- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.901
Canım çatlaması 24 ile 48 saati buluyor başka testi yap mutlakaAy cok zor. Bu aldigim erkent 2 fruchtbarsten Tage. Sabah yapsam kaybolmus olabilir bugun sabah gulucuk verdi 12 gibi ve simdi verdi. Sabah deneyim ozaman ben ya dua edin
Yazsınlar diğer topikten haber edicem canım yada bir doktora danış öyle aç olmaz gelişimi çok yavaş olurBunları kızımda denedim hiç fayda etmedisırayla gidicez bakalım biz denerken kendi kendine ögrenicek cıkarmayı cok tesekkur ederim bu arada
Sagol canımYazsınlar diğer topikten haber edicem canım yada bir doktora danış öyle aç olmaz gelişimi çok yavaş olur
Hani canım resim yokBiri sabahin biri daha yeni. Zeynom nediyorsun?
Pik olmak üzere, canım bu testte kontrol çizgisi hangisi ok işareti olan taraf mı diger taraf mı çözemedim vallahiBu suanki durum.
Sıvıya cok Dikkat et lütfen pik olmak üzere ilk defa mı yapıyorsun
Sagdaki CONTROL cizgisi yani cizahin iyi calistigina dair o hep koyu. Soldaki silik olan TEST cizgici resim attim daha iyi anlasilir bunornek olarak takibimdenPik olmak üzere, canım bu testte kontrol çizgisi hangisi ok işareti olan taraf mı diger taraf mı çözemedim vallahi
Cok yaptim daha once ama bende suan sadece beyazimsi yapiskan parmak arasi sakiz gibi cok az var. Yumurta beyaz akini ben omrumde gormedim sadece yumurtalama donemim gectiginde adetimden uc gun once felan geliyor o bende. Akintiyi baksam hic yapamam o dereceSıvıya cok Dikkat et lütfen pik olmak üzere ilk defa mı yapıyorsun
Ben şuan eşit görüyorum canım çıplak gözle nasıl testi ters cevir bakBu suanki durum.
Akıntı yanıltır canım herkeste tutmaz o akıntıya kalsan bende yumurtlamadan 2 gun önce falan denerimCok yaptim daha once ama bende suan sadece beyazimsi yapiskan parmak arasi sakiz gibi cok az var. Yumurta beyaz akini ben omrumde gormedim sadece yumurtalama donemim gectiginde adetimden uc gun once felan geliyor o bende. Akintiyi baksam hic yapamam o derece
Heycanlandim. Baska testimde var kullanip yolliyimi? Ay kusura bakma varyaAkıntı yanıltır canım herkeste tutmaz o akıntıya kalsan bende yumurtlamadan 2 gun önce falan denerim
2 saat sonra yap istersen
Eşit dahaK Khvekokusu20 Bu simdi baska test ile. Normalde 5 dakka beklemek lazim hemen verdi sonucu
Yok bacim sen uyursun felan ben panik attack olurum. Ben 9 aylikken dogmamissim daha once dogmusum iki saat neki2 saat sonra yap istersen
Piklerin kac saat sürüyor normaldeYok bacim sen uyursun felan ben panik attack olurum. Ben 9 ay dogmamissim iki saat neki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?