Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kac cıktı. Benimde düşüktü hemen ilaca basladım hamile kalınca
0.086 çıktı cnm. ben tam 15 gün önce bi de sağlık ocağında öylesine tahlil yaptırmıştım. orda gayet normal çıktı. yalnız 1 haftadır ben boğaz ağrısı çekiyorum.troid iltihaplanmasi olmuş. o mu etkiledi acaba

Kuzum gözün aydın doğum yaptın demek Allah analı babalı büyütsün canım.Hoşgelmiş prensin
Sagol canım amin inşallah. Sen nasılsın
Olabilir canım benim calısmıyordu 14 cıkmıstı, senin fazla calısıyor
Kızlar ben geldim çekilin yoldan
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği

aynen cnm çok çalışıyor dedi doktor da bilmiyorum ki valla hayırlısı artik

Bebiş nasıl oldu yemesi düzeldi mi ilk zamanlar bende çok çektim bu dertten zinko kullandım ben birde aksamlarıasaj yap karnına ayakların altına birde yüzü koyun yatır poposunun üstüne avucunu bombeli yap bir buda güzel gaz çıkartıyor yukarı doğru sıvazla vurduktan sonra hastanedeki hemşireler böyle çıkarıyorlar bebişlerin gazlarını emmiyormu mama verdiğini demiştin galiba

Asagdan ikincisi bu sabahin. Sonuncu koyu olani on dakka evvel yaptim. Kusura bakmayin fotograf bombasina magdur yapiyorum sizi. Clear Blue smiley verdi bugun. Bugunu degerlendirsemmi arkadaslar? Yoksa yarinimi beklesem?

Eklentiler

• ABA8CACA-F581-4527-B6D5-F9DD8F68AF81.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 79
Maalesef insanların o bakışları kendini ise yaramaz gibi hissettiriyor bende aynı şeyleri yaşadım ilk 2 çocuğum kızdı ondan sonra ikiz bebeklerime hamile kaldım. Doktor onlarada kız dedi allah 'ın gücüne gitmesin ama insanların helede eşimin ailesinin bana olan tavırlarını düşündükçe ağladım 21 haftaya kadar doktor kız dedi ikizlerime.

O zamana kadar kız sanıyorduk bebekleri en son kontrolümde gittiğimde malesef bebeklerimin kalbi durmuştu cook ağladım kızlarıma bir şey olmasın hiç oğlum olmasın diye ama elden gelen birşey yok tu bebeklerimi kaybetmiştim

Normal doğumla bebekleri doğurdum ve ikiside erkek ama o saatten sonra cinsiyet umrumda değil di. 9 ay sonra yine hamile kaldım çok şükür bi oğlum oldu. Eşim oğluma bi kardeş daha istedi sukurler olsun 50 günlük bir oğlum var 2 kızım 2 oğlum var su an

Bebeğiniz kız bile olsa üzülmeyin ben su an öyle hissedip oturup ağladığım için çok pişmanım ama gerçekten çevre insanı çok etkiliyor benim yaptığım hatayı yapma çevrene etrafına kulağını tika cinsiyeti ne olursa olsun o senin evladın. Dilerim ki gönlünden geçen olur prensini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…