- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.721
Evet canımCanım Hamile misin
0.086 çıktı cnm. ben tam 15 gün önce bi de sağlık ocağında öylesine tahlil yaptırmıştım. orda gayet normal çıktı. yalnız 1 haftadır ben boğaz ağrısı çekiyorum.troid iltihaplanmasi olmuş. o mu etkiledi acabaKac cıktı. Benimde düşüktü hemen ilaca basladım hamile kalınca
Oleyyyy hosgeldinnKızlar ben geldimçekilin yoldan
hoşgeldin hoşgeldinnnKızlar ben geldimçekilin yoldan
Bundan sonra ban yemek yok. Kavgalı gelirse benden önce siz davranınOleyyyy hosgeldinn
HoşgeldinKızlar ben geldimçekilin yoldan
Benim ban kısa sürdü seninki neden böyle uzadıBundan sonra ban yemek yok. Kavgalı gelirse benden önce siz davranınhoş buldum bu arada
Neler yaptın ne durumdasin şimdi.. aldık gerçi haberlerini az da olsaKızlar ben geldimçekilin yoldan
ben burdayım canisiVe yine yine yine kimse yok
Hosgeldin kiz gozumuz yollarda kaldiKızlar ben geldimçekilin yoldan
Sagol canım amin inşallah. Sen nasılsınKuzum gözün aydın doğum yaptın demek Allah analı babalı büyütsün canım.Hoşgelmiş prensin
Olabilir canım benim calısmıyordu 14 cıkmıstı, senin fazla calısıyor0.086 çıktı cnm. ben tam 15 gün önce bi de sağlık ocağında öylesine tahlil yaptırmıştım. orda gayet normal çıktı. yalnız 1 haftadır ben boğaz ağrısı çekiyorum.troid iltihaplanmasi olmuş. o mu etkiledi acaba
Hoşgeldin iki gözümün çiçeğiKızlar ben geldimçekilin yoldan
aynen cnm çok çalışıyor dedi doktor da bilmiyorum ki valla hayırlısı artikSagol canım amin inşallah. Sen nasılsın
Olabilir canım benim calısmıyordu 14 cıkmıstı, senin fazla calısıyor
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği
Hoşgelmişsin de rahat durucanmı artık bak herkes seni özledi :)) seni buranın yaramazı ilan ettim gittiKızlar ben geldimçekilin yoldan
Bebiş nasıl oldu yemesi düzeldi mi ilk zamanlar bende çok çektim bu dertten zinko kullandım ben birde aksamlarıasaj yap karnına ayakların altına birde yüzü koyun yatır poposunun üstüne avucunu bombeli yap bir buda güzel gaz çıkartıyor yukarı doğru sıvazla vurduktan sonra hastanedeki hemşireler böyle çıkarıyorlar bebişlerin gazlarını emmiyormu mama verdiğini demiştin galibaSagol canım amin inşallah. Sen nasılsın
Olabilir canım benim calısmıyordu 14 cıkmıstı, senin fazla calısıyor
Hoşgeldin iki gözümün çiçeği
Maalesef insanların o bakışları kendini ise yaramaz gibi hissettiriyor bende aynı şeyleri yaşadım ilk 2 çocuğum kızdı ondan sonra ikiz bebeklerime hamile kaldım. Doktor onlarada kız dedi allah 'ın gücüne gitmesin ama insanların helede eşimin ailesinin bana olan tavırlarını düşündükçe ağladım 21 haftaya kadar doktor kız dedi ikizlerime.Ben baş edemiyorum canım çok kötüyüm boğulacak gibi oluyorum. Rabbim den gelene razı olmakla beraber şeytan ve nefsim beni çok yoruyor. Allahım en doğrusunu bilir ama bir kızın olacak ise etrafımdaki insanları bakışları düşünemiyorum. Allah şeytanın ve nefsimin el ne bırakma beni ne olur. Yardımına ihtiyacım var içimdeki sıkıntılarından beni kurtar
Canim testin varsa aksam bi test daha yap.Asagdan ikincisi bu sabahin. Sonuncu koyu olani on dakka evvel yaptim. Kusura bakmayin fotograf bombasina magdur yapiyorum sizi. Clear Blue smiley verdi bugun. Bugunu degerlendirsemmi arkadaslar? Yoksa yarinimi beklesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?