- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #77.241
Canim benim tam yazacaktim karışık işler ama ben sana çok inandım senden anladıklarımla yaptim artık hayirlisiCatladıktan 3,4 saat sonra olabilirdi benim öyle oldu ama muhtemelen ilk deneme tuttu benm yani sıkıntı etme kendine
En iyisi yaptırmamak canım
Evet bende son dönem hep aynı durum çok duydum dr takip olmadan kendi deneyecekse test ile kesinlikle vucudunu çok iyi bilmeli..ne zaman olacak ne kadar sürecek herkeste o kadar farklı ki maalesefEvet canım eskiler hep silikken denedi, ama son zamanlarda silikken deneyenlerin büyük cogunlukta kızları oldu
Catlama canımKuzum t .c den koyu oluyoya sonra t.ve c esit oluncada hala pikmi catlamami
Aynen öyle cogu zaman aynı kişinin iki ayı bile birbirinden farklı oluyorEvet bende son dönem hep aynı durum çok duydum dr takip olmadan kendi deneyecekse test ile kesinlikle vucudunu çok iyi bilmeli..ne zaman olacak ne kadar sürecek herkeste o kadar farklı ki maalesef
Canım dogru sekilde yaptıysan testlerini zamanlaman güzel, tam olarak ne zman silindi ilişkiden sonra teste devam ettin miCanim benim tam yazacaktim karışık işler ama ben sana çok inandım senden anladıklarımla yaptim artık hayirlisi
Benim pik kısa sürüyor mesela..doğru işte herkeste farklı ya onu netlestirmesi lazım o yüzden hep deneyen arkadaşlar en çok ne diyor birkaç ay kendinizi takip edin çok önemli burasıPikler kısa sürüyorsa pikken dene, uzun sürüyorsa da pikin en koyu hali oluyor ondan sonra genelde 3 4 saat içinde catlıyor ozaman dene, işte en az 3 ay bi test yapıp bakmak gerek ögrenmek gerek
Hafif silinmişti
TekraTekrar yaptığım da eşitti bir daha yapmadım bilemiyorum bakalimCanım dogru sekilde yaptıysan testlerini zamanlaman güzel, tam olarak ne zman silindi ilişkiden sonra teste devam ettin mi
Icini ferah tut bencede cnm güzelce takip yapıp degerlendirmissinTekraTekrar yaptığım da eşitti bir daha yapmadım bilemiyorum bakalim
Senin zamanlaman guzel olmus canim. InsAllah rabbim gonlundekini nasip eder31i gece iki gibi tam pik oldu ertesi gün gündüz dört te yaptim yine pikti akşam onda yine pikti deneme oldu ertesi gün sabah onbirde silinmişti cinsel perhiz olmadı maalesef 24 saat felan
Seninde gayet guzel olmus zamanlaman canim. Rabbim rast getirsin insAllahBenim zamanlama iyiydi tam olarak çatlamadan 3.5 saat önce
Ama tek deneme olması biraz kafamı karıştırdı
2deneme ne zaman olmaliydi
Bir tam gun pik mis süper..Senin zamanlaman guzel olmus canim. InsAllah rabbim gonlundekini nasip eder
Amin canım hepimize inşallahSenin zamanlaman guzel olmus canim. InsAllah rabbim gonlundekini nasip eder
Sıkı takip yapicaksin canim.Bir tam gun pik mis süper..evet zamanlama çok iyi sabırla yapmış beklemiş ah işte ben ne yap cam çok kısa sürüyor benim
Evet piklerim yaklaşık 36 felan sürüyor benim deneme ilk pik gördükten yaklaşık 24 saat sonra öldü bakalım tutacak mıBir tam gun pik mis süper..evet zamanlama çok iyi sabırla yapmış beklemiş ah işte ben ne yap cam çok kısa sürüyor benim
Sabah yaptiginda silinmisse buyuk ihtimal gece catlamistir. Rabbim buyuk nasip edicek bizlere inaniyorumAmin canım hepimize inşallah
Tutacak inşallah cnm..önce inanEvet piklerim yaklaşık 36 felan sürüyor benim deneme ilk pik gördükten yaklaşık 24 saat sonra öldü bakalım tutacak mı
Haklısın cnm inşallah takipteyim şimdiden hangi güne denk gelir nasıl olur iş güç planlama yapıyoruzSıkı takip yapicaksin canim.
Senindemi gunuz catlaman oluyoBir tam gun pik mis süper..evet zamanlama çok iyi sabırla yapmış beklemiş ah işte ben ne yap cam çok kısa sürüyor benim
Evet cnm en fazla 10 saat sürdü geçen ay pikSenindemi gunuz catlaman oluyo
Peki canim çok erken ama belirti falan varmiAmin canım hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?