan da yaşa karşılık gelen ilişki ayınizi bularak cinsiyet tahmini yapabilirsiniz..takvim böyle tabloya bakarak da otomatik doğum yolu girerek de bakılabilir.. son adet tarihine 14 ekleyerek ilişki ayınizi bulabilirsiniz bilmiyorsanız.. ay sonları ilişkiniz olduysa bir sonraki aya bakacaksınız..✌Bu uygulama nasil bulunur acaba
Bekle canim gunun gelene kadar en iyisi hayirli haberler alirsin insAllah hayırlısını nasip etsin. Ama bilmiyorm doktora gitmek istiyorum bir yandan diğer yandan 14 ocağa kadar sabretmek istiyorum. Diğer hamileliklerimde mide bulantısı kusma hep vardı. Bunda yok birşey. Bir göğüslerim büyüdü ama sol daha büyük ve acıyor. Ayaklarım buz kesiyor arada ısınmıyor. Kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum. Bugün sağlık ocağına kan verdim pazartesi sonuçları alacağım
ben varım bennn❤Az kalmis. Bugunlerde çatlama olsada gerdeğe uğurlasak onuartik birinizi uğurlamanin vakti geldi 3 cicek annesi L Laladunya M Matthillda varmiydi baska gideck olam azramm hepsini liste yapmisti amaa arka sayfalarda kaldi simdi o bu gece yeni listeyi yaparsin artikk ❤❤❤❤
Ben baş edemiyorum canım çok kötüyüm boğulacak gibi oluyorum. Rabbim den gelene razı olmakla beraber şeytan ve nefsim beni çok yoruyor. Allahım en doğrusunu bilir ama bir kızın olacak ise etrafımdaki insanları bakışları düşünemiyorum. Allah şeytanın ve nefsimin el ne bırakma beni ne olur. Yardımına ihtiyacım var içimdeki sıkıntılarından beni kurtarBekle canim gunun gelene kadar en iyisi hayirli haberler alirsin ins
Ay hadi inşallah sağlık layeni doktotdan geldim bende. hormon testi yapıldı. fakat hepsi çıkmamış. yarın tekrar gidicem. yarın klomen başlıyorum. Bi de inofolic verdi. haftaya cuma tekrar gidicem. adetin 10.günü oluyor. Allah izin verirse ondan sonraki günler önemli işte çatlama takip basliyoruz, muhtemelen 13 ocak pazartesi olacak. hayırlısı insallah
Olacak olacakben varım bennn13 14 ocak gibi deneme olacak inşallah , olmasa mi acaba kalbim çarpıyor
Amin canim .kotu dusunme ya. Stres cok etkiliyo iyi dusun iyi olsun❤ dua et bol bol rabbim ins gonlune gore verir eger eger randevu vaktinden once gitmek istiyosan git belki icin rahatlar biraz rahat ol bak bazen bende kotu dusunuyorum ama bizim ne dusundugumuz degil allahin bizim hakkimizda ne yazdigi onemli o herseyin hayirlisini versin takdiri ilahi artik ondan gelen herseye raziyizBen baş edemiyorum canım çok kötüyüm boğulacak gibi oluyorum. Rabbim den gelene razı olmakla beraber şeytan ve nefsim beni çok yoruyor. Allahım en doğrusunu bilir ama bir kızın olacak ise etrafımdaki insanları bakışları düşünemiyorum. Allah şeytanın ve nefsimin el ne bırakma beni ne olur. Yardımına ihtiyacım var içimdeki sıkıntılarından beni kurtar
Ay hadi inşallah sağlık labende 15 den sonra başlıyorum allah'ın izniyle..
Tevekkül ediyorum canım sürekli duadayım ama vesvese bitmiyor. RABBİM DEN gelene razı olmadan inan planda olmayan beklemediğim bu hamileliği devam Ettirmezdim. Rıza gösterdim amenna dedim. İnşallah Rabbim imanımı artırsın şeytana ve nefsime karşı irademiz güçlendirsin.Amin canim .kotu dusunme ya. Stres cok etkiliyo iyi dusun iyi olsun❤ dua et bol bol rabbim ins gonlune gore verir eger eger randevu vaktinden once gitmek istiyosan git belki icin rahatlar biraz rahat ol bak bazen bende kotu dusunuyorum ama bizim ne dusundugumuz degil allahin bizim hakkimizda ne yazdigi onemli o herseyin hayirlisini versin takdiri ilahi artik ondan gelen herseye raziyizyeterki sağlık olsun gerisi teferuat
Blr haftamız var aramızda
Ayyy ne guzelllllll bebisssss haberleri bu ay bol olacak desenee insssalllaaahhhhh aminnn yarabbimmmmmmmallahimm tum isteyen arkadaslarima gonlundekileri ver inssaaalahhhhh amminnnnnnnnnnnn
Anladim cok tesekkur ederimMrb doğum yiliniza eğer ocak şubat ayı dogduysaniz +2 diğer aylarda +1 ekleyerek çin yılı yaşinizi bulursunuz ordan da yaşa karşılık gelen ilişki ayınizi bularak cinsiyet tahmini yapabilirsiniz..takvim böyle tabloya bakarak da otomatik doğum yolu girerek de bakılabilir.. son adet tarihine 14 ekleyerek ilişki ayınizi bulabilirsiniz bilmiyorsanız.. ay sonları ilişkiniz olduysa bir sonraki aya bakacaksınız..✌
insallah canim inşallah hayırlısı olsun hepimiz hakkindaAy hadi inşallah sağlık labende 15 den sonra başlıyorum allah'ın izniyle..
sinirlerim alt üst valla. çok kötüyümOlacak olacakklomende kullancakmissin burdan kacis yok artikk dustun bikere elimize
Ama şunu diyim sakın stres yapmak yokk
inşallah canimm şuan bize en çok lazım olan sen ve diger hamile arkadaslar
Ayyy ne guzelllllll bebisssss haberleri bu ay bol olacak desenee insssalllaaahhhhh aminnn yarabbimmmmmmmallahimm tum isteyen arkadaslarima gonlundekileri ver inssaaalahhhhh amminnnnnnnnnnnn
Allah sabir versinn sana ins canim ne diyim 3 kįzinmi vardi seninTevekkül ediyorum canım sürekli duadayım ama vesvese bitmiyor. RABBİM DEN gelene razı olmadan inan planda olmayan beklemediğim bu hamileliği devam Ettirmezdim. Rıza gösterdim amenna dedim. İnşallah Rabbim imanımı artırsın şeytana ve nefsime karşı irademiz güçlendirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?