Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Haklısın cnm inşallah takipteyim şimdiden hangi güne denk gelir nasıl olur iş güç planlama yapıyoruz tabiki yanlış yarın cikacakmiyiz belli değil ama işte insanoğlu tuhaf
Aynen oyle aslinda kul plan yaparken kader gulermis. Ne diyelim Rabbim gonlumuzdekini hakkimiza hayirli kilsin insAllah.Aminn

Bende de arada bir sağda batma oluyor ama ben de psikolojiktir diye düşünüyorum bir de ben erkek bebekte idrarın açık renk olduğunu duymuştum benimki şuan öyle ama beklicez gorcez sende varmı bir belirti
Sanırım ben sağdan yumurtladim onun batması falan olabilir biraz yorgunluk var gibi ama erken birbirimize yazalım belirtileri aynı gün deneme yapmışız sanirim

Cnm vakit açısından avantaj değil..uygun olmayabiliyorsun bazen pik sabah görüyorsun o aksama kadar kalmıyor o aradaki saatlerde catliyor o yüzden değerlendirme vakti çok az anlayacagin
haa evet cnm anladimm, ben hiç öyle dusunmemistim

Ama erken dollenme ve erken pik dolayısıyla tutarsa erken öğrenme tek avantajı bu heralde.. ben 9. Gün yumurtluyorum..
güzel o da, malesef ben önce ki ayları saymıyorum çünkü belki o baktıklarımda da pik verdi ama yumurta yoktu, o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum, testlere göre pik 24 saati gecmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…