Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hadi ins. Güzel hber ver sende cnm.. pik den kaç saat sonra denedin cinsel perhiz kaç gündü..
31i gece iki gibi tam pik oldu ertesi gün gündüz dört te yaptim yine pikti akşam onda yine pikti deneme oldu ertesi gün sabah onbirde silinmişti cinsel perhiz olmadı maalesef 24 saat felan

31i gece iki gibi tam pik oldu ertesi gün gündüz dört te yaptim yine pikti akşam onda yine pikti deneme oldu ertesi gün sabah onbirde silinmişti cinsel perhiz olmadı maalesef 24 saat felan
Benim zamanlama iyiydi tam olarak çatlamadan 3.5 saat önce
Ama tek deneme olması biraz kafamı karıştırdı
2deneme ne zaman olmaliydi

Benim zamanlama iyiydi tam olarak çatlamadan 3.5 saat önce
Ama tek deneme olması biraz kafamı karıştırdı
2deneme ne zaman olmaliydi
Catladıktan 3,4 saat sonra olabilirdi benim öyle oldu ama muhtemelen ilk deneme tuttu benm yani sıkıntı etme kendine
tamam canım yaptirmiycam ben onu ya karar verdim, bende 40 saat değil 60 saatte belki çatlar belki çatlamaz
En iyisi yaptırmamak canım

Vallahi ben anlamadim simdi pikken mi iliski yoksa silik ken mi
Pikler kısa sürüyorsa pikken dene, uzun sürüyorsa da pikin en koyu hali oluyor ondan sonra genelde 3 4 saat içinde catlıyor ozaman dene, işte en az 3 ay bi test yapıp bakmak gerek ögrenmek gerek

Cnm herkes aslında farklı söylüyor ama benim bildiğim ve öyle deneme yapacagim pik gördükten sonra 4 saat takip 24 saat içinde de tek deneme ilişki..siliklesme risk bence
Evet canım eskiler hep silikken denedi, ama son zamanlarda silikken deneyenlerin büyük cogunlukta kızları oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…