- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.181
Kız coktan cıkar o nöbetci eczaneden falan al meraklandım12 canim ayin 25 de yapmistim suan karnim icin gurul gurul oysa yemekde yedim bakalim artik yarina
Carsamba 2 hafta olacak canim tam yanlis hesaplamisim2 hafta dedi sanki
Esim yok kuzum hafta sonra iste calisiyo ben sehir disindayim pek gidememKız coktan cıkar o nöbetci eczaneden falan al meraklandım
1 litre suya hepsinden birer tane koy zencefili kafana göre at ben 1 çay kaşığı koymuştumTam olarak nasil yapiliyo canim varmi bi ölçüsü meyveleri tam olarakmi kaynatiyoruz
Yok canım doğal yolla oldu ama kaybettim karnımda öldülerKlomen testi etkilemez canım
Cok sagol canim inşallah amin
Maşallah maşallah
Ayy ikizlerin mi oldu canımklomen le falan mı olmustu
İnşallah bende de o sekilde agrılar olmustuGECEGOZLUMMM
Nane limon zarar vermez canım ada cayı falan icme ama sakın
Kız havucu bende bol yedim benim Oglanın saclar hafiften turuncumsu gibi annem diyor havucları yedin yedin havuc gibi cocuk dogurdun
Canım selamımı söyle bizlere de dua etsin inşallah Allah kabul etsin şimdiden
Canım bence catlamıs degerlendirme silikleşmiş
Anladım canım yarına kaldı ozaman gec olsun guc olmasın inşallahEsim yok kuzum hafta sonra iste calisiyo ben sehir disindayim pek gidemem
ÜzüldümYok canım doğal yolla oldu ama kaybettim karnımda öldüler
Aynen çok şükür rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınAnladım canım yarına kaldı ozaman gec olsun guc olmasın inşallah
Üzüldümcennette seni bekliyorlar cennet kuşları şükür ki Rabbim yerlerini doldurmuş canım
Aynen oyle canim sağol insHep öyle oluyo beklenmedik anda geliyor en güzel haber. Sağlıklı gelsin inşallah
Bunu neden yapıyorsun canım, ne kadar dogru emin değilim ama daha önce burda konusu gecmişti bu kürü yapanların genelde kızı oluyordu bende arastırmıştım kızı olan cogunluktaydı
Kiz sen ne diye her duydugunu uyguluyosun. Bi rahat birak artik vucudunu. Baskasina iyi gelen sana iyi gelicek diye bisey yok
Kiz sen ne diye her duydugunu uyguluyosun. Bi rahat birak artik vucudunu. Baskasina iyi gelen sana iyi gelicek diye bisey yok
Canım biri yazmış ama bak mesajı kopyaladımBunları kızımda denedim hiç fayda etmedisırayla gidicez bakalım biz denerken kendi kendine ögrenicek cıkarmayı cok tesekkur ederim bu arada
Tamam canım similac ve relaktax ı araştırayım doktora sorayım bi bebelac verdim ikindine dogru daha iyi gibi şükür. Cok tesekkur ederimCanım biri yazmış ama bak mesajı kopyaladım
Benim bebegim de kolikti. Biz mama kullanmadik anne sutu iciyordu. Sut enzimi olan laktaza karsi hassas bagirsak yapilari oluyor kolik bebeklerin. Emzirmeden once relaktax diye bir ilac vardi ben ondan veriyordum o zman rahat meme emiyordu. Yoksa memeyi reddediyordu. Diger gaz ilaclarindan da gun icinde veriyordum gazini rahat cikarsin diye. Similac mamayi tavsiye etmislerdi bize ama anne sutu ictugi icin ben kullanmadim. Allah yar ve yardimcisi olsun kolik bebek buyutmek cok zor
Bu ay testi kullanmayi ogrenicm bakim ne zaman yum oluyoNie kızz
Canim nerede doktora gidiyorsungeçen ay yumurta hiç olmadı bence canım, benim doktor da güvenme dedi zaten testlere, cuma gideceğim hayırlısı olsun. tek olsun erkek olsun, ikiz olursa yine erkek olsun, tabi hakkimizda hayırlıysa, üçüz olursa da Allah bilir ne diyimm timarhaneden yazarım size
Nasıl yani neden kiiiBunu neden yapıyorsun canım, ne kadar dogru emin değilim ama daha önce burda konusu gecmişti bu kürü yapanların genelde kızı oluyordu bende arastırmıştım kızı olan cogunluktaydı
Nie ne zararı varkiKiz sen ne diye her duydugunu uyguluyosun. Bi rahat birak artik vucudunu. Baskasina iyi gelen sana iyi gelicek diye bisey yok
İnşallah iyi gelir bebişe çok üzülüyorum hasta oluncaTamam canım similac ve relaktax ı araştırayım doktora sorayım bi bebelac verdim ikindine dogru daha iyi gibi şükür. Cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?