- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.201
İncirde başladım bugünde nasıl yiyecem bilmiyorumKiz sen ne diye her duydugunu uyguluyosun. Bi rahat birak artik vucudunu. Baskasina iyi gelen sana iyi gelicek diye bisey yok
Anladım cnmBu ay testi kullanmayi ogrenicm bakim ne zaman yum oluyo
O ne öyle görüntüsü bir garip geldi ama klomen falan kullanıyorsan kullanma canım
İncir kürü genelde kist yapıyor hem dikkatli olİncirde başladım bugünde nasıl yiyecem bilmiyorumdirek yiyeyim mi
Tmm zararı varsa yemiyşm o zmn bal kğrğni
Canim hic bisey kullanma, kurleri genelde cocugu olmayanlar kullaniyo sukur senin oyle bi sorunun yok.İncirde başladım bugünde nasıl yiyecem bilmiyorumdirek yiyeyim mi
sivastayim canimCanim nerede doktora gidiyorsun
insallah cnm Allah yazmış olsun, nasipİnşallah oğlun olur canım ne güzel dualar almışsın
bal oldukca asidik bir gıda çünküNasıl yani neden kiii
İnşallahİnşallah iyi gelir bebişe çok üzülüyorum hasta olunca
Vucuduna neden bu kadar yükleniyorsunki bak senin iyiliğin için diyorum yapma hepsini aynı anda inciri catlamaya bi iki gun kala ye yumurta fazla büyür kist olur,, o attıgın kürü de sakın yeme, kuruluk yapmıyorsa bi kac tane fitil kullan ve karbonatlı su iç abartmamak kaydıylaİncirde başladım bugünde nasıl yiyecem bilmiyorumdirek yiyeyim mi
Ben denedim sonuç bekliyom bakalim nasipKızlar ocakta deneyecekler kimdi
Asbei
P pdrc
L Laladunya
@Gecegozlum6068
BizyanmadikYAKILDIK
@amaranurr
@Blue0Pink
İlk talihli
Prensesim2016
hadi hayırlısı, güzel haberlerle gel insallahBen denedim sonuç bekliyom bakalim nasip
Allah herkesin gönlüne göre versin
zeyno bu catlatma iğnesi maksimum kaç saatte catliyorKendine bu kadar kür yapacagına eşine yap kız, keçi boynuzu kürü yap ona 1 haftaAsbei
40 42 belli olmuyorzeyno bu catlatma iğnesi maksimum kaç saatte catliyor
ben bir ocakta deneme yaptım canım testim pikti yaklaşık oniki saat sonra çatladı bakalım hayirlisiBen denedim sonuç bekliyom bakalim nasip
tamam canım yaptirmiycam ben onu ya karar verdim, bende 40 saat değil 60 saatte belki çatlar belki çatlamaz40 42 belli olmuyor
sende güzel haberlerle gel insallahben bir ocakta deneme yaptım canım testim pikti yaklaşık oniki saat sonra çatladı bakalım hayirlisi
İnsallah canımsende güzel haberlerle gel insallah
Hadi güzel hber ver bizeBen denedim sonuç bekliyom bakalim nasip
Hadi ins. Güzel hber ver sende cnm..ben bir ocakta deneme yaptım canım testim pikti yaklaşık oniki saat sonra çatladı bakalım hayirlisi
Yeme cnm inciri de pik zamanı bi gün önce bi gün sonra günde 3 en fazla ben K Khvekokusu20 dedikten sonra araştırdım incir gerçekten fazla tüketince zararliymisİncirde başladım bugünde nasıl yiyecem bilmiyorumdirek yiyeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?