Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
güzel o da, malesef ben önce ki ayları saymıyorum çünkü belki o baktıklarımda da pik verdi ama yumurta yoktu, o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum, testlere göre pik 24 saati gecmiyordu
Seninde erken olabilir ama kontroldesin nasılsa en uygun zamanda olacak inşallah cnm..sen şimdi yumurta için ne yapıyorsun ve deneme için dr son ne dedi

O ne öyle görüntüsü bir garip geldi ama klomen falan kullanıyorsan kullanma canım
Yok cnm kullanmıyorum klomene geç kaldım
İncir kürü genelde kist yapıyor hem dikkatli ol
Çok yiyince kist oluyırmş günde 2 tane yerim yetr herhalde
Canim hic bisey kullanma, kurleri genelde cocugu olmayanlar kullaniyo sukur senin oyle bi sorunun yok.
Yumurtaö gelişsin diye ama cnm. Bi zararı olur mu ki az kullanıyırum
Öylemi cnm balın asidik olduğunu bilmiyordm. Fitilim kalmış 5 6 tane devamlı kullanmadım ara ars kullandım etkisi olur değil mi o şekilde. Bide karbonatlı su içiyorum zaten süt ürünleri kullanmıyorum 3 aydır

Seninde erken olabilir ama kontroldesin nasılsa en uygun zamanda olacak inşallah cnm..sen şimdi yumurta için ne yapıyorsun ve deneme için dr son ne dedi
şuan klomen ve inofolic kullanıyorum,cuma gidicem 10.gün oluyor adetin.takip edicez işte bilemedim ki, tsh düşük cikti işte nolacak bi fikrim yok

Yeme cnm inciri de pik zamanı bi gün önce bi gün sonra günde 3 en fazla ben K Khvekokusu20 dedikten sonra araştırdım incir gerçekten fazla tüketince zararliymis
Kız nie almadan önce demiyonuz param çöpe gitti o zmn zavallı kocamı pazar pazar zorla kaldırıp bunları almaya yolladım o kadar

TekraTekrar yaptığım da eşitti bir daha yapmadım bilemiyorum bakalim
Eşitse zamanlaman guzel canım nasip olur inşallah
Bir tam gun pik mis süper.. evet zamanlama çok iyi sabırla yapmış beklemiş ah işte ben ne yap cam çok kısa sürüyor benim
Senin kaç saat sürüyor canım
Evet piklerim yaklaşık 36 felan sürüyor benim deneme ilk pik gördükten yaklaşık 24 saat sonra öldü bakalım tutacak mı
Bu ay tutmazsa 30-32. Saat dene ilk piki gördükten sonra canım tam catlama anını yakalarsın
Canım yumurtlama zamanı ye 2, 3 kadar gunde 2, 3 tane falan fazlası zarar bak,, fitili faydası olmustur kuruluk yapmıyorsa kullan ni kac tane daha. Karbonatlı suya devam baskada bişey yapma. Deneme yapacagın zamanda bol bol havuc ye

En fazla 10 saat cnm hayırlısı bakalım ins bu hava bilmemne değişmez duzenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…