- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.941
Gunaydin canimgünaydınlarrr
Neden klomen kullanıyorsun yumurtlama için mı yani tembellik mi varbu klomen evde test yaparken beni yanıltmaz dimi? mesela doktora gittim bugün çatlar dedi. ben gelip evde test yapacağım pik olmasını yada silinmeye başlamasını etkilemez değil mi beni yanıltmaz yani?? bu sadece yumurtayla ilgili dimii ? çok şükür her sabaha içimde yeni bi soru işaretiyle uyanıyorum.
neden kullandığımı bende açıkçası bilmiyorum canım, erkek bebek icin konuştum doktor başladı klomen. tembellik var mı bilmiyorum ama geçen ay mesela 3 farklı marka ovulasyon testi pik ti. fakat aynı zamanda doktora gittim yumurta bırak çatlamayı yok denecek kadar kucuktuNeden klomen kullanıyorsun yumurtlama için mı yani tembellik mi var
Allah bagislasin canmEvet canım
Hayir 1 kizim var benimSenin ilk mi?
Insallah canim rabbim yardimcin olsun seninde kolik bebekler cok zor oluyo ya allahm sifa versin inssAşıdan sonra böyle oldu nerdeyse 1 haftadır böyle 3 gundur iyice cogaldı
Canım denedim hepsini almıyor 2 büklüm oluyor mama içmemek için
Canım anne sütü almıyor mama içiyordu şimdi onu da almıyor
Maşallah koyuluk git gide artmış gayet iyi Saglıkla gelsin inşallah minik
Canım doktora gittik bugun ultrasonda bakıldı bagırsaklarında müthiş bi gaz var dedi fitil verdi ondan içmiyor olabilirmiş idrar tahlili temiz cıktı cunku
Canım inanki 10 saat aç durduğu oldu gene de almıyor ya
Hadi hayırlısı bende klomen ve inofolic kullandım. Catlatma ignesi düşünüyor musun canım
Cümlemizin inşallahAllah bagislasin canm
Anladım canım bunu da Allah gönlüne göre versin inşallah.Hayir 1 kizim var benim
Hoşgeldin çiçeğimmKızlar ben geldimçekilin yoldan
Amin cnm cumlemizin inssCümlemizin inşallah
Anladım canım bunu da Allah gönlüne göre versin inşallah.
Hoş buldum beybisiHoşgeldin çiçeğimm
Nasip valla bende beklemiyodumValla elimde deil napim.Ee başka varmı deneyecek olan çoğu kişi vazgeçmiş gibi
Prensesim2016 ocağın ilk talihlisi sen oldun maşallah valla görğnce havalara uçtum. Acelen neydi sıra benimdi oyunbozarlık yaptın
Tmm bekliyomNasip valla bende beklemiyodumsizlerden once ilk bana supriz oldu ben o ay tutacagini hic dusunmemistim canim ne bilim ocaga hazirlamistim bende kendimi dur su sayfalari bitiriyim asil bombayi yazacam size oku oku bitmiyo sayfalar
Hic birsey yapmadim. Sabah test yaptim koyu ve asiri kasik, sirt agrim var. Aksama biraktim isimi. HayirlisiCanim ne yaptin
Valla canim ben dun hastanedeydim sonra annemlere gectim firsat bulamadm girmeye
Kız yapsaydın yaHic birsey yapmadim. Sabah test yaptim koyu ve asiri kasik, sirt agrim var. Aksama biraktim isimi. Hayirlisi
Eee bomba neymişValla canim ben dun hastanedeydim sonra annemlere gectim firsat bulamadm girmeye
Kolaycana gelsinnnnn Tek seferde gelsinnnnn...Kızlar ocakta deneyecekler kimdi
Asbei
P pdrc
L Laladunya
GECEGOZLUMMM
BizyanmadikYAKILDIK
Muhhammed olsun
Blue0Pink
İlk talihli
Prensesim2016
sırada ki kim acabaaaayyyKızlar ocakta deneyecekler kimdi
Asbei
P pdrc
L Laladunya
GECEGOZLUMMM
BizyanmadikYAKILDIK
Muhhammed olsun
Blue0Pink
İlk talihli
Prensesim2016
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?