Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok canım doğal yolla oldu ama kaybettim karnımda öldüler

Kızlar bal kürünü doğru yaptım mı acep emin değilim bal çörek otu tarçın Eki Görüntüle 2572928
Bunu neden yapıyorsun canım, ne kadar dogru emin değilim ama daha önce burda konusu gecmişti bu kürü yapanların genelde kızı oluyordu bende arastırmıştım kızı olan cogunluktaydı

Bunları kızımda denedim hiç fayda etmedi sırayla gidicez bakalım biz denerken kendi kendine ögrenicek cıkarmayı cok tesekkur ederim bu arada
Canım biri yazmış ama bak mesajı kopyaladım

Benim bebegim de kolikti. Biz mama kullanmadik anne sutu iciyordu. Sut enzimi olan laktaza karsi hassas bagirsak yapilari oluyor kolik bebeklerin. Emzirmeden once relaktax diye bir ilac vardi ben ondan veriyordum o zman rahat meme emiyordu. Yoksa memeyi reddediyordu. Diger gaz ilaclarindan da gun icinde veriyordum gazini rahat cikarsin diye. Similac mamayi tavsiye etmislerdi bize ama anne sutu ictugi icin ben kullanmadim. Allah yar ve yardimcisi olsun kolik bebek buyutmek cok zor

Tamam canım similac ve relaktax ı araştırayım doktora sorayım bi bebelac verdim ikindine dogru daha iyi gibi şükür. Cok tesekkur ederim

Canim nerede doktora gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…