Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım eskiler hep silikken denedi, ama son zamanlarda silikken deneyenlerin büyük cogunlukta kızları oldu
Evet bende son dönem hep aynı durum çok duydum dr takip olmadan kendi deneyecekse test ile kesinlikle vucudunu çok iyi bilmeli..ne zaman olacak ne kadar sürecek herkeste o kadar farklı ki maalesef

Evet bende son dönem hep aynı durum çok duydum dr takip olmadan kendi deneyecekse test ile kesinlikle vucudunu çok iyi bilmeli..ne zaman olacak ne kadar sürecek herkeste o kadar farklı ki maalesef
Aynen öyle cogu zaman aynı kişinin iki ayı bile birbirinden farklı oluyor

Canim benim tam yazacaktim karışık işler ama ben sana çok inandım senden anladıklarımla yaptim artık hayirlisi
Canım dogru sekilde yaptıysan testlerini zamanlaman güzel, tam olarak ne zman silindi ilişkiden sonra teste devam ettin mi

Pikler kısa sürüyorsa pikken dene, uzun sürüyorsa da pikin en koyu hali oluyor ondan sonra genelde 3 4 saat içinde catlıyor ozaman dene, işte en az 3 ay bi test yapıp bakmak gerek ögrenmek gerek
Benim pik kısa sürüyor mesela..doğru işte herkeste farklı ya onu netlestirmesi lazım o yüzden hep deneyen arkadaşlar en çok ne diyor birkaç ay kendinizi takip edin çok önemli burası

31i gece iki gibi tam pik oldu ertesi gün gündüz dört te yaptim yine pikti akşam onda yine pikti deneme oldu ertesi gün sabah onbirde silinmişti cinsel perhiz olmadı maalesef 24 saat felan
Senin zamanlaman guzel olmus canim. InsAllah rabbim gonlundekini nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…