Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bu klomen evde test yaparken beni yanıltmaz dimi? mesela doktora gittim bugün çatlar dedi. ben gelip evde test yapacağım pik olmasını yada silinmeye başlamasını etkilemez değil mi beni yanıltmaz yani?? bu sadece yumurtayla ilgili dimii ? çok şükür her sabaha içimde yeni bi soru işaretiyle uyanıyorum.

Neden klomen kullanıyorsun yumurtlama için mı yani tembellik mi var

Neden klomen kullanıyorsun yumurtlama için mı yani tembellik mi var
neden kullandığımı bende açıkçası bilmiyorum canım, erkek bebek icin konuştum doktor başladı klomen. tembellik var mı bilmiyorum ama geçen ay mesela 3 farklı marka ovulasyon testi pik ti. fakat aynı zamanda doktora gittim yumurta bırak çatlamayı yok denecek kadar kucuktu

Insallah canim rabbim yardimcin olsun seninde kolik bebekler cok zor oluyo ya allahm sifa versin inss

Nasip valla bende beklemiyodum sizlerden once ilk bana supriz oldu ben o ay tutacagini hic dusunmemistim canim ne bilim ocaga hazirlamistim bende kendimi dur su sayfalari bitiriyim asil bombayi yazacam size oku oku bitmiyo sayfalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…