Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Maşallah canim rabbim tamamina erdirsin inşallah herseyin hayirlisi saglik olsunda biz bisi hissetmeskte olur bende bisi hissetmiyirum simdilik 2 gundur akinti disimda belirtilerim sönmus durumda
Allah hayırlısını nasip etsin. Ama bilmiyorm doktora gitmek istiyorum bir yandan diğer yandan 14 ocağa kadar sabretmek istiyorum. Diğer hamileliklerimde mide bulantısı kusma hep vardı. Bunda yok birşey. Bir göğüslerim büyüdü ama sol daha büyük ve acıyor. Ayaklarım buz kesiyor arada ısınmıyor. Kendimi de hiç hamile gibi hissetmiyorum. Bugün sağlık ocağına kan verdim pazartesi sonuçları alacağım

Bu uygulama nasil bulunur acaba
Mrb doğum yiliniza eğer ocak şubat ayı dogduysaniz +2 diğer aylarda +1 ekleyerek çin yılı yaşinizi bulursunuz ordan da yaşa karşılık gelen ilişki ayınizi bularak cinsiyet tahmini yapabilirsiniz..takvim böyle tabloya bakarak da otomatik doğum yolu girerek de bakılabilir.. son adet tarihine 14 ekleyerek ilişki ayınizi bulabilirsiniz bilmiyorsanız.. ay sonları ilişkiniz olduysa bir sonraki aya bakacaksınız..✌

Bekle canim gunun gelene kadar en iyisi hayirli haberler alirsin ins

yeni doktotdan geldim bende. hormon testi yapıldı. fakat hepsi çıkmamış. yarın tekrar gidicem. yarın klomen başlıyorum. Bi de inofolic verdi. haftaya cuma tekrar gidicem. adetin 10.günü oluyor. Allah izin verirse ondan sonraki günler önemli işte çatlama takip basliyoruz, muhtemelen 13 ocak pazartesi olacak. hayırlısı insallah

ben varım bennn 13 14 ocak gibi deneme olacak inşallah , olmasa mi acaba kalbim çarpıyor

Bekle canim gunun gelene kadar en iyisi hayirli haberler alirsin ins
Ben baş edemiyorum canım çok kötüyüm boğulacak gibi oluyorum. Rabbim den gelene razı olmakla beraber şeytan ve nefsim beni çok yoruyor. Allahım en doğrusunu bilir ama bir kızın olacak ise etrafımdaki insanları bakışları düşünemiyorum. Allah şeytanın ve nefsimin el ne bırakma beni ne olur. Yardımına ihtiyacım var içimdeki sıkıntılarından beni kurtar

Ay hadi inşallah sağlık la bende 15 den sonra başlıyorum allah'ın izniyle..

Amin canim .kotu dusunme ya. Stres cok etkiliyo iyi dusun iyi olsun❤ dua et bol bol rabbim ins gonlune gore verir eger eger randevu vaktinden once gitmek istiyosan git belki icin rahatlar biraz rahat ol bak bazen bende kotu dusunuyorum ama bizim ne dusundugumuz degil allahin bizim hakkimizda ne yazdigi onemli o herseyin hayirlisini versin takdiri ilahi artik ondan gelen herseye raziyizyeterki sağlık olsun gerisi teferuat

Ay hadi inşallah sağlık la bende 15 den sonra başlıyorum allah'ın izniyle..

Ayyy ne guzelllllll bebisssss haberleri bu ay bol olacak desenee insssalllaaahhhhh aminnn yarabbimmmmmmm allahimm tum isteyen arkadaslarima gonlundekileri ver inssaaalahhhhh amminnnnnnnnnnnn

Tevekkül ediyorum canım sürekli duadayım ama vesvese bitmiyor. RABBİM DEN gelene razı olmadan inan planda olmayan beklemediğim bu hamileliği devam Ettirmezdim. Rıza gösterdim amenna dedim. İnşallah Rabbim imanımı artırsın şeytana ve nefsime karşı irademiz güçlendirsin.

Anladim cok tesekkur ederim

Ayyy ne guzelllllll bebisssss haberleri bu ay bol olacak desenee insssalllaaahhhhh aminnn yarabbimmmmmmm allahimm tum isteyen arkadaslarima gonlundekileri ver inssaaalahhhhh amminnnnnnnnnnnn
inşallah canimm şuan bize en çok lazım olan sen ve diger hamile arkadaslar

Allah sabir versinn sana ins canim ne diyim 3 kįzinmi vardi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…