Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bunları kızımda denedim hiç fayda etmedi sırayla gidicez bakalım biz denerken kendi kendine ögrenicek cıkarmayı cok tesekkur ederim bu arada
Yazsınlar diğer topikten haber edicem canım yada bir doktora danış öyle aç olmaz gelişimi çok yavaş olur

Inanmiyorum daha once sonuncusu sabahin bu sonuncusu simdikinin. Ay adam diyordur bu ne karistiriyor dabta diye iyice karisti yapistirmamistim

Yazsınlar diğer topikten haber edicem canım yada bir doktora danış öyle aç olmaz gelişimi çok yavaş olur
Sagol canım Doktor damla verdi fitil verdi ultrasonda bakıldı idrar tahlili yapıldı bişey cıkmayınca deniceksin tüm mamaları dedi şırıngayla ver kasıkla ver bi şekilde ver dedi

Pik olmak üzere, canım bu testte kontrol çizgisi hangisi ok işareti olan taraf mı diger taraf mı çözemedim vallahi
Sagdaki CONTROL cizgisi yani cizahin iyi calistigina dair o hep koyu. Soldaki silik olan TEST cizgici resim attim daha iyi anlasilir bunornek olarak takibimden

Eklentiler

• 8CAE8B0C-1A7D-4629-8A2F-3CEF5D79239C.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 53
Sıvıya cok Dikkat et lütfen pik olmak üzere ilk defa mı yapıyorsun
Cok yaptim daha once ama bende suan sadece beyazimsi yapiskan parmak arasi sakiz gibi cok az var. Yumurta beyaz akini ben omrumde gormedim sadece yumurtalama donemim gectiginde adetimden uc gun once felan geliyor o bende. Akintiyi baksam hic yapamam o derece

Akıntı yanıltır canım herkeste tutmaz o akıntıya kalsan bende yumurtlamadan 2 gun önce falan denerim

K Khvekokusu20 Bu simdi baska test ile. Normalde 5 dakka beklemek lazim hemen verdi sonucu

Eklentiler

• 2A50BB20-D4F9-4C65-B5D5-189D7EA3C45C.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…