- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #76.921
Hamilesiniz gebelik testi ise... yoksa ovulasyonmuK Khvekokusu20 Bu simdi baska test ile. Normalde 5 dakka beklemek lazim hemen verdi sonucu
Genelde boyle yakaladigim zaman obursu gun agrilarim gider sisligim gider kendime gelirim. Testlerim silkelesir ben gec kalmis olurum bu basima geldi o yuzden korkuyorum yaaaPiklerin kac saat sürüyor normalde
Yok tavuk gibi yumurtluyorum suanHamilesiniz bunu soruyosaniztebrikler
Senin testlerden ornek varmi beni tagglesen bulamadim kadarda geriye gittimEşit daha
Sonradan farkettim bende yazimi duzelttim... onu hergun ayni saatte ve sabahlari bekleyen idrarla yapiniz... ve cizgilerin kalinlarini degerlendirin yada netlikleriniYok tavuk gibi yumurtluyorum suan
Darısı bizlere10 erkek doğursak niye erkek demezler ama 2 kız üst üste doğurdun mu sanki senin kabahatin eksikliğin gibi davranıyorlar ne yazık ki. O bakışlara imalara çok maruz kaldım. Allah tan istedim çok şükür 2 'de oğlum oldu allah olmayan herkese nasip etsin
Yok benim buraya atmadım hiçSenin testlerden ornek varmi beni tagglesen bulamadim kadarda geriye gittim
Yani piklerin kısa sürüyorsa pik de deneyebilirsinSenin testlerden ornek varmi beni tagglesen bulamadim kadarda geriye gittim
Tirstim. Olmadi isimiz kalir subata ..Yani piklerin kısa sürüyorsa pik de deneyebilirsin
Canim ne yaptinTirstim. Olmadi isimiz kalir subata ..
Amin canım inşallahDarısı bizlere
Yok kız adet adet napcamOnun niyeti başka
Valla ben meyve çok yemiyorum muz ve portakal yiyorum daha çok eşim maşallah ne bulursaAç duruyor yemiyor
Bende dediginizin tam tersi oldu iki cocukta da
Meyve yok meyve yasakkk
Şubatta aşk başkadır
Kesinlikle tentesi kapanan al canım bide yaz bebegi olacak benimkide tam kapanmıyor cok zorlandım okadar da para verdim diye yenisini de alamıyorum
Sendeki bu annelik aşkına hayranım kız
Maşallahhh maşallahbende istiyorum bu iştahtan büyükle hala ugrasırken birde küçük cıktı şimdi
Sagol canımHerkese mutlu pazarlar kızlar
K Khvekokusu20 Allah kolaylık versin inşallah canım bebeğin dilinden anlamak çok zor
Asbei hoşgeldin canım Rabbim yumurtani rast getirsin oglusu kap inşallah
Günaydınnngünaydınlarrr
İnşallah cnm dua et bizeHerkese mutlu pazarlar kızlar
K Khvekokusu20 Allah kolaylık versin inşallah canım bebeğin dilinden anlamak çok zor
Asbei hoşgeldin canım Rabbim yumurtani rast getirsin oglusu kap inşallah
Hep ediyorum canim Hepnizin gönlündeki gerçek olsin inşallahİnşallah cnm dua et bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?